Ba$LıK FaLaN YoK ....

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Aşk yalan Sevgi yalan Yalanlığı Kadar Sahte Sahteliği kadar da Kahpeydi benim için bir peri kızını tanıyana kadar o değiştirdi beni nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde.Şimdi onu her gördüğümde dokunamasam bile bir huzur doluyor içime kelimelerle ifade edemediğim.Belki o bilmiyor söylediğim aşk sözcüklerini bir oyundan ibaret sanıyor.Ama içimde kopan fırtınaları asla bilmiyor.Sanki azgın dalgalarla boğuşur gibiyim.İlk başlarda tahmin etmemiştim bu kadar tutulacağımı ona ama günler geçtikçe yüreğinin sıcaklığın hissettikçe sımsıkı bağlandım hiç bırakmamak üzere.Her şeyimi onun için sil baştan değiştirdim.Eski hatıralarıma dair hiç bir şey kalmadı benliğimde ne kahpenin bir izi ne de gözlerimden akan kan kırmızı yaşlar.Hiç ummazdım bana birinin bu kadar sabredebileceğini acaba o kimdi dünyaya benim için gelmiş insan kılığına girmiş bir melek miydi?Aklımda bin bir türlü sorular var onun benliği hakkında.Yanıtlayamıyorum her geçen dakika aklımı sorular kemiriyor yiyip bitiriyor.Sormaya cesaret edemiyorum aklıma hançer gibi saplanan soruları.Acaba ciddi ciddi söylemeli miyim acaba?Onu delicesine sevdiğimi kaç gündür uykusuz geceler geçirdiğimi aklımdan bir an olsun çıkmadığını aldığım nefesten onsuz hiçbir şey anlamadığımı.Gözlerimden ondan habersiz akan yaşlarımın hesabını sormalı mıydım.Bence en iyisi sormamak bu aşkı saflığı ile yaşamak o bilmeden gözlerinin içine bakarak ekrandan yeri geldiğinde ağlayarak yaşamak.Şimdi açtım radyoyu aşıkların birbirlerine armağan ettikleri şarkıları dinliyorum.Bende çalan şarkıları yalnızlığıma armağan ediyorum Çal dj ölümüne çal bu gece. Bana birde şu sorunun cevabını ver Dj .Yaşamak mı bana daha çok acı verir yoksa ölmek mi?İster ver sorunun cevabını ister verme ben yaşarken ölmüşüm zaten.

İz Falan Yok.:sigara:

24.04.2006
Pazartesi
22.15
written by_chuckies

böle hayatın dıye baslayıp o kufuru kalbimden her gun sawuruyorum bende..

Yuregıne saqlıq walla Cok gusel olmus

Şimdi açtım radyoyu aşıkların birbirlerine armağan ettikleri şarkıları dinliyorum.Bende çalan şarkıları yalnızlığıma armağan ediyorum Çal dj ölümüne çal bu gece. Bana birde şu sorunun cevabını ver Dj .Yaşamak mı bana daha çok acı verir yoksa ölmek mi?İster ver sorunun cevabını ister verme ben yaşarken ölmüşüm zaten.

yüreğine sağlık kardeşim kafan atmış yine ;) bu sefer nie iz yok ?

Pesimist bir gece daha diyosun,
sevene acı çekene de bu yakışır

eline sağlık kuzen gene içini döktün hadi......

Herşeye rağmen yaşamak güzel şey kardeşim..! İstediğin kişi tarafından sevilmesende budünyada bir sürü insanı seviyorsun, bir sürü insan tarafından seviliyorsun..! Sevmek sevilmek güzel şeyler..! Asıl sevilmek istediğinide nasıl olsa bir gün bir başkası unutturacak..! Biraz sabır lazım..!

Yüreğine salık güzel bi yazı olmuş yine..!

Yüreğine sağlık.İsyan dolu bir yazı olmuş

Hiç mi Gülmeyecek Benimde Yüzüm,
Yaş Bitti Kan Doldu Her İki Gözüm...

Eline sağlık...

By CaPTaiN' Alıntı:
Hiç mi Gülmeyecek Benimde Yüzüm,
Yaş Bitti Kan Doldu Her İki Gözüm...

Eline sağlık...

Benim Yüzümün Güleceği Gün Öldüğüm Gündür.By CaPTaİN çek bi fırt :sigara:

sana diycek kelime yok ortada saten herşey (.

ne denirkii...

isyanlardayım....

benim bu bölüme girmemi sağlayan nadir kişilerdensin
eline sağlık :goz:

sadece seni ayakta alkışlıyorum

ZVdGoVQV.jpg

yalan değil di dudağındaki tebessüm
beraber attığımız kahkahalar
ve kaldırımlardaki su göletlerinin üstünden atlayışlarımız.

ortak akadaşların acı ve tatlı günlerinde
bir yumruk nefes alışımız.
ya silindi siyah beyaz fotoğraflar
ya da gözlerimizdeki perdeler kalktı
kalktın ve gittin

yüreğimdeki kan tortusu
gözlerime oturdu
senin saclarında beyaz papatyalar

nedeni yok
hiçbir üstat
benim kadar tatmadı acıyı
üstatlar aşkı tanıdı ama seni tanımadı

benim rüzgarlarım vardı
senin yağmurların
toprakta buluşamadık
bir deniz bulduk dalıp gittik,yittik...
hayatın limanlarını bulamadık

kalkıp gittin
bir tek şey söylemeden
ardında hiçbir şey bırakmadığını sanarak
yalnızca kendini götürdüğünü düşünerek
yitip gittin.

Rukiye Öztaş

Aşk yalan Sevgi yalan Yalanlığı Kadar Sahte Sahteliği kadar da Kahpeydi benim için bir peri kızını tanıyana kadar işte bu çok süper bi cümle yüreğine sağlık dostum

ellerine sağlık...güzel olmuş

Geri