AntidepresaN
New member
Bahçeli, AKP-DTP İlişkisinin Belgelenmesini Neden Engelledi?
Bravo Devlet Bahçeli’ye! Seçim öncesinde kendisi ve ülkücüler hakkında olmadık karalama ve hakaretler yapan Vakit Gazetesi’den bile artık iltifatlar alıyor!
Neden mi?
Cumhurbaşkanlığı oylamasına gireriz beyanından!
Anlamakta zorlandığım Devlet Bey’deki bu aceleciliktir.
O Devlet Bey ki; “Konuşmam, konuşmamdan daha iyidir” diye yıllar yılı hep susmuştur!
Telafer’de Kerkük’de, Erbil’de Türkmen katliamları oldu susmuştur.
Barzani, Talabani ve Sarkozy’nin rezil söz ve beyanlarına susmuştur.
Kıbrıs’ın Annan Planı ile peşkeş çekilmesine susmuştur.
K.Irak’ta Kürdistan kuruldu kurulacak susmuştur.
4 yıl boyunca AKP’den dökülen yanlışlara, yolsuzluk ve usulsüzlüklere susmuştur.
Yani kısacası, hep susmuş, hep susmuştur..
Aaaa, o suskun Devlet Bahçeli daha mazbatalar alınmadan, yeminler edilmeden yani Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecine başlanmadan birden konuşmuştur.
Peki ne demiştir?
Abdullah Gül’ün seçilmesine omuz veririz demiştir.
Başka bir ifade ile Cumhurbaşkanlığı sorunu ile boğuşan AKP’ye can simidi atmıştır.
Sahi bu acele nedendir Devlet Bey!
Hani siz demokrasiye ve istişareye inanıyordunuz? Konuyu yeni seçilen arkadaşlarınızla değerlendirmeden, kamuoyu olgunlaşmadan ve en önemlisi hadiseyi siyaseten MHP’nin yararına dönüştürmeden bu aciliyet niçin?
Abdullah Gül’ün mesajı net: Meydanlar benim Cumhurbaşkanı olmamı istedi diyor!
Kimi AKP’liler bile bu isteme tereddütlü ve mesafeli yaklaşırken sizin bu aceleciliğiniz nedendir Devlet Bey!
Henüz yolun başında AKP’ye gol atma imkanı varken, golü kendi kalenize atmanızın sebebi hikmeti nedir sahi!
AKP’ye nasıl bir gol mü?
Abdullah Gül’ün bu talebi ve ısrarı karşısında AKP, 367 için DTP’nin kapısını çalmayacak mıydı? Elbette çalacaktı.
Peki DTP ne yapacaktı?
Kuşkusuz AKP’nin adayı olan Gül’ü canhıraş kucaklayacaktı.
Bu fotoğraf da siyaseten MHP için büyük bir avantaj olmayacak mıydı?
Ama heyhaaat yıllar yılı konuşması gereken yerlerde hep ama hep susan Devlet Bahçeli, hiç konuşmaması gereken bir süreçte birden konuştu ve Gül’e açık çek verdi ve AKP’yi DTP’nin ipoteğinden kurtardı.
Diyeceksiniz ki Devlet Bey millet iradesinin gereğini yapıyor!
Yahu yapsın, ona bir sözümüz yok da bu acelecilik niye?
Yıllar yılı konuşulması gereken yerlerde ısrarla susacaksınız, şimdi tam susulacak zamanda konuşacaksınız!
Yok yok siyaseti 20 yıldır saat saat izleyen ve yazan biri olarak ben, bu Bahçeli’yi anlayamıyorum. Sadece ben değil, siyasetin kendi kuralları da anlamıyor.
Sabahattin Önkibar
Mhp´nin cumhurbaskanlığı konusunda almış olduğu kararı kınıyorum..
Bravo Devlet Bahçeli’ye! Seçim öncesinde kendisi ve ülkücüler hakkında olmadık karalama ve hakaretler yapan Vakit Gazetesi’den bile artık iltifatlar alıyor!
Neden mi?
Cumhurbaşkanlığı oylamasına gireriz beyanından!
Anlamakta zorlandığım Devlet Bey’deki bu aceleciliktir.
O Devlet Bey ki; “Konuşmam, konuşmamdan daha iyidir” diye yıllar yılı hep susmuştur!
Telafer’de Kerkük’de, Erbil’de Türkmen katliamları oldu susmuştur.
Barzani, Talabani ve Sarkozy’nin rezil söz ve beyanlarına susmuştur.
Kıbrıs’ın Annan Planı ile peşkeş çekilmesine susmuştur.
K.Irak’ta Kürdistan kuruldu kurulacak susmuştur.
4 yıl boyunca AKP’den dökülen yanlışlara, yolsuzluk ve usulsüzlüklere susmuştur.
Yani kısacası, hep susmuş, hep susmuştur..
Aaaa, o suskun Devlet Bahçeli daha mazbatalar alınmadan, yeminler edilmeden yani Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecine başlanmadan birden konuşmuştur.
Peki ne demiştir?
Abdullah Gül’ün seçilmesine omuz veririz demiştir.
Başka bir ifade ile Cumhurbaşkanlığı sorunu ile boğuşan AKP’ye can simidi atmıştır.
Sahi bu acele nedendir Devlet Bey!
Hani siz demokrasiye ve istişareye inanıyordunuz? Konuyu yeni seçilen arkadaşlarınızla değerlendirmeden, kamuoyu olgunlaşmadan ve en önemlisi hadiseyi siyaseten MHP’nin yararına dönüştürmeden bu aciliyet niçin?
Abdullah Gül’ün mesajı net: Meydanlar benim Cumhurbaşkanı olmamı istedi diyor!
Kimi AKP’liler bile bu isteme tereddütlü ve mesafeli yaklaşırken sizin bu aceleciliğiniz nedendir Devlet Bey!
Henüz yolun başında AKP’ye gol atma imkanı varken, golü kendi kalenize atmanızın sebebi hikmeti nedir sahi!
AKP’ye nasıl bir gol mü?
Abdullah Gül’ün bu talebi ve ısrarı karşısında AKP, 367 için DTP’nin kapısını çalmayacak mıydı? Elbette çalacaktı.
Peki DTP ne yapacaktı?
Kuşkusuz AKP’nin adayı olan Gül’ü canhıraş kucaklayacaktı.
Bu fotoğraf da siyaseten MHP için büyük bir avantaj olmayacak mıydı?
Ama heyhaaat yıllar yılı konuşması gereken yerlerde hep ama hep susan Devlet Bahçeli, hiç konuşmaması gereken bir süreçte birden konuştu ve Gül’e açık çek verdi ve AKP’yi DTP’nin ipoteğinden kurtardı.
Diyeceksiniz ki Devlet Bey millet iradesinin gereğini yapıyor!
Yahu yapsın, ona bir sözümüz yok da bu acelecilik niye?
Yıllar yılı konuşulması gereken yerlerde ısrarla susacaksınız, şimdi tam susulacak zamanda konuşacaksınız!
Yok yok siyaseti 20 yıldır saat saat izleyen ve yazan biri olarak ben, bu Bahçeli’yi anlayamıyorum. Sadece ben değil, siyasetin kendi kuralları da anlamıyor.
Sabahattin Önkibar
Mhp´nin cumhurbaskanlığı konusunda almış olduğu kararı kınıyorum..