Bahçeli'ye tepkiler çığ gibi

jowood1

New member
Reaction score
0

Darbe anayasasının mağduru ülkücüler, yapılacak anayasal reforma destek olacaklarını yineledi.Ülkücü hareketin 12 Eylül darbesi ardından büyük zulümlere uğradığını hatırlatan Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Başkanı Hasan İlter, "Benim çektiğim acıların, işkencelerin, gördüğüm maddi manevi baskıların hesabını kim verecek?" diye sordu. Reforma destek amacıyla darbe mağduru ülkücüler adına geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan deklarasyona öncülük eden Avukat İrfan Sönmez de, "Deklarasyon her milliyetçinin imza koyacağı fikir ve düşünceleri barındırıyor." ifadesini kullandı. Manisa ülkücüler davası sonucunda 11 yıl hapis yatan Sönmez, 'CHP'nin devletini mi yoksa milletin devletini mi istiyoruz?' sorusunu gündeme getirerek, "Milletin devletini istiyorsak, milletin önüne konulan engelleri kaldıracak her düzenlemeye destek olmak zorundayız. Şehidine, mağduruna, mazlumuna zavallı diyen bir lideri, Türk milletinin vicdanına havale ediyorum." diye konuştu.

Ülkücü camianın tanınmış isimlerinden eski milletvekili Ökkeş Şendiller de deklarasyonla cuntanın hazırladığı bir anayasaya karşı tepkilerini ortaya koyduklarını belirtti. Şendiller, "12 Eylül zulmünü hücrelerde yaşamayanların söyleyecek şeyleri olmayabilir ama bizim var." ifadesini kullandı. Eski MHP Konya İl Başkanı Muzaffer Onüçyıldız ise, "Bizim öğrendiğimiz ülkücülükte milletin menfaati, parti ve siyasetin önünde gelir." dedi. Dönemin Ülkü Ocakları başkanlarından, Balıkesir ülkücüler davasında yargılanıp 12 yıl hapis yatan Ahmet Ulu, "Biz parti taassubundan ziyade, ülke menfaatlerini göz önünde tutuyoruz. Kime yarar veya kime yaramaz diye bağnaz bir düşüncede değiliz. Geri adım atacak insanlar da zaten olmadık. Doğru bildiğimiz yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Konya ülkücüler davasından 10 yıl hapis yatan Hasan Kıvrak ise şunları kaydetti: "Ülkücülük, kimsenin tekelinde değildir. Ülkücüler de birilerinin yuları takıp istediği yere çekeceği kişiler değildir. Hayatını, hürriyetini, her şeyini bu yolda kaybetmiş insanların sözcülüğünü yapıyoruz biz." ZAMAN

nihayet gerçek ülkücülerin sesi duyulmaya başladı. Allah menfaati için hareket edenlerden bizi korusun...

Kaynak linki ekleyin....

Bölüm kurallarımızı okuyun...

İyi forumlar..

Hadi Ordan .......

Utanmadan acitasyon/mağdur edebiyatı yapıyorlar ..

Hiçmi yüz yok, hiçmi utanmıyorsuz?

Dertleri neymiş peki????

Devlet Bahçeli Tayyipe destek vermiyormuş ...

Şuursuz olmasalar bir gram akılları olsa şehidimize kelle apoya sayın diyen zihniyete destek vermiyor diye Bahçeliye saldırmazlardı...

Birazcık şuurları olsaydı: papa geberdiği için Bayrağımızı yarıya indiren bir zihniyete karşı olan Bahçeliye saldırmazlardı...

Birazcık şuurları olsaydı: bopun uşağı olmaktan övünen bir zihniyete destek olmayan Bahçeliye saldırmazlardı.

ülkücü olsalar ne olur olmasalar ne olur, insan yediği tası pisleyecek kadar şuursuz olduktan sonra bir manası varmı?

Hiç bir zaman MHP nin Milli Şuurdan yoksun zavallılara ihtiyacı olmamıştır olmayacaktırda .... başka kapıya ....

"Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP'li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp, itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsveddesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşemeyiz."

yukarıdaki biiiiiiiiiir

ikincisi
adam gibi kaynak koyda ulaşalım

Bad Request

konuyu buraya koyan üye 09;41 düzenlemiş konusunu kaynağınıda belirtmiş, 09;54 te biriside demişki'adam gibi kaynak koyda ulaşalım'' demiş...

kaynağa zamanında ulaşamadın desek yalan olur ,saatlerini yazdım yukarıda, yok eğer adam gibi kaynak lafından kaynağa sataşama derdindyseniz o başka... herzaman yaptığınız şey zaten...

sizin alkış tutacağınız kaynak ''türksolu'' falan dı sahi değilmi? mhp li arkadaşlar..unutmuşum..

trafoo o üslupla bir yere varamassın,senin kafandakilerin bile sana ilgi göstermediğini artık gör.. ayrıca

senin şu lafına''Birazcık şuurları olsaydı: papa geberdiği için Bayrağımızı yarıya indiren bir zihniyete karşı olan Bahçeliye saldırmazlardı...''
sözüne derimki;

benim vereceğim örnek; öyle her bayrağın yarıya indirilmesini kafaya takma.çok şükür TÜRK bayrağım her daim dalgalanır yurdumda.. bak aşağıda kim kimin bayrağı altında ne iş görüyor diye sorarlar adama....

turkes-siyon.jpg

demekki gerektiğinde devlet adamları ama etik ama nezaket gereği birilerinin bayrağının altınada oturyormuş.. bak ben kötülemk için demiyorum. sırf bol keseden sallamayasın diye örnek verdim..

ne bahçeli nede baykal kaç gün yatmışlar o şartlarda içerde... hiç işkenceye maruz kalmışlar mı?

trafoo o üslupla bir yere varamassın,senin kafandakilerin bile sana ilgi göstermediğini artık gör.. ayrıca

Tasa etmene gerek yok ben doğrularımı dile getiriyorum, fikirlerim biraz uç olsada sorunun tam üstüne basıp takkıyeleri düşürüyorum ...

İlgi olsun yada olmasın insanların zihninde acaba soruları oluşturabiliyorsam ne mutlu bana , insanları sorgulamaya düşünmeye farklı bir bakış açısıyla yönlendirebiliyorsam ne mutlu bana, bu nedenle her çarpıklığın üzerine çok acı teşhislerde bulunuyorum ...malum dost acı söyler.......

senin şu lafına''Birazcık şuurları olsaydı: papa geberdiği için Bayrağımızı yarıya indiren bir zihniyete karşı olan Bahçeliye saldırmazlardı...''
sözüne derimki;

benim vereceğim örnek; öyle her bayrağın yarıya indirilmesini kafaya takma.çok şükür TÜRK bayrağım her daim dalgalanır yurdumda.. bak aşağıda kim kimin bayrağı altında ne iş görüyor diye sorarlar adama....

turkes-siyon.jpg

Enterasan bir foto kaldıki türkeşte enteresan biridir, hem ümmetçilere büyük zaiyat veren hemde ümmetçiliği ateşleyende kendisidir, bu gün feto feto olduysa türkeşin sayesindedir. Fetonun Türkeşin kanatları altında büyüdüğünü unutmamak gerek.

Türkeş hakkında konuşmak istemiyorum, üç yanlışı bir doğrusunu götürdüğüne ve Türk Milliyetçiliğine Zarar vermiş olduğuna inanıyorum.

Fotoyu tasvip etmiyorum, Türkeşide Tasvip etmiyor desteklemiyorum bu foto bana hitap etmiyor .......

demekki gerektiğinde devlet adamları ama etik ama nezaket gereği birilerinin bayrağının altınada oturyormuş.. bak ben kötülemk için demiyorum. sırf bol keseden sallamayasın diye örnek verdim..

Bayrak altında durmak başka bir şeydir Bayrağı indirmek Başka şeylerdir. Bayrak Bir Milletin Şerefidir Namusudur ve Bayrağımızın papa için indirilmesi kabul edilemez bir durumdur , benim Bayrağım papa için indirilemez ancak papa benim Bayrağım için eğilebilir yada saygı duruşunda bulunabilir...

Papa benim Milletim için ne yapmışta Bayrağım onun için indiriliyor?

şu yukarıdaki resmin anlamını söyleyecek var mı?

isteyene firofox resmide koyabilirim,sağdan -soldan farketmez.

konuyu buraya koyan üye 09;41 düzenlemiş konusunu kaynağınıda belirtmiş, 09;54 te biriside demişki'adam gibi kaynak koyda ulaşalım'' demiş...

kaynağa zamanında ulaşamadın desek yalan olur ,saatlerini yazdım yukarıda, yok eğer adam gibi kaynak lafından kaynağa sataşama derdindyseniz o başka... herzaman yaptığınız şey zaten...

sizin alkış tutacağınız kaynak ''türksolu'' falan dı sahi değilmi? mhp li arkadaşlar..unutmuşum..

sözüne derimki;

turkes-siyon.jpg

şu kadar satır sallamışın ama kaynağa o kadar körü körüne bağlanmışsınız ki tıklamak aklınıza gelmeden çamur atmaya başlıyorsunuz.
Laf kulakla dinlenir,yazı gözle okunur.Bizim mhp liliğimiz sizin dilinize pelesenk olamaz.
Çamur atmadan,nasıl karılır öğrenin.
Biz yönü yamulanı değil,dili yamulanı sevmeyiz.

Tıkla bakalım bir daha kaynak linkine,
hocanıza götürecek mi?

degazor;

valla ben aynı haberi burdan linkini vereyim sen ordan bak... adamın koyduğu linkte eksik var diye çıkmadıysa sorunu öyle anlat, kaynağa sataşarak değil.. senin okuduğun gazatelere türk solu kaynağına ve,aydınlık dergisine 10 basar eminim..

ben okuyamadım demedimki, başlığı google da arattım ,direk bak bu linkteki haber çıktı kelimesi kelimesine.. senin derdin okumak olsaydı bu kadar sıkıntı yapmazdın.. ya o arkadaş linki alırken eksik aldı yada onun aldığı yerden kaynaklanıyor.. bu demek değilki haber asılsız... yooo hemde senin adın kadar gerçek... bahçeliye çok ağır gelsede hazmetmek zor olsada bu gazete doğruyu böyle haykırır..

bak yukarda trafoo, türkeş inede koymuş postasını sen git ülkünü onunla test et. size öylesi lazım..üyeliğini onaylıyacak parti başkanı bulamıyorsanız sana gelsin yazdırsın ismini.. vah mhp ye..

haberin linki burada.. al oku. varsa yorumun yaz, yoksa kaynağa küfrederek güneşi çamurla sıvayamassınız..

kaynak

hadi be kardeşim,
küfreden kim?
ama zorlayan çok,
biz ne yazmışız,sen ne anlatıyon,
doğru
usta hırsız acemi ev sahibini bastırırmış...

hem ülkücülük senin eskilerinde kalmış bir deyim gibi geliyor,
millete oyuncak etmeyin bari
ne olduğunuza karar verin
yazdığım ilk mesajıda iyi okuyun,
ayrıca zaman ve milli gazete linklerini verdiğim konuyada mesaj bekliyorum...

bak yukarda trafoo, türkeş inede koymuş postasını sen git ülkünü onunla test et. size öylesi lazım..üyeliğini onaylıyacak parti başkanı bulamıyorsanız sana gelsin yazdırsın ismini.. vah mhp ye..

Bol bol yalan yanlış sallıyorsun tamam eyvalla ama trafonun fikirleri ile konuya girmek heççç olmamış .... yapmayın böyle muhterem, üzülüyoruz sonra . Hiç elalemin tarağıyla saç taranırmı ?

Kendisini ülkücü olarak tanımlayıpta rahatsızlığı olan varsa buyursun, işte meydan işte forum tutanmı var kimseyi? Hezeyanlarınızı , kendini ülkücü olarak tanımlayanlar üzerinden yapmayın ya ülkücü olup fikirlerim karşısında durun yada boş laflardan uzak durun.

Ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun...

Bugün el kaide nasıl islam adını kullanarak katliamlar yapıyor sonra da adı cihad oluyor görüyoruz di mi?
Buna hepimiz karşıyız di mi?

Aynı şeklin katliamsızını bugün ülkücülük adı altında yapılanlar gösteriyor. Bu ülkede darbeden en çok çekenlere, bunu yaşamayanlar zavallı diye hitap ediyor. Bu zihniyet kökünden sapıyor. Zamanında Chp tarafında seyreden sağcı partilere benziyor.

Trafo sana soruyorum. Dünyanın en kötü adamı veya en nefret ettiğin kişi tutupta "Çiçekler güzeldir" dese sen gidip "Çiçeği karalama kampanyası yapacak mısın?"

Arkadaşlar hep kişilere odaklanıyoruz. Tok açın halinden anlamaz. Şimdi Bahçeli gidip Türkeş'in mezarını ziyaret ediyor ve onun yolundan gittiğini ifade ediyor. Etmiyor mu? Ben mi bilmiyorum. Sen Atatürk'ü sevmiyeceksin ama Kemalist olacaksın! Mhp ve Türkeş içinde bu aynı durum. Yazdığın yorumlar hiç "Acaba" dedirtmiyor haberin olsun. Biraz tuttuğun partinin geçmişini bil geleceğini öğren ve ben bu muyum diye sor bence kendine. Çünkü Mhp lisin ama geçmişini reddediyorsun.

Bir sonraki seçimlerde yapalım bunu demek, bu millet bu kadar bekledi biraz daha beklesinden başka bir şey değil. Tamamen karşıyım ama Chp ile aynı tarafta gözükmek istemiyorum siyaseti.

Geri