Bana yalaka Diyeceksiniz ama Erdoğan artık bir DÜNYA LİDERİ

Yuh ßre Nerden Nereye Getirdiniz Konuyu... Ne Kadar Da Nefret Var İçinizde

Görmemişler Erdoğan gibi lider elbette çekemezler..
Maalesef her 10 yıl'da bir rezil bir lider gelip geçmeli ki
düzgün olanların kıymetı bilinsin..PKKlıları affeden
Sezer'e 3. adam dersiniz de sonra burada 2. Atatürk
diyene laf atarsınız..tutarlı olun objektif olun da
sonra başkaların cümlelerini eleştirin..ha unutmadan
da söyleyelim Kılıçdaroğlu da PKKlıları zamanında
SGK'ya yerleştirmiş herhalde onu da bu yüzden
çok sevdiniz!

cumhuriyet tarihinin ''atatürkten sonra''en iyi yonetimi aksini idda eden varsa yazsın kimmiş o öğrenelim

Herkes M.Ali nin karakterini eleştirmiş biride çıkıp yazı hakkında yorum yapmamış..Fanatik siyasetçiler işte ne olabilir ki başka.

atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.

borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.

ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.

bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.

ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.

atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.

borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.

ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.

bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.

ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.
nereyi satmiş

tayyip ülkesi için ne fedekarlıkta bulunmuşki lider olmuş lider dediğin önce lider olduğu toplumu toplum çıkarlarına göre hareket eder,düşünür sonra kendini ama tayibin kendi kıçını kurtarmaktan başka ne yapmışta lider olmuş...bide kalkmış Atatürkten sonra 2. liderdi diolar... Atadan sonra bu ülkeye lidermi geldi? gelse bu haldemi olurduk?

Anmelden | Facebook dinleyiniz abi yazik ya erdoganla ataturk u ayni yere koyan aklinizi seveyim ben sizin 1000 de 1 ini yapmamisken 40 bin kusur bin euroluk saati takiyo millet ac arkadaslarim kac aydan beri issiz is diye kivraniyolar biraz daha dikkatli olalim haddini bilsin herkes

birand amerika yardakcısıdır baska bir sey degil..

TBMM de konuşan chp yalova milletvekili muharrem inceyi hiç dinlemedin galiba.

muharrem ince konuşurken tayyip meclisi terk etmişti.neden terk ettiğini sor bakalım o na.

öyle güzel satıyolarki ve duyanda ülkenin borçlarını ödemek için yapıyo sanacak.

ki öyle bile olsa borç ülke satarak ödenemez.

atatürk e bakın.ülke ne halde iken bi yer sattımı ?

ben borçların ödendiğine falanda inanmıyorum.

bazıları dini bütün adam diye oy veriyo.sırf bunun için.

ister dini bütün olsun yada başka bişi olsun.

din allah ile o kişi arasında olan bişeydir.

ben yönetimine bakarım.eğer halktan gizli bişeyler yapıyosa,milleti güzel bi şekilde

uyutmaya çalışıyosa ben bu adamı bırak seçmeyi seçimlerde bile görmek istemem.

bu sırf tayyip e karşı olan bi tavrım değildir.

aynı şeyi kılıçdaroğlu yapsın,ona da aynı şeyleri söylemezsem bana istediğinizi

diyebilirsiniz.

Türk milleti zekidir , türk milleti çalışkandır , köylü milletin efendisidir.. Demişti M. Kemal Atatürk...
Ölüm madencinin kaderidir , ananıda al git , askerlik yan gelip yatma yeri değildir.. Demişti Recep Bey...

Siz hala Tayyip e 2. Atatürk deyin şu deyin bu deyin.. Şu laflara bakan çocuk bile neyin ne olduğunu az çok anlar siz hala anlamadınız anlamıycaksınız.. Atatürk gibi birisi birdaha gelmedi gelemezde.. Kargaya yavurusu anka görünürmüş diye bir laf vardır.. Ne dersek diyelim tayyip sizin için en büyük lider olur cart olur curt olur.. Ama değil 2. Atatürk , Atatürk'ün tırnağı olamaz..
SİZ HALA DİNİN ARKASINDAKİ DİNSİZLİĞİ GÖREMEDİYSENİZ SİZİN LAYIĞINIZ TAYYİPTİR...
SİZİN HAKKINIZ TAYYİPTİR... İRTİCA NIN OLDUĞU TEK İNANIŞ BİZİMKİDİR NEDENMİ SÖMÜRÜLME VARDIR DİNLE SÖMÜRÜLME.. DİNİ HERŞEYE ALET ETME VARDIR.. SONUMUZ HAYIR OLSUN..

MEMET ALİ BRANDA demişki tüm dünya tayyibi seviyor ulan be adam heralde severler.. Yıllarca savaşıp alamadıkları güzelim ülkeyi Tayyip kendi elleriyle peşkeş çekiyor.. Daha ne istesinler..

gurur duyulacak bir liderimiz var artık kabul edin..Kılıçdaroğlu gibi medya gazıyla gelmedi.adamcağız artık güneşi fethetmekten bile bahsediyor bu gazla..

İnsanları tanımadan sadece söylentilerle bol keseden sallamak çok kolay olsa gerek...

neyse yine de konuşmayacağım.

Taliban%20Tayyip%20erdogan%20fetullah%20gulen.jpg

erdogan_el_opme_tarikat.jpg

http://www.24haber.com/images/news/erdogan_el_opme_tarikat.jpg için Google Görsel Sonuçları

en azindan sayin bulent ecevitin kim oldugu belli... acaba basbakanin kim oldugu belli mi ?

Bu ülke ne hükümetler ne kolaisyonlar gördü.Öyle başbakanlar vardı ki ekmeği kartla satıyordu.

Şimdi hazır bizi düşünen birisi varken halinize şükredin.

Unutmayın şimdi tuttuğunuz parti ileride (OLUR YA) hükümetin başına geçerse ve arkasından atmaya başlarsanız o zamanda bir çift lafım olacak.

Not: Parti Tutmuyorum!

israil e ne dediğe ne yaptığı umrumda değil.umrumda olan obama ile tayyip in yakınlığı.

neden yakın sizce?çünkü abd getirdi zaten tayyip i.diğer darbe yemiş ülkelere bakın.

ilk önce abd ülkeye adamını yerleştirir.hükümet koltuğuna.daha sonra özelleştirmeler yapılır.

ülke ekonomik olarak bozguna uğratılır.ne zaman ülke kendini geliştirmeye çalışsa

ya darbe çıkar yada darbe yalanları etrafı sarar.bütün bunlar oyundan ibaret.

avrupa fatihi tayyip miş =)bunlar amerikanın oynadığı bi oyun.

adamlar bunları kendileri açıklamış vakti zamanında =)siz hala neyi inkar ediyosunuz =)

sıkıysa tayyip obama ile anlaşamasın.rest çeksin abd ye.

bak o zaman tayyip i nasıl indirip yerine başkasını koyuyolar ve ardından bakın nasıl darbe geliyo.

uyanın artık uyanın.daha kaçtane darbe yapması gerek abd nin,bizim uyanmamız için.

israil e ne dediğe ne yaptığı umrumda değil.umrumda olan obama ile tayyip in yakınlığı.

neden yakın sizce?çünkü abd getirdi zaten tayyip i.diğer darbe yemiş ülkelere bakın.

ilk önce abd ülkeye adamını yerleştirir.hükümet koltuğuna.daha sonra özelleştirmeler yapılır.

ülke ekonomik olarak bozguna uğratılır.ne zaman ülke kendini geliştirmeye çalışsa

ya darbe çıkar yada darbe yalanları etrafı sarar.bütün bunlar oyundan ibaret.

avrupa fatihi tayyip miş =)bunlar amerikanın oynadığı bi oyun.

adamlar bunları kendileri açıklamış vakti zamanında =)siz hala neyi inkar ediyosunuz =)

sıkıysa tayyip obama ile anlaşamasın.rest çeksin abd ye.

bak o zaman tayyip i nasıl indirip yerine başkasını koyuyolar ve ardından bakın nasıl darbe geliyo.

uyanın artık uyanın.daha kaçtane darbe yapması gerek abd nin,bizim uyanmamız için.

ee adam canli yayinda itiraf etti ya abd den emir aldigini :=) bop brojesinin baskanlik gorevini amerika tayyipe vermisti.. bunun icin cok mutluydu tayyip :=) adam resmen amerikadan emir aliyor... turkiye tarihi bole rezil bir hukumet gormemistir... amerika senin ulkende senin askerini olduruyor hukumetin giki cikmiyor.. senin ulkende senin millet vekillerinin ustlerini amerikan askerleri ajanlari ariyor gene giki cikmiyor... tarih bole rezil bir hukumet gormemistir...

Bana yalaka Diyeceksiniz ama Erdoğan artık bir DÜNYA LİDERİ

birant sen kendini tasvir etmişsin zaten sorum şu ne olduda hükümet yalakası oldun ?

pkk ile yapılan çatışma aslında türk ordusu ve amerika ile yapılan bi çatışmadır.

ve pkk da amerika nın desteği olduğu sürece bitmeyecektir.

çünkü pkk amerika için çok büyük bir kozdur.

biz aslında sadece medyanın anlattığı kadarı ile biliyoruz olayları.

arkaplanda olanları sadece tayyip ve obama bilir.

ve bu arkaplanda konuşulanlarıda tahmin etmek hiçte güç değil.

biri obama biri abd nin getirdiği birisi.bunlar havadan sudan konuşacak değiller elbet =)

Geri