ßiℓgè Қrαℓ
Banned
- Reaction score
- 0
İkisi de Türkiye Cumhuriyeti başbakanı . Söze ne gerek var resimler zaten konuşuyor

adam dogru soylüyo
başbakanı tanımayan yok daosta bile ne bicim posta koydu ısraile böyle olcak basbakan dediin
gitmedigi memleket kalmadı hepsi ayakta karsılıyor basbakanı
amerka baskanına bile soykırım yapmıstır turkler dedirtmedi onu bile adam etti
siz nerden bilceksiniz elbet sizin işiniz gucunur mal mulk basbakan hepsini kendi kazancıylan aldı
kıskanmayın sizdeçalışın sizinde osun
ben bu gardasıma gonuldan katılıyom herkesin gelip birlik olcagı tek yer akp
bu dunya kınseye kalmaz musluman adamın durcei yer akp dır gelin akpde birleselim
bu dunya kınseye kalmaz musluman adamın durcei yer akp dır gelin akpde birleselim
sarıgül döneklik etmesin chp den çok çektik sarıgüle güveniyoruz memleketteki iki dürüst partiden biri
biri akp diğeri sarıgül
notumdur ben parti faln tutmam dogruları sölerim
tutmuyom elbet tutsaydım acıkca sölerdim sizden mi cekincem demek sitediim oyumu verceksem akpden baskasına vermem diom o kadar sarıgül döneklik etmezse belki onada veririm oyumu
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz varya işte. şimdi sayın başbakana sormak lazım dünya lideri arkadaşların kim diye.
![]()
![]()
http://www.24haber.com/images/news/erdogan_el_opme_tarikat.jpg için Google Görsel Sonuçları
en azindan sayin bulent ecevitin kim oldugu belli... acaba basbakanin kim oldugu belli mi ?
bak simdi sana tam hakverdim yahu ilk önce dendiki ecetin klinton karsısındaki perisan hali verildi sonrada fethullah hocayla karsılıklı oturması
gardasım bir yanlışlık ola ya madem her ikiside hocayla arası iyi niye karıstırdın bu ise eveceti
hakketen bu iste bir terslik olmalı kimin yaptıgı dogri kimınkı yanlıs biri sölesin gardas:huh:
bence adam geçte olsa gerçekleri görmüş.