Bana yalaka Diyeceksiniz ama Erdoğan artık bir DÜNYA LİDERİ

İkisi de Türkiye Cumhuriyeti başbakanı . Söze ne gerek var resimler zaten konuşuyor

f3yiyc.jpg

ejdkib.jpg

vxi3qa.jpg

6916kk.jpg

adam dogru soylüyo
başbakanı tanımayan yok daosta bile ne bicim posta koydu ısraile böyle olcak basbakan dediin
gitmedigi memleket kalmadı hepsi ayakta karsılıyor basbakanı
amerka baskanına bile soykırım yapmıstır turkler dedirtmedi onu bile adam etti
siz nerden bilceksiniz elbet sizin işiniz gucunur mal mulk basbakan hepsini kendi kazancıylan aldı
kıskanmayın sizdeçalışın sizinde osun

İsraile posta koyan başbakanın üstelik sırf müslüman diye.. Karabağda Ermeni Nişancılar tarafından kazak köylülerin vurulmasına neden ses çıkaramıyor.. Üstekik onlar hem müslüman hemde türk.. Bunun yerine utanmasa ermenilere maaş bağlıycak.. Asıl olay israil baş kaldırışının arkasındaki olayları görebilmektir.. Görebilene tabiki..

Birde demişsinki.. Çalışın sizinde olsun.. Bir memur hayatı boyunca maaşının kuruşuna dokunmadan biriktirse oo gemileri villaları alamaz koçum .. Rcep Bey şükür hepsini almış şimdiden.. tabiii neden almasın tekeli sen ev fiyatına yandaşına sat sonra yandaşında yabancı bir şşirkete astronomik bir fiyata satsın.. EE noldu özelleştirme oldu.. Bu özelleştirmedir evet ama nasıl biliyomusn Tayyipleştirerek özelleştirmedir.. Sadece tekelin arazileri satıldığı fiyatın kat kat fazlası değerdedir..

Birand çılara bakıyorum da eşekten düşmüş karpuz gibisiniz ...
Çirkin ördeği anası ne kadar sevmesede yavrusuydu :D
acayip gülüyorum şu yorumlarınıza
yok kaça gittin yok bilmem ne , sizden ucuza gitmemiştir emin olun :D:D:D

yabancı ülkeler nasıl bakıyomuş banane kardeşim?onlar görmüyo tabi ülkeyi nasıl soydugunu.

m.a birand'ı ciddiye almayanlar şimdi arkasında durur olmuş utanmasalar secdeye yatıcaklar =)

zaten akp tarafının tamamen dönek tayfadan oluştuğu biliniyordu. e hoca ne ki cemaat ne olsun burdakilerde dönek olcak tabi =)

şaşrmamak lazım

mert aslan kardeş sen, ben de dahil olmak üzere bütün görüşlere teşekkür etmişsin, ben de sana teşekkür ediyorum. ama ben seni anlamadım. bu demokratik katılımı desteklemek adına mı?

İşinize gelen ifadeler kullansaydı "ne ala", işinize gelmeyice "tu! kaka". Sizin samimiyetinize inanılmaz beyler. Türkiye'nin içine kapanık gereksiz yere enerjisini harcayan, kendi sorunlarıyla boğuşan bir ülke olmaktan çıkması gerek artık. Bunu kim yaparsa yapsın hakkını yemeyin ve destek olun. Yanlışı varsa gelin birlikte eleştirelim ama yanlışlarıyla doğrularını bir tutup kimsenin hakkını yemeyelim.

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na saygı göstermek her Türk Vatandaşının görevidir böyle küçük harfle adını yazarak imalarla sataşarak ona oy veren yurttaşları da yaralar ve aşağılarsınız.

Şunu iyi bilmelisiniz; Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ve bu ülkede bir tek sizler de yoksunuz. Ayrıca kimse kendini eşitler içinde daha eşit ya da zenciler yanında beyaz görmesin.

Kimse bu Vatanın asıl sahibi olduğunu iddia etmesin. Bu yegane Vatanın sahibi bütün Yüce Türk Milletinin fertleri olan tüm Türk Vatandaşlarıdır. Atam Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e göre de Türk Vatandaşı olan herkes Türk'tür.

Bu Yurt ve Yurttaşlarımız ayrılıktan çatışmadan çok çekti. Çatışmasak anlaşsak bugün Türkiye Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olur ve Dünya Politikasında da daha erken dönemlerden itibaren çok daha büyük söz sahibi olurdu. Vatanseverlik yapıyorum derken Vatan'a zarar vermek isteyenlerin aman ha ekmeğine yağ sürmeyin. Ortada kuzu postuna bürünmüş nice çakal dolaşıyor. Gerçeği iyi analiz edin ve hata etmeyin dostlar.

Sözlerimi sırasıyla Hünkar Bektaşi Veli Hz. ve Yunus Emre'nin sözleriyle son veriyorum:

"Bir olalım, diri olalım, iri olalım..!"

"Gelin tanış olalım, İşi kolay kılalım, Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz"

ben bu gardasıma gonuldan katılıyom herkesin gelip birlik olcagı tek yer akp
bu dunya kınseye kalmaz musluman adamın durcei yer akp dır gelin akpde birleselim

işte olaya öle bakma.müslüman gibi gözüken şu akp ye oy verme sebebin de belli oldu.

islam abd nin kozu.bunu kullanarak iktidarda kalıyo zaten.birde başka sandık olayları falan var ona hiç girmiyorum.

işte bu kozu kullanarak halkı kendisine çekiyo.ve sende bu yemi çok güzel yiyorsun.

tayyip in ülkeyi yönettiği yok.ülkeyi şu an yöneten abd dir.

ama sana ne anlatsam boş.yazık...

Yaa Kardeşim Kim Olduğunu Bilmediğimiz Adamlar Gelip Laf Çıkarıyolar Huzurunuz Bozuluyo Durduk Yere üç Gündür Bu Konu Anasayfada Sabitte Sanki Her Dk Hortlatan Çıkıyo Sanki Siz Burda Tartışınca Bişi Oluyo

Adam Doğruları Görmeye Başlamış,
Yanlışdan Doğruya Dönmek'de Bir Erdemdir.

tutmuyom elbet tutsaydım acıkca sölerdim sizden mi cekincem demek sitediim oyumu verceksem akpden baskasına vermem diom o kadar sarıgül döneklik etmezse belki onada veririm oyumu

haklısın tutmuyorsundur kesin

ben bu gardasıma gonuldan katılıyom herkesin gelip birlik olcagı tek yer akp
bu dunya kınseye kalmaz musluman adamın durcei yer akp dır gelin akpde birleselim

ilk önce böyle sonra öyle nasıl işse artık :durdurun

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz varya işte. şimdi sayın başbakana sormak lazım dünya lideri arkadaşların kim diye.

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz varya işte. şimdi sayın başbakana sormak lazım dünya lideri arkadaşların kim diye.

mason arkadaşları ve en önemlisi obama.

liste uzayıp gidiyor.ben özetini yaptım...

Taliban%20Tayyip%20erdogan%20fetullah%20gulen.jpg

erdogan_el_opme_tarikat.jpg

http://www.24haber.com/images/news/erdogan_el_opme_tarikat.jpg için Google Görsel Sonuçları

en azindan sayin bulent ecevitin kim oldugu belli... acaba basbakanin kim oldugu belli mi ?

Bu ne şimdi?

Fethullah Gülen ile Tayyip Erdoğan bir arada fotoğrafını oraya koyunca tayyip erdoğan kötü biri mi olmuş oluyor.

buyrun o zaman:

ecevit-gulen.jpg

galeri2_ecevit.jpg

hani Ecevitin ne olduğu belliydi?

Şimdi ecevite de kötü diyecek misiniz?

Böyle saçma sapan şeylerle insanları suçlayamazsınız.

erdogan_el_opme_tarikat.jpg

Bu resimde sağ tarafta kırmızı ile işaretlenen kişi (sakallı oturan, kel olan) kim biliyor musunuz?

Niye kırmızı okla işaretlenmiş?

Yabancı bir tarikat lideri felan mı?

resimlerden değil ama tayyip ve gülen in abd nin adamları olduğu zaten açık.

abd nin piyonları bunlar.abd bunları öne itiyo.halk bunlara sahip çıkıyo.

bunlar bi nevi truva atı =)

türk milletinin en büyük zaafını abd öle bi kullanıyo ki...

bak simdi sana tam hakverdim yahu ilk önce dendiki ecetin klinton karsısındaki perisan hali verildi sonrada fethullah hocayla karsılıklı oturması
gardasım bir yanlışlık ola ya madem her ikiside hocayla arası iyi niye karıstırdın bu ise eveceti
hakketen bu iste bir terslik olmalı kimin yaptıgı dogri kimınkı yanlıs biri sölesin gardas:huh:

ecevit ile clinton un resmini şundan koydular.ecevit yaşlanmıştı o zamanlar.

ve birde tayyip in resmini koydular obama ile.demek istedikleri şu : ecevit ne kadar ezik duruyo clinton karşısında.

o koyanlar ayrıca diyolar ki tayyip e bak be koçum benim nasıl da obama ile tartışıyo her istediğini yaptırıyo,obama ikna etmek için uğraşıyo.böle bişi olamaz olması mümkün değildir.neden çünkü zaten dediğim gibi abd koymuştur iktidara tayyip i.

sen seni iktidara koyan birisi ile tartışabilirmisin?tabiki hayır.sıkıysa tartış hemen seni indirip başkasını koyacaktır.

ben aslında sağ milliyetçiyimdir ama artık olaya sağ sol değil abd ve halk diye bakıyorum.

sağ sol hangisini abd seçmişse o parti ile uzaktan yakından işim olamaz.

hangisini gerçek demokrasi ile halk seçmiş ise ve iktidara gelen partide başbakan olsun diğer bakanlar olsun tüm şeffaflığı ile ülkeye bişiler yapmaya çalışıyosa o partiye ben oyumu veririm işte.

bence adam geçte olsa gerçekleri görmüş.

Geri