Beşiktaş BöLümü Mod AdayLıgı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Foruma iLk Üye oLdugum Gün Direk Beşiktaş BöLümüne Giriş Yaptım.. Ve Ne Hikmetse Bi Daha Çıkamadım.. Aşkı DürüstLügü DostLugu Bu BöLümde Ve Bu BöLümdeki İnsanLarda BuLdum..

Şu GunLerde BöLümün iLgisiz KaLdıgını Dusunuyorum..Gerek Sabitteki KonuLar Gerek GünceL AçıLan KonuLar.. Ve Şunuda BeLirteyım Bu BöLüme Mod oLmak Benım İçin SmodLuktan BiLe Öte Bişey..AsLında Herşeyden Öte.. (=

BöLüm ModLarıyLa GerekLi GörüşmeLeri Yaptım..Kimseye Danışmadan Bi Konu Açmadım..

BEŞİKTAŞ BöLümüne Mod Adayıyım..

oLumLu Yada oLumsuz { + / - } OyLarınızı BekLiyorum..

yakışır kardeşime..

sen olmayacaksın da ben mi olucam..

+1903

konuştuğumuz gibi Beşiktaş böLümünün bir Mod'a ihtiyacı oLduğu aşikar.. =)
forumu,böLümü tanıyan biri o böLümde bize yardımcı oLur..
+53 kardeşim hayırLı oLsun..

Sonuna Kadar Hakkettiginin Kanaatindeyim Arkadasım inş.hakkettigin yere makul olursun.
+1453​

Eski Mert değiLim sakinLeştim dedin. . .

Sözüne güveniyorum . . .

+ 1907

Bu Bölüme Senden Daha İyi Bir Mod Bulunacağanı Sanmıyorum dai :smile: + İSTANBUL

Hüseyin'in dediğine göre sakinleştim demişsin ama daha bugün bir mesajını okudum mod adayı olduğun bölümde ve bana hiç de sakinleşmişsin gibi gelmedi o mesajdan sonra
Ayrıca sözkonusu bölümde adil olarak davranabileceğini düşünmüyorum
Oyum -1453

Ayrıca ne hikmetse o mesajın da silinmiş
Ee mod adayı olmak kolay değil azcık dikkat gerektiriyor demi :D
Bjk-Wolfsburg konusunda Leke'ye karşılık olarak yazdığın mesajdan bahsediyorum sen bilirsin onu :goz:

Zaten destege ıhtıyacınız var bu aralar besıktasın halıne baksana : D

HayırLı ugurLu oLsun kardesım (+)

mozole bir bölüme mod olmak değil, beşiktaşa hizmet etmek istiyor aslında ve bu da genel forum kurallarının ekseni dışında tek bir kurala bağlı... gerçek beşiktaşlı olmak...

kimsenin beşiktaşlılığı benden sorulmaz haddim değil ama benim gördüğüm mozole gerçek bir asi ruh...

+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri