Beşiktaş BöLümü Mod AdayLıgı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteye haftada bir uğrarım takıLmak için ve iLk girdiğim böLüm spor böLümü oLur.Kanımca mevcut modLar işin üstesinden rahatLıkLa geLiyor.
Bu beşiktaş'a oLan modLuk taLepLeri daha önce çok konuşuLdu tartışıLdı hatta mod oLma uğrunda bazı arkadaşLarımızn kaLbi kırıLdı bazıLarının maskesi düşüp gerçek yüzü göründü..Neyse yaşanan oLayLarın Mert'Le doğrudan bir aLakası yok..
MozoLe gerçekten sitede sevdiğim insanLardan(Şu son Lamagro oLayını derinLemesine biLmiyorum).
Ama sevmekLe istemekLe oLmuyor bazı şeyLerr..böLüm modLuğunu kaLdırmak tarfsız oLmak o kadar koLay oLmuyor.HeLeki Mert'in bunu kaLdırabiLeceğini pek düşünmüyorum açıkcası.
Bana göre Mevcut modLar araLarında ortak bir karar çıkartıp böLüme 3 kişi yetemedikLerini düşündükLeri anda(ki ben izLenimLerimi göz önüne aldığımda sanmıyorum) Bir mod ALınıcaksa bu tüm Spor'u kapsayan bir görev oLmaLı.Tek bir böLüme tek bir aLana takıma özeL oLmamaLı.

Oyum -0,5
Hakkında hayırLısı

son olarak şunu demek istiyorum

2 gs
1 fb

mod varsa

mozole mod olsun 1 bjk olsun

TRabzonspor bölümü için Derberin'i öneriyorum o zaman

spor bölümünün geneline iyidir . takım olarak dağıtılmasın

yöneticiler işini gayet iyi yapıyor

banlanan kullanıcıların mod olmasına karşıyım
üzgünüm kardeşim -

Ben Başka ForumLar İçin ÇaLışıp ÇabaLamadım Sadece Bu Forum İçin ÇaLışıp ÇabaLadım.. Ama BazıLarının DayatmaLarına Karşı Çıktım Dıye Mozo Kötü oLdu Namımız.. Sustum EywaLLah Dedim Bende MeLek DegıLım Hani eLbet YanLış Yapmışımdır Dedım DeLikanLı Gibi Özürde DiLedim.. Ama Ya KarşımdakıLer ?? Bir Üçgen Kurmuş TürLü TürLü Oyun OynayanLar Ben SabıkaLı oLarak DoLaşırken MeLek Edasında Etrafta TurLuyor.. Ufak Bi Şans İstedım Ve Şunuda BeLirteyım Amacım ModLuk DeqıLdı Amacım Beşiktaş BöLümüne Sahip Çıkmaktı Ama SağoLsun Bizans Tayfasına Yıne Meydana Çıktı.. Ve Yine SağoLsunLar Tepemizdeki İnsanLarda BunLara Kanarak Konuma Direk Giriş Yaptı..

Bu Forumda Kim YanLış Yapmadı Soruyorum Benı YargıLayanLara ?? Herkes Masum Pak Temiz Mi.. ?? Sizki Gözünüzün Önündeki OyunLarı Göremıyorsunuz.. Lanet oLsun Kı Bana + Veren AdamLara Cephe Tutuyorsunuz.. Acaba Farkındamısınız Kı O AdamLar NasıL InsanLardır O AdamLar Her Daım KardeşLerı Icın ÇabaLar Onun Hakkı Icın Savasır Hemde Bir Çıkar BekLemeden..

Önüme SürekLi Yaptıgım YanLışLar SürüLdü.. Hiç Kimse Sormadı Yaw Mert Nıye Bu Kadar Asabisin Niye Bu Kadar Çabuk ParLıyorsun Dıye.. Ben SakinLigimi Korudukca Benı Tahrık Etmek Isteyen AdamLar Çıktı.. Ama Ne Hikmetse SuçLu Ben Ve DostLarım oLdu..İstedigim Ufak Bi Şanstı Fakat GeL Gör Ki Ne BuLduk.. Ben Konumu NasıL Açtırttıysam Kapattırmasınıda BıLırım..

Bana Her Daim Destek oLan Laz'a HeLLdevıLe Madnesse Knowa Erdeme Ve Diger KardeşLerıme Teşekürü Borc BiLirim..

BiLiyorum Pes Etmek Bize Yakışmaz Ama oLmuyor İşte Inandıramıyoruz MiLLetii.. Kimseye Bir KırgınLıgım Yok Kımseye Karşı BesLedıgım Bı Nefretım Yok.. Benım Tek Sözüm Kuvvetmira MisaLi Bi Tayfa oLuşturup MiLLetin Ayagını Kaydırmak Isteyen O Tayfaya..GeLdiLer Buraya KaraLadıLar ÇizdiLer Sustum.. Cevap Vermeme Gerek Yoktu Cunku Biz Adam Gibi AdamLara Cevap Veririz BöLe Ögrendık..

Konu Kapansın BazıLarı Huzur BuLsun.. ;)

MozoLe burası bir forumdur. Buranın beLLi basLı bi kuraLLarı vardır. Bu kuraLLara uymassan uyarı, gerekirse de ceza aLırsın. BunLarı herkes biliyor... GeneL kuraLLardan biridir...

kimileri grup olur - verir kimileri grup olur + verir... herkes oyunu istediği yönde kullanmakta serbesttir. ÖnemLi oLan adayın kendisini kanıtLmasıdır siteye karşı...

Dikkat et ben sana - verdim ama + verenLerin bi coqu benim yaqınımda olan kişiLer... onlara karsı da bi tavır aLmıs değiLim... dediğim gibi herkes oyunu istediği yönde kullanmakta serbesttir.

Bence YöneticiLikLe arkadasLıqı bir kefede tutmamaLıyız ; )

konu isteqin üzerine kapanmıstır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri