Beşiktaş BöLümü Mod AdayLıgı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Tarafsız davranacağını düşünmüyorum'' :p

Mozale Mirach tabiiki taraftır...

Ve lütfen dikkat ediniz Spor bölümünün her yerine aday değildir. Sadece Beşiktaş bölümüne adaydır. Spor genel yöneticileri elbette tarafsız olmak zorundalar ve öyleler de..

Mert ise tamamen taraf olması gereken bir bölüme aday. Amacı ne? Bölüme katkı ve düzen sağlamak...

Bunu becerebilir mi? Kesinlikle evet...

Tarafsız davranabileceğini düşünmüyorum bende, ve canıgönülden destekliyorum..

Bölüme 4. bir yöneticinin gereksiz olduğunu düşünmemle birlikte, sınırsız banının yeni açılmış olması, daha doğrusu forumda sınırsız banlanabilecek kadar ileriye gitmiş olman, aşırı derecede fanatik olmandan kaynaklı tarafsız olamayacağın, gerek yöneticilerle gerek üyelerle konuşma we dawranış tarzının uygun olmamasından ötürü seni hackhell yönetimine uygun görmüyorum ( - )

Forum kurallarında Dark'ında belirttiği gibi gereken şartlara uygunluğun yok. forumda genel yapın geçmişindeki durumların değerlendirildiğinde yeterince net ve olgun değil.

ayrıca bölümün ihtiyacı olduğunuda düşünmüyorum.. bu yüzden oyum net olarak;

-1453​

Görünen Köy KıLavuz İstemez. Kısı NeyLe IstıgaL Ederse OnunLa HaşroLunacaktır Der Rabbım. İyiLik Yapan Yaptığı iyiLikLe, KötüLük Yapan KötüLükLe, Kufur Eden KufurLe AnıLır. Arife Daha FazLa Tarif Gerekmez.

-1071

birilerinin yarası var demek ki mozole ile ilgili

tarafsız olamazsın demiş bazılarıda, e adam taraf olunması gereken bir bölüme modluk istiyor elbetteki taraflı olacak :)

mozole nin amacı beşiktaş bölümünü renklendirmek, düzene sokmak , beşiktaşa hizmet etmek

bunu da 2 gsli 1 fbli mod yapamayacağına göre beşiktaş bölümüne mozole şart ;)

Bi insan 7sinde neyse 70indede odur.

Şimdi ben gidip sizi haftaya sahaya gömecez yazsam beşiktaş bölümüne olacakları tahmin bile edemiyorum.

O yüzden= ''-1907''

1.si konu dışı msj yazmak yasaktır, ortalığı kışkırtmaya çalışmayınız, kimsenin yarası yok saçmalamayınız ..

lütfen bölüm modları bana bu konu içinde bjk bölümünün farklılığını, neden o bölümün ayrı bir moda ihtiyacı olduğunu, fenerbahçe we galatasaray bölümlerinin de moda ihtiyacı warsa spor bölümünün tüm alt bölümler dahil 7 tane moda mı ihtiyacı olduğunu, eğer öyleyse kendilerinin ne iş yapacağını, madem bjk bölümü bu kadar yoğun we ilgilenilmeye ihtiyacı olan bir bölümdü Erdem oraya mod olarak atandığında neden istenilmediğini we şu an neyin değiştiğini, nasıl olurda kendilerinin gözleri önünde spor bölümü altında defalarca banlanmış birini mod olarak görmek istediklerini bana we tüm üyelere açıklasınlar ..

edit: beklediğim yanıt tatmin olmak adına bölüm modlarındandır, üyelerin oy kullanma dışında attığı postlar silinecektir..

forum kurallarına uymadığı gerekçesiyle verilebilecek en büyük cezayı yani sınırsız ban almış bir üyenin ,cezası kaldırıldıktan 10 gün sonra, kurallara uymadığı için ceza almasına rağmen uygulatan mevkine gelmek istemesi ve bu isteğinde yönetici arkadaşlarım tarafından olumlu şekilde karşılanmasına şaşırdım açıkçası..
ve de tüm siteyi 6 süper moderatör idare edebilirken,bir bölümü 3 moderatör'ün idare edemeyip 4.'ye onay vermeleri açıkçası çok samimi gelmiyor bana arkadaşlar ihtiyaç olduğu gerekçesiyle bu arkadaşımızın yöneticiliğine olumlu bakılması..

sonuç olarak, yönetici arkadaşlarımın biraz daha dikkatli oy kullanmalarını,bir bölüme moderator gerekli mi,gerekliyse moderatör olacak kişi doğru kişi mi... bunları daha bir ince eleyip sık dokumalarını rica ediyorum..

oyum eksi'dir..

Beşiktaş bölümüne sadece Kara Kartal yakışır .

TAM DESTEK +

pekaLa; erdem (abimiz) böLüme mod oLarak atandığında bize hiç bi şekiLde danışıLmamıştı ve bizim herkesten sonra haberimiz oLmuştu.. bunu kendimize saygısızLık oLarak aLgıLadık.. ve sonrasnda konuşup haLLettik..
Spor böLümü oLarak 2 gsLi 1 fbLi 3 moduz şu anda ama bir derbi sonrası örneğin yetmiyoruz foruma,
maaLesef banLamak için çok sebep arandığından bi kişinin aynı gün içinde 7-8 mesajını editLeyip,3-4 mesajını siLebiLiyoruz..
TarafsızLığımızdan şüphemiz yok ama Beşiktaş böLümü diğer böLümLere göre daha arka pLanda kaLıyor, MozoLe'nin geçmişte yapmış oLduğu hataLar hatta bizim tarafımızdan verdiriLen ban cezaLarı var evet inkar edemeyiz,kendisi bana usLandığına dair söz verdi,sözünde durmazsa o zaman bir daha açıLmamak şartıyLa sınırsız banLarsınız..
Yani iLk amaç Beşiktaş böLümünün zenginLik kazanması..

İnfa Şunu BeLirtmek İstiyorum Ki AsLında Bu Duruma Başta Karşı Çıktım Şaka Mı Bu Dedim, OLmaz BöyLe Şey Dedim, Laz GeLdi Ve HüsoyLa Biz Sıcak Bakıyoruz BJK BöLümü Daha Da ZenginLeşmesi Adına BJKLi Bir Modun Oraya GetiriLmesinin İyi OLacağı Kanısındayız, O BöLüm Çok Öksüz Gibi KaLdı Dedi Ki HakLıydı, Ama BiLindiği Gibi MozoLe'nin Sınırsız Ban Yemesi Konusunda Lamagro'nun Şifresini KuLLandığındandı Ve Lamagro'da Bu Yüzden ModLuğundan OLmuştu Ne Yazık Ki, Bizim Laz'La Hüso BunLarı BiLmiyorLardı Ve Bende Bu Konuda Lamagro Ve Laz Msn'de Konuştuk, Lamagro Site İçin Yararı Dokunacaksa Gerçekten Destek Verin Bence Dedi BizLere, Laz'La Hüso Da BöLümün Yararına OLacakLarına İnandıkLarı İçin Ve MozoLe'nin UsLandığına OLan İnançLarından DoLayı Ve BöLümde De BJKLi Mod BJKLi ArkadaşLarın DoğaL TaLepLeridir, HakLarıdır Da Ayrıca MozoLe BJK BöLümünde Ve BJKLi ÜyeLerce Çok SeviLdiğinden Ötürü, BöyLe YapaLım DeniLdi, Yoksa Bu Konudaki Tavrımı Herkes BiLir, KesinLikLe Sınırsız Ban Yemiş Ve ÖzeLLikLe De Spor BöLümünde DefaLarca BanLanmış Bir Üyeye + Yönde Oy KuLLanmayacağımı...

Anladığım kadarıyla arkadaşın geçmişi baya skandallarla doluymuş.

Böyle geçmişe sahip birinin mod olması hoş olmaz.ahengi bozar.

bu yüzden --------- olumsuz oy veriyorum

Aslına bakarsan hiçbir Bizans takımını sevmem.. Ama sen gel ya yönetime ahengimiz yerine gelsin ;)

Sınırsız bandan affediLdin.
su msj a kadar tüm msjLarı tek tek okudum...
cezan affediLeLi 1 ay oLmadı sanırım...

bu kadar kısa zaman içinde mod adayLıqı... iLginç ben sasırdım acıkcası...

Çünkü sınırsız banlanırken neler yaptıqını ve sonradan yaptıklarını herkes biliyor. Önce bunu affettirip kendini bu yonde kanıtLaman gerekLiydi.

Daha sonra aklında yöneticiLik varsa Kendini o böLümde kanıtLayıp ve en önemLisi herkese güveni tekrar saqLamaLıydın. Bence erken ve yanLıs bir adım attqını düşünüyorum...

Chamur'unda dediği gibi koca forumu 6 Smod yönetebiliyor. Spor böLümünün üstesinden zaten 3 mod olarak rahatLıkLa kalkabiliyorsunuz... Ha zaman zaman sıkısırsınız yonetimden bir kişiye tekLif götürebilirsiniz gecici olarak... yada sıkıstıqınız zamanLarda Smodlardan destek isteyebilirsiniz [derbiLer, kupaLar, vs...]

[-] Cehennem
üzgünüm...

2 gsli 1 fbli 3 modsunuz, e madem sizler mod olmak istediğinizde takımlarınızı baz alsaydıkta 2 gsli mod atayacağımıza birini bjklilerden seçseydik, böyle bir mantık war mı =) lamagro demişsiniz şifresini çaldı demişsiniz ws. ws. lamagro şu an yönetim dışında olan bir userdır, sizce lamagronun şifresinin çalınması mertin mi kendisinin mi suçudur ? mert'i affetmesinin ya da onay wermesinin bir önemi yok bu bağlamda ..

we madem Erdem abinizle sorunlarınızı hallettiniz ona teklif götürseydiniz tekrar, fanatikse fanatik, modsa aylardır aramızda, temizse geçmişi temiz .. ya da bambaşka bir bjkli kestirseydiniz gözünüze, benim burda bişeylere karşı çıkmamın sebebi Mert'in şahsına değildir, şu an için mimli olmasınadır, lütfen sırf beşiktaşlı diyeyse bütün derdiniz ben size en az 10 tane bjkli we mod olabilecek kişi gösterebilirim ..

biz bir siteyi yönetiyorsak o sitenin yönetiminin kriterleri olmalı we her zaman oldu, modlar beni cidden çok şaşırttınız we werdiğiniz oylarda sadece kişiye olan samimiyetinizi görüyorum hackhell'e değil ..

konuyu daha fazla uzatmamak adına bu postla sonlandırıyorum, lütfen sadece oylamaya dewam ediniz, isteyen pm atabilir, konu dışı msjlar silinecektir, kolay gelsin ..

[--------]571

agresifliğini forumda sinirini bi kenara bırakarak oradaki 3 mod olayını tamamen kaldırarak bi yorum yapıyorum. Beşiktaş ile ilgili de bi kenara atıyorum .

Erdem abi sadece beşiktaş bölümüne mod olduğunda herkez biz işimizi yapamıyormuyuz da erdem geldi dedi demekki işlerini gayet güzel yapıyorlar.
Erdem abi ' yi istemediler oda sadece beşiktaş bölümünü almıştı ... Ne kadar Fanatik'de olsan - Veriyorum
Kusura bakma

İnfa Zaten Üstteki Yazımın BaşLangıcında OLaya İLk Başında OLumsuz OLduğumu Ama Beşiktaş BöLümünün Daha Da ZenginLeşmesi Adına BöLüm ModLarı OLarak Bu Kararı ALdığımızı BeLirttik, Ayrıca BizLerin BöyLe Bir Ortak Karar ALması Demek, MozoLe'nin Mod OLacağı AnLamına GeLmemektedir...

Erdem Demişsinde, Bu İsteği Biz MozoLe'ye Yapmadık, MozoLe Laz'a Sormuş OLmak İstiyorum, BöLümü Daha Da AktifLeştirmek Adına Diyerek, Bizim Erdem'e Veya Bir Başkasına Sen Beşiktaş BöLümüne Mod OLurmusun Dediğimiz Yok, Ayrıca ÖyLe Bir Niyetimizde Yok...

OLayı Uzatmıyoruz, Sadece Konuda Sorduğun Soruya Yanıt Verdik Hepsi Bu Ayrıca Arkadaşın TaLebine Gereken YorumLar ModLar Ve SmodLarca Yeterince YapıLdığını Düşünüyorum, Konu İyice Zıvanadan Çıkmış Durumda Zaten Yeterince, Bu Arkadaş Konusunda Bu Kadar OLumsuz DüşünüLüyorsa Konu KapatıLsın, Açık KaLmasında Bir Mantık Göremiyorum Bu Dakika İtibariyLe...

Konuya Son Mesajımdır...

ali ben sana uzatma demedim ki, istediğim cwp zaten bölüm yöneticilerindendi, yok oylama açık kalsın, diğer oylarıda görelim,
gereksiz postlar silindi, oylamayla dewam edelim ..

sicili kabarik, tarafsiz olacagini zannetmiyorum.OLUMSUZ(- - - - -)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri