yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatınaaffetmekyok' Alıntı:melih heralde adın ama muhteşem bir site bence haackhell den bile güzel hemen üye oluyorum
yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatınaaffetmekyok' Alıntı:melih heralde adın ama muhteşem bir site bence haackhell den bile güzel hemen üye oluyorum
Dark_Angel' Alıntı:yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatına![]()
Dark_Angel' Alıntı:yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatına![]()
SeeYouHeLL' Alıntı:ßeNCe NoKTaYı KoYDu aßiMiZ..ßuRDaN GüZeLSe oRaYa
PoLeMiq VaRSa ßiZDe ßuRDaYıZ;-)k€sk!n' Alıntı:DOSTUM GALIBA YANLIS ANLADIM BEN SENI BURDA ORASI VEYA BURASI GUZEL DIYE BIR TARTISMA CIKMADI![]()
BENCE BU CEVABIN POLEMIK OLABILECEK BIR CVP![]()
affetmekyok' Alıntı:melih heralde adın ama muhteşem bir site bence haackhell den bile güzel hemen üye oluyorum
Devil_Life' Alıntı:Ops Ne Oluyo Orda Hackhell'de mi asla
eurasia' Alıntı:Arkadaşım benim tavsiyem insanlar üye olmadan siteyi gezebilsin. Ben mesela bir sitenin forumuna baktığımda üyelik istiyosa hiç bakmıyorum direk çıkıyorum.
Ya böyle adamlar hala var mı ya gerçekten yalakalığın bu kadarıDark_Angel' Alıntı:yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatına![]()
ahmetcan' Alıntı:Ya böyle adamlar hala var mı ya gerçekten yalakalığın bu kadarıilk okuyuşta ben de anlamadım ama çok salakça bi yorum Dark abi en iyisini yapmışsın helal sana
Bu arada site güzel olmuş melih eline sağlık