.:.beklenen Site Geldi.:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
affetmekyok' Alıntı:
melih heralde adın ama muhteşem bir site bence haackhell den bile güzel hemen üye oluyorum
yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatına ;)

Dark_Angel' Alıntı:
yalakalıgında bukadarı ozaman burdakı uyelıgını sılıyorum sımdı artık orda devam edersın gerı kalan hayatına ;)

ßeNCe NoKTaYı KoYDu aßiMiZ..ßuRDaN GüZeLSe oRaYa GiTSiN.
NiCKiDe aFFeTMeK Yoq Darq aßiDe aFFeTMedi ZaTeN eHuHe:D

SeeYouHeLL' Alıntı:
ßeNCe NoKTaYı KoYDu aßiMiZ..ßuRDaN GüZeLSe oRaYa

DOSTUM GALIBA YANLIS ANLADIM BEN SENI BURDA ORASI VEYA BURASI GUZEL DIYE BIR TARTISMA CIKMADI ;)
BENCE BU CEVABIN POLEMIK OLABILECEK BIR CVP ;)

k€sk!n' Alıntı:
DOSTUM GALIBA YANLIS ANLADIM BEN SENI BURDA ORASI VEYA BURASI GUZEL DIYE BIR TARTISMA CIKMADI ;)
BENCE BU CEVABIN POLEMIK OLABILECEK BIR CVP ;)
PoLeMiq VaRSa ßiZDe ßuRDaYıZ;-)
CeVaPa CeVaßıM VaRDıR SaYGı ÇeRÇeVeSiNDe:)

öLe aNLaDıM ßeN YaNLı$ aNLAMı$ iSeM aFFoLa;-)

iYi FoRuMLaMaLAR...

Set ßy SeeYouHeLL

çekimser oy kullanıyorum ben :D eleştiriler çok güsel bende katılıyorum :D

herkesin amacı başka tabe hiçbir siteyi başka bir siteyle kıyaslamayın bence herkesin kulvarları kendine burada yapılack eleştiriler sitenin düzenlenmesi güselleştirmesi adına olmalı bilmem ne kadar anlatabildim :)

keskin aplası ellerine sağlık ilerde emeğinin karşılığını fazlasıyla alıcaksın bence eleştirileri dikkate almayıda unutma... çünkü bunlar sitenin geleceği için önemli adımlardan bir tanesi...

siteyi melihcim yapar da kötü olur mu yaaa.eline sağlık melihcim.adamı övün biraz yaw beni siteyi de o yapcak:D

site güzel
1 ay gibi surede 5400 kusur zıyaretcı ıyı bır rakam
ancak su renklerı bıraz koyu
fontları bold
ve yıldızları ıse hackhell gıbı yaparsan ıyı olur

Bakın beyler herkes ten özür dileyerek başlıyorum sözüme .Ben öyle demek istemedim, kimse yanlış anlamasın , benim Hackhell e hiç bir art niyetim yok.Hackhell ı sevmesem niye üye olayım orada belki heyecen dan belkide salaklığımdan öyle bir yazı cıktı Hackhell üyelerinden özür Diliyorum ;)

seeyouhell doru demiş...
herkes forum sitesi açabilio...
ve bu da eleştiri yaptırmıo insana...
yani ne bilim bu eleştirilmez...

bu da benim eleştirim...

hayırlı olsun dostum. üyelik yaptık.

herşey gönlünce olsun...

Arkadaşım benim tavsiyem insanlar üye olmadan siteyi gezebilsin. Ben mesela bir sitenin forumuna baktığımda üyelik istiyosa hiç bakmıyorum direk çıkıyorum.

eurasia' Alıntı:
Arkadaşım benim tavsiyem insanlar üye olmadan siteyi gezebilsin. Ben mesela bir sitenin forumuna baktığımda üyelik istiyosa hiç bakmıyorum direk çıkıyorum.

ANLADIM DOSTUM ASLINDA ILK BASTA OYLE BIR UYGULAMA GETIRMISTIK AMA BU SEFERDE SOMURUCU BIR TOPLULUK OLUSMUSTU.

SOYLE YAPABILIRZ ICERIGI GOREMEZ AMA BASLIKLARI GOREBILIR.

TAVSIYEN ICIN TESEKKURLER SIMDI DEGISTIRIYORUM...

EDIT:: DUZENLEDIM FORUMU SIMDI KATEGORILERI VE FORUMLARI GOREBILIRLER..

Dark_Angel' Alıntı:
Ya böyle adamlar hala var mı ya gerçekten yalakalığın bu kadarı :confused: ilk okuyuşta ben de anlamadım ama çok salakça bi yorum Dark abi en iyisini yapmışsın helal sana :) Bu arada site güzel olmuş melih eline sağlık

ahmetcan' Alıntı:
Ya böyle adamlar hala var mı ya gerçekten yalakalığın bu kadarı :confused: ilk okuyuşta ben de anlamadım ama çok salakça bi yorum Dark abi en iyisini yapmışsın helal sana :) Bu arada site güzel olmuş melih eline sağlık

SAGOL DOSTUM SEVINDIM BOYLE DUSUNDUGUNE ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri