Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahanda bende tıkladım
yaf bari orayı tıklayınca ayrı bir pencere de bi kız resmi filan çıksa ve de her gün değişse ... kesinlikle hergün 15 kere tıklardım herkes gibi
ama 1 defadan ne cıkar aklıma geldikce tıklarım
Arkadaşlar adbrte fiyaskosunu degıstırdık suan ıcın google adsense yeni sponsorumuz.. Yukarıdakı google reklamına gunde 1 kez tıklamanız yeterlı olucaktır.. Bırden fazla tıklamayalım lutfen ve hergun 1 kez tıklmaya devam edersenız grafıkte degısmemıs ve goze batmamıs oluruz sıtemıze destek olan herkese tesekkurler iyi forumlar...
hacı ayıp ettin yaaa... du bi tıklıyimde neşeler yerine gelsin. millet herkes bir kere tıklıyor ona göre... b.kunu çıkarmayalım. fayda yerine zarar vermeyelim hh'ye...
ya hacı bişey dicemde... neyse ya yazmaya üşendim şimdi. yarın artık.
Arkadaşlar tıklayan herkese çok ama çok tşkler yanlız işin cılkını çıkarmadan her üyemiz tüm sponsorlaramıza HACKHELL'e her girmesinde bir sefer tıklasa yeterlidir kormayın fazla bir zamanınızı almaz unutmayınki bu bizlerin iyiliği için anlayışınıza TEŞEKKÜRLER.
1 tık degil 1000 tık feda olsun be ne demek reactöründe dedigi gibi tıklamayan dopaç olsun muhahhaha bu arada cakan`s arkadasım beyaz hocaya bi sorsaydın ya harbiden orucu bozuyosa tıklamıyak ya