Bi Tıkta Sen At Kampanyası!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafta sonlari kimse tiklamasin ben tiklarim oh be bana da bi is çikti:)
kusura bakmayin ben yanlislikla bi kac kere tiklamstim özür :D

ahanda bende tıkladım :D
yaf bari orayı tıklayınca ayrı bir pencere de bi kız resmi filan çıksa ve de her gün değişse ... kesinlikle hergün 15 kere tıklardım herkes gibi :D
ama 1 defadan ne cıkar aklıma geldikce tıklarım ;)

yok canlar 10 defadan bişey olmaz degen bişeye günde 20 defa tıklayın bu deger mesela
:)

Arkadaşlar adbrte fiyaskosunu degıstırdık suan ıcın google adsense yeni sponsorumuz.. Yukarıdakı google reklamına gunde 1 kez tıklamanız yeterlı olucaktır.. Bırden fazla tıklamayalım lutfen ve hergun 1 kez tıklmaya devam edersenız grafıkte degısmemıs ve goze batmamıs oluruz sıtemıze destek olan herkese tesekkurler iyi forumlar...

hacı ayıp ettin yaaa... du bi tıklıyimde neşeler yerine gelsin. millet herkes bir kere tıklıyor ona göre... b.kunu çıkarmayalım. fayda yerine zarar vermeyelim hh'ye...
ya hacı bişey dicemde... neyse ya yazmaya üşendim şimdi. yarın artık.

ben bir daha tıkladım :)

Arkadaşlar tıklayan herkese çok ama çok tşkler yanlız işin cılkını çıkarmadan her üyemiz tüm sponsorlaramıza HACKHELL'e her girmesinde bir sefer tıklasa yeterlidir kormayın fazla bir zamanınızı almaz unutmayınki bu bizlerin iyiliği için anlayışınıza TEŞEKKÜRLER.

her girişimde tıklarım bence herkes tıklamalı ne kadar tıklarsanaız hh ailesin den okadar verim alırsınız

zaten hep tıklıodum ...

Pardon tıklamak orucu bozuyrmu acaba Ona gore iftardan sonraa tikliyalımm :D Ben durmadan tikliyom onumegelene merak etmeyinn ozellikle yukarda bisey var onaaa :)

1 tık degil 1000 tık feda olsun be ne demek reactöründe dedigi gibi tıklamayan dopaç olsun muhahhaha bu arada cakan`s arkadasım beyaz hocaya bi sorsaydın ya harbiden orucu bozuyosa tıklamıyak ya :)

herkes günde bir kere yapsa iyi olur ben tikladim :)

Hadi dostlar hep beraber tikliyalim ^^

çorbada benimde tuzum olsun her gün bi tıkta benden :)

abi bu ne guzel iş ya. tıkla kazan gibi. tek fark ben tıklıyom HACKHELL kazanıyo ki bu benim dah cok hosuma gidiyo :p

ewet tüm reklemlara tıklayın bi 3-5 dakka zamn kaybedersiniz ama

bu sitedeki payleşimler için tıklayın bence

ben mesela her hackhellede çalışmadığım sürece bu linklere tıklarım sizde tıklayın ...

unutmayın 1 tık ilerideki payleşımlar için bi katkıda bulunmuş olacaksınız!!

bu arada beyndi,yiniz payleşımlarada tşk basın valla bozulacak yada dark abi kızıp kaldırıcak butonu :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri