shaheen
New member
- Reaction score
- 0
merhaba ARkadaslar...bu sene öss ye girdim ve az çok bişeler olcak gibi haırlısı taby tercihleri beklices artık =)
benim kafama takılan bazı sorular var bunları sizinle paylaşmak sitedim belki bunlarla ilgili bi bilgisi olan wardır ..
1-) Bilgisayar Öğretmenliği atamaları nasıl… Bölüm bölüm ayrılıyor mu yoksa direk bilgisayar öğretmenliği olarak açık var mı ?
2-) a-Bilgisayar Öğretmenliği
b-Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
c-Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
d-Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Bu bölümlerden hangisinden mezun olduğumuzda ilköğretimde ve liselerde öğretmenlik yapabiliyoruz ?
3-) Ne kadar maaş alınıyor ? Ekdersler falan maaşa etki ediyor mu ? Ediyorsa ne kadar etkiliyor ?
4-) Örneğin benim puanım 343 arkadasımın puanı 340 ve ege üniversitesi bilg. Öğretmenliği puanı 330.{misal =) }
Ben ege üniversitesini 3.tercihime yaptım arkadasım ise 1.tercihine yazıyor.
benim 1. ve 2.tercihlerim olmassa bu bölüme hangimiz girer ?
5-) KPSS den çok yüksek bi puan yapmamız gerekiyoru mu ?
Şimdiden Telşekkür ederim..
benim kafama takılan bazı sorular var bunları sizinle paylaşmak sitedim belki bunlarla ilgili bi bilgisi olan wardır ..
1-) Bilgisayar Öğretmenliği atamaları nasıl… Bölüm bölüm ayrılıyor mu yoksa direk bilgisayar öğretmenliği olarak açık var mı ?
2-) a-Bilgisayar Öğretmenliği
b-Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
c-Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
d-Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Bu bölümlerden hangisinden mezun olduğumuzda ilköğretimde ve liselerde öğretmenlik yapabiliyoruz ?
3-) Ne kadar maaş alınıyor ? Ekdersler falan maaşa etki ediyor mu ? Ediyorsa ne kadar etkiliyor ?
4-) Örneğin benim puanım 343 arkadasımın puanı 340 ve ege üniversitesi bilg. Öğretmenliği puanı 330.{misal =) }
Ben ege üniversitesini 3.tercihime yaptım arkadasım ise 1.tercihine yazıyor.
benim 1. ve 2.tercihlerim olmassa bu bölüme hangimiz girer ?
5-) KPSS den çok yüksek bi puan yapmamız gerekiyoru mu ?
Şimdiden Telşekkür ederim..