Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddiye alması gerek şeyi ciddiye almayan ama buna karşın en önemsiz şeyleri ciddiye alan bir zihniyet işte... Zaten senin üstünde msj atan herkes yaşadıklarını yazdı... Onların hepsi bir katil...
en temiz ve garantili öldürme şekli arseniktir. Yemeğine koyarsınız ve iş biter.
ama ben mesela bi kız vardı sevdiğim ve karşılık bulamadığım. onu öldürcek olsam önce ona özel bişey söylicemi ve buluşmamız gerektiğini söylerim. kız zaten onu sevdiğimden ve karsılık bulamadıgımdan kimseye yalnız buluscagımızı söylemez arkadaslarından cekinir.
daha sonra oturdugumuz kafe yada her nereyse orada içecegine ilaç atar bayılırken evine bırakma ayagına önceden hazırlanmıs ormanlık alandaki bi eve yada bi araziye götürürüm. daha sonra yatırırım ve baglarım agzını iğne iplikle diker sonra dişlerini sökerim sonra arazideyse ordada bırakırım, evdeyse araziye cıkarıp parmaklarından bi kacını alırım sonra boğazını keser orada bırakırım arazideki hayvanlar kana gelir dahada güzel olur
öncelikle kurbanımla yakınlaşmalıyım onu tanımalı onun bana güvenmesini sağlamalıyım sonrası basit mesela ne olabilir örneğin onunla bir tatile çıkarım..tatil süresince hergün düzenli olarak arttırıldığında otopsilerde ortaya çıkmayan ve çok zehirli bir madde olan arsenik katarım maximum süre 7gün olmalı o yüzden 7.günün sabahı çayına herzamankinin 2kat fazlası arsenik koyar ve onla vedalaşırım o evine gittikten sonraki zehrin etki süresi 11saate yakın yaşadığı hiçbirşey benimle bağdaşlaştırılamaz çünkü o saatlerde ben bana ilerde şahitlik yapabilcek arkadaşlarımla bişeyler yapıyor olurum,arabamla bir kaza yapar ve zabıta geçmesini isterim böölece adli olarakta maktülün yanında olmadığım kanıtlanmış olur...nasıl arkadaşlar sizce pskopat olsam nasıl olurdum hehe ha bu arada yukardaki arsenikle ilgili bilgilerde süre ve ölçü hataları olabilir ona göre
ben bakkalı öldürürdüm bakkal biraz oburdur evde yapılan yemekten götürür içine fare zehiri atardım ardından tabağı evime götürür bi güzel yıkarım ölüncede allah rahmet eğlesin derim bu kadar
ewt zehirleme en iiside kurtulma şansı çoOok yüksek ??
midesini yıkarlar oldu bitti yallah
sadistlik olmadan olmuyo demekki bööle işler
zehirlerim sonra ıssız bi yere götürüp öyle öldürürüm
tecrübeli gibi oldu ama (!) bide unutmadan öldürdükden sonra sırtına ''Beni Yıka''
yazarım ehueheu
Valllah aklıma ilk gelen ona bariz bi düşman edindirmek ne bileyim ikimizinde tanıdığı birinin onun hakkında çok kötü sözler sarfettiğini söylerim ve ona düşmanlık kazanmasını sağlarım bi süre sonra ikili arasında bir düşmanlık olduğunun herkes tarafından bilinmesini sağlarım ve birgün ansızın naber kardeş deyip kafasına sıkarım
birisini öldürmem gerekiyorsa ve yakalanmam gerekiyorsa en iyi metot kaza süsü vermektir fakat bunda dikkat çekmemek gerekir. gaz zehirlenmesi , yediği bişeyin dokunması ... gibi