Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

-Düşmanını tanı lafından çıkarak kurbanımı 2-3 hafta izlerim. Kaçta evden çıkar,nerelere gider, kimlerle takılır, nelerden hoşlanır v.s v.s herbişeyi bir bir not tutar ezberlerim.
-Sonra bir şekilde tanışma ortamı yaratıp tanışır ve arkadaş olurum.
-Hoşlandığı şeyleri bildiğimden güvenini kazanıp dost olmamda uzun sürmez.
-Artık evine rahat rahat girip çıkma aşamasına geldikten sonra planın ikinci aşamasına geçerim.
-Bir şekilde ev ve araba anahtarlarının kopyalarını yaptırırım.
-Sonra onu kalabalık bi yere davet ederim. O buluşma noktamıza yol alırken ben evine girip elektrikli aletlerini bozar, yiyeceklere zehir karıştırır kısaca ölmesini sağlayabilecek her türlü düzeni kurar hızla buluşacağımız yere giderim.
-O mekanda çekebildiğim kadar dikkat çekip onun ordan bensiz ayrılmasını sağlarım ve eve gidipte öleceğini tahmin ettim vakte kadar tanıklarımın sayısını arttırmaya çalışarak bu işten sıyrılmaya çalışırım :p

-Evdeki tuzaklar iş görmezse arabasına bomba koyar olay yerinede cinayeti üstlenmesini istediğim bi terörist grubun izlerini bırakır yine kendimi garantiye alırım :D

s.a arkadaşlar...
eğer birini öldüreceksem bu benim katil olduumun göstergesidir neden bi kişiyle sınırlı kalaım derim ve atlarım bi tade dozere ve şehrin en kalabalık sokağına girerim gerisini siz düşünün... ehhehehe

(tabe bunlar sadece bi katil olsaydım bi karıncayı bile ezemem ben yahu...)

Birisi, O'nu öldürmemi gerektirecek bi sebep oluşturmuşsa şehrin göbeğine bile kafasını dağıtarak öldürmem kuvvetle muhtemeldir...

Amaaaa kendisi böyle kolay bi ölümü hak etmiyecek kadar damarıma basmışsa orda fantazim başlar benim:)
.
..
...
Her şeyden önce sabırlı bi şekilde adamın hayatında ki bütün detayları öğrenirim uzun sürse bile hep takip ederim ne yapar nere takılır ata biner mi eşekten korkar mı, hobileri fobilerine kadar... Ama hiç bi zaman yüz yüze gelmem muhattap olmam, hiç bi şekilde de yakınlaşmam kendisine...

neyse bu uzun araştırma sonucu adamı her hangi bi ıssız mekanda uygun zamanda bulmam zor olmaz. Atlarım arabaya elemanı takip eder ve tenhada dayarım kafasına silahı, oturturum şöför koltuğuna sür yawrum derim. Önceden hazırlamış olduum dağ başı bi mekana yol alırız(boş bi klube olur bi mağara bile olur:)) çığlıklarını kimsenin duyamıyacağı kadar uzak ve ıssız olsun kafi...

neyse kafada silah bunu sokarım mekana bi kelepçe weririm eline(iple falan uğraşmam sağlama alırım işimi) YSS YSS taktırırım o kelepçeyi. sonra bunu bi kenara bağlar arabadan kamerayı, kar maskesini, bilumum işkence aletlerini, bizi uzun süre götürecek erzağı getiririm, ve bolca tıbbı malzeme tabi :)

Mekanın olmazsa olmazı sandalyeye bağlarım ve işe güzelce sopa çekerek başlarım Allahım Allhım çotok çotok ağzına yüzüne yermisin yemezmisin!
Hakeden birine karşı, bende işkence de sınır olmaz... öle sessiz ölüme falan ne hacet bağırta bağırta yaparım işkencemi, her türlüsünü yaparım aklınızın alabildiği ve yanımdaki malzemenin yettiği kadarını. Ve tadından yenmiyecek bu anların en güzellerini kaydederim kamerayla... velhasıl bütün tıbbi yardımıma rağmen adamda dayanacak takat kalmayınca alır bıçağı keserim kafasını ve orda bi yere derin bi çukur kazıp gömerim kafasıyla beraber. sonra toprağını atma işleminin sonlarına doğru, yanımda getirdiğim çam fidanını üstüne dikerim güzelce kapatırım...
Mekanı da güzelce temizledikten sonra basar giderim ordan ve dağdan şehre inince gider evime bi duş alırım, cicilerimi giyerim ve pasaportumu evraklarımı alır havaalanının yolunu tutarım... wer elini dünyanın öbür ucu:)

Doldurduum kasetleri de sağlam bi ecnebi bankasının kasasına koyarım ya da yeni hayatım için yaptıracaım pembe pancurlu evimin temelini atmadan önce kenara bi yere gömerim:)

Şimdi burda acele yazıyom ama yapacak olursam oturur haftalarca detayları düşünür hesaplarım;)

Bu mudur kaptan bence budur:)

ilk önce kendimi kıza aşık ederim. sonra dereye gezmeye götürürüm. şöyle tenha bir yerlere. sonra kız arkasını döndüğünde bıçağı çıkarırım ve kıza süprizzzz derim. kız önüne döndüğünde bıçağı görür. o bıçakla ne yapıcan der. bende hafifçe bıçağı dilime sürterim. sonra onun boğazına sürterim ve yavaşça kalbine doğru inerim. sonra kızın dudağına bir öpücük kondurup bıçağı kalbine sokarım. cesedi dereye atarım. parmak izi kalmaz. 3 gün sonra kızın cesedi bulunur ve ogrish'te yayınlanır. böylece ben kızın ölüsünü görmeye gitmem. polisler kızın en son benimle olduğunu söylerlerse kızla dereye romantizm için gittiğimizi benim ihtiyaç gidermek için ormana doğru yürüdüğümü ve geri döndüğümde kızı bulamadığımı söylerim. en son onu ormanda aradığımı ama bulamadığımı söylerim. bu yüzden polislere kendim haber vermişimdir. daha sonra olaylar kızın eski sevgilisine varır. güya bizi takip edip kızı öldürmüştür.

eğer birisini öldürecek kadar sinirlenmişsem kimse karşıma çıkamaz . öldüreceğim kişiyi 1 hafta boyunca izlerim ne yer ne içer , her hafta gittiği bir yer var mı diye . sonra yakaladığım en ıssız yerde susturuculu silahımla kafasına tek el ateş ederim fakat arada en azından 40 m fark bırakırım . o sırada da ayakkabımın üstüne sünger ve galoştan yapmış olduğum şeyi takarım kiiii ayak izi belli olmasın . ve son olarak da çevreyi iyi gözlemlerim kamera falan olmasın diye . ve en sonunda boş kovanı alır kaçarım . polis in de aklını karıştırmak için parmak izsiz bir sustalı ve yarısına kadar içilmiş bir vodka şişesi parçalar oraya bırakırım . tabii eldiven de kullanmam lazım .

Öldürücrğim ınsanı izlerim gunluk hayatı nasıl die neler yapar zamanı nasıl gecer kımlerle temasa gecer hepsını ezberlerım ve onu takıp ederım gece olunca tenha bır yere gelınce arkasından sessızce yaklasarak alımdekı sopayla kafasına vurrum ve bayıltıp hemen yakınında bulunan arabamla onu bir bodruma depo gıbı bıryere gotturrum sandalyeye oturturum ellerı ayakları baglı ilk baş vücudunda yaralar acarım bıcakla çizerim acı cektıkce devam ederım ve en son darbeyi elimdeki satırla kafasına indirdiğim darbe olur ve kafa yere düşüp yuvarlanır ve butun suc aletlerını alıp uzaklasırım...

öncelikle öldürülecek insanı tayin etmek gerekir
ırz düşmanı bir tecavüzcü öldürmek isterdim
bunun için hapishanede koğuşlar ayrıdır.. tec. koğusundan tahliye olacak birini takibe alırdım.
bir hayat kadınıyla anlasır adamı ayartıp kliraladığım bir bağ evine getirmesini sağlardım..
bağ evini kiralarken lens sakal ve uzun saç kullanırdım tekerlekli sandalye ve pilastik makyajla belirgin bir yara yapardım yüzüme .. sesimide değiştirmeyi ihmal etmezdim..
kesinlikle kış ayını seçer eldiven kullanırdım
evde bone takar saç dökülmesini önlerdim
hayat kadını eve gelince eve mantarından arsenik enjekte ettiğim şarabı ikram etmesi için tembihlerdim..
hatta misafir olarak gidip kullanmaları için ikna dahi ederdim..
daha sonra bir kaç saaat içinde ölecek çiftin tüm dişlerini çekerdim.
diş kayıtları alınmış olabilir.
yüzlerinin derisini yüzer, parmak izlerini eritirdim..
onları bağ evinde bırakır giderdim..
polis kimliği belirlenemeyen 2 ceset bulurdu
ve sakat yüzünde yara olan uzun saçlı göz rengi farklı bir şüpheliyi arardı.
bense evden giderken herkez annemlere gittiğimi zannederdi annemlerede tatile çıktığımı söylerdim.. onun için seçtiğim tatil yöresi ile bağ evi arasında uçak seferleri olmasını tercih ederdim
işim bittiğinde otelimde uyuyor olurum ve işin planlanan bölümleri dışında otelimde olur sadece gezmeye dışarı çıkıyormuş misali 3-5 saat dışarı çıkardım
kimsenin şüphe edemiyeceği bir durum...

gerekli malzemeler : aslında her kişi için uygun bir öldürme yöntemi olmakla beraber tanımadığımız ve bize hedef olarak gösterilen herhangi bir kişi için uygulanacak taktik şu olmalı ; A-)1 adet 1 litrelik pet şişe (içerisine 75cc motoryağı biraz üstübü ve azından az boşluk kalana kadar benzin doldurulmuş şekilde hazırlanan mayi konulacak) B-) Kaliteli orjinal susturucu takmaya uygun bir silah, C-)3 adet ameliyat eldiveni, pudralanmış şekilde, D-) poşet içerisnde bir takım elbise, ayakkabı, çorap, çamaşır, E-)bir otomobil (beyaz clio, vb çok olan bir araç ve site otoparkından aynı model ve renk araçtan alınarak kartona basılan bir plaka), F-) Çakmak, G-)Kareli not defteri ve kalem H-) Kar maskesi

bu malzeme listesi tedarik edildikten sonra kurban izlenmeye alınır izlenme en fazla iki kez yapılır izlenme öncesinden çep telefonu evde veya işyerinde kapatılır ve pili çıkartılır izlenecek kişinin iş yeri veya evinin önü en geniş hangisinin önünde yol var ise operasyon için seçilir kurbanla hiç bir şekilde cep telefonundan veya yüz yüze görüşme yapılmaz kurban veya yanındaki kişiler ile 1 kez dahi yüz yüze gelinmez kurbanın bulunduğu mahallerden benzin vs hiç bir alışveriş yapılmaz kurban ile ilgili kimseye soru sorulmaz kurbana yaklaşılmaz , izlenme sırasında kurbana yaklaşılmaz ve etraftaki kameralar, ışıklar, trafik lambaları dikkatlice kontrol edilir tüm bu kontrollerden sonra en uygun yer operasyon yeri olarak tespit edilir. Bu işlemden sonra aynı titizlikle son izleme yapılır bu izlemedede yine aynı hususlara dikkat edilir ve kurbanın bulunduğu oparasyon yerinin trafik durumu dikkate alınarak kaçış planı yapılır kaçış için mutlaka 2. bir alternatif plan yapılır ikinci keşifte en önemli hususta aracınızın park yeridir park operason yerine en fazla 500 mt uzakta en yakın 250 mt uzakta olmalı ve operasyon yerinden görülmemelidir. Tüm çalışmalar not edilir ve tüm detaylar tekrar tekrar gözden geçirilkir notlar operason öncesi yok edilmelidir. En önemli hususta hiç kimse ile bu hususta en ufak bir şey bile konuşmamaktır.
Operasyon en uygun sabah 08.00-09.00 akşam 19.30-20.30 saatleri arasında olmalıdır ki kalabalığa karışma imkanı olsun.
Operasyona başlamadan önce araç park edilir pet şişedeki mayi aracın park yerinden en az 2 km ötede kuytuda bir çöp tenekesinin içine yerleştirilir.
Önce çıplak elle karton plaka asıl plakanın üstüne takılır,araç park edilir sonra eldivenler takılır,maske hazırlanır,silah alınır,mermi ağzına verilir, yaklaşılırken maske indirilir.
Kurbana yaya olarak aniden yaklaşılır en az 5 el can alıcı noktalara ateş edilir ilk ateş mutlaka kurbanın gögsüne yapılmalıdır kafaya direk atış riskli ve hedefi kaçırma ihtimali taşır, amaç hedefi önce hareketsiz hale getirmek sonra canını almak olmalıdır. Derhal olay yerinden uzaklaşılır eğer takip edecek kadar dikkatli ve yakın kimse var ise mutlaka şoka sokmak ve etkisiz hale getirmek için onada 2 el ateş edilir. Araca binmeden önce eldivenler ters çıkartılır ve yan koltuğun önüne atılır derhal çöp tenekesine gidilir bu sırada yolda sakince üst baş çıkartılır, yenileri giyilir ve çıkanlar eldine iel birlikte bir poşete konulur poşete basmak doğru değildir poşet full ve sıkışık olur ise istenen yanma olmayabilir. Tüm bunlar çöpe atılır plaka da aynı şekilde değiştirlir ve eskisi çöpe atılır ve mayi ateşlenerek en son çakmak atılır derhal yola çıkılır
Ana yollara çıkmadan ve daha önce kamera olmadığı tespit edilen kaçış yolu kullanılarak eve gelinir barutun yüzde bıraktığı işaretler için duş yapılır araç içi alkol ile temizlenir.
Kurban tanınsa bile cenazeye gidilmez onunla ilgili soru ve konularda asla yorum yapılmaz rutin hayata devam edilir. Operasyon anında bir hata yapılmış ise telaşla mantıklı bir cevap verilmeye çalışılmaz, emniyet tarafından sorguya şüpheli olarak alınılır ise asla susma hakkı kullanılmaz ama ne sorarlar ise sorsunlar detay verilmez hep bilmiyorum ne bileyim ne alakası var vb cevaplar verilir ve bu nereden çıktı niye bu soru bana soruluyor gibi karşı sorular sorulur ki emniyetin elinde ne var öğrenile bilsin ve savunma hazırlana bilsin genelde emniyet ve savcılar aynı konu ile uzun süre uğraştığından detaya vakıf olurlar ve ağızlarından bir söz almak zor olu fakat hakim daha çabuk ve net bilgi veriri savunma bu aşamadan sonra yapılmalıdır.
Daha en az 3 A4 detay var onlarıda yazarsam kesin birine kurs vermiş olurum ama çok uzayacak. Sanırım bu şekilde bir cinayet gayet iyi planlanmış olur haa silah ne olacak derseniz silaha mermi basarken asla çıplak elinizi kullanmayın sizin bile bulamayacağınız yere atın deniz ve göller bu iş için uygundur banyodan sonrada tırnaklarınızı kesin.

Bu yönteme ilişkin bazı hususları açıklamadım ki kimse bunu kullanmasın diye özellikle 1-2 husus var ki çok önemli sakın birisinin canına kıymaya kalkmayın birisini öldürmek hiç bir şeyi çözmez Emniyet kuvvetleri çok gelişmiş teknikler kullanıyor ve çok profesyonel olmadıktan sonra kaçış yok mutlaka yakalanırsınız.

Ben Yazin Seyİslİk Yaparim İzmİr Hİpodromunda At SakİnleŞtİrİcİlerİ Var Ama Şiringa DeĞİl Su İle Bİrlİkte Verİyon Adama Bİ Yudum İÇİr Pİlot Olur Bİde Kakaladinmi 1 Lİtre Mefta

psikopat-manyak' Alıntı:
ilk önce kendimi kıza aşık ederim. sonra dereye gezmeye götürürüm. şöyle tenha bir yerlere. sonra kız arkasını döndüğünde bıçağı çıkarırım ve kıza süprizzzz derim. kız önüne döndüğünde bıçağı görür. o bıçakla ne yapıcan der. bende hafifçe bıçağı dilime sürterim. sonra onun boğazına sürterim ve yavaşça kalbine doğru inerim. sonra kızın dudağına bir öpücük kondurup bıçağı kalbine sokarım. cesedi dereye atarım. parmak izi kalmaz. 3 gün sonra kızın cesedi bulunur ve ogrish'te yayınlanır. böylece ben kızın ölüsünü görmeye gitmem. polisler kızın en son benimle olduğunu söylerlerse kızla dereye romantizm için gittiğimizi benim ihtiyaç gidermek için ormana doğru yürüdüğümü ve geri döndüğümde kızı bulamadığımı söylerim. en son onu ormanda aradığımı ama bulamadığımı söylerim. bu yüzden polislere kendim haber vermişimdir. daha sonra olaylar kızın eski sevgilisine varır. güya bizi takip edip kızı öldürmüştür.

arkadaşım ii güsel de kızı kendine aşık etmen gerekmes mi ehhehehe... sen yasmışsın kendimi kıza aşık ederim :) nese yaa bis anladık ;)

ilk önce öldürmek istediğim kişinin en hassas noktasını bulurum,
örnek veriyorum çukulota seviyosa,her zmn çukulota aldığı dükkana gider
bakkal amcaya dükkanı bana devretmesini söyler
iyi bir para verip,dükkanın sahibi olurum
iş bundan sonra başlıyor
orjinal kutularda gelen çukulotaları
bir bir açıp içlerine,hafif dozda karbon ilave ederim
ve yalıtıcılarla aynı şekilde paketi kapatırım
kurban hep çukulotalarımı alır ve yavaş yavaş zehirlenir:D

millet öldürmek hiç bişe bir çok teori okudum güzelleerde var öldürmek benim hayat felsefem ismimdende anlaşılacağı gibi benbir aikijitso ustasıyım istediğim yerinden öldürürüm sadece 5 sn gözlerime bakma şansı var bir iki örnek adem elmasını geriye isterk öldürürüm 10 sn yaşar tek parmağımla şah damarını koparır atarım sadece 1sn alır
engüzeli ise bu yazdığım saniyeler içinde (şah dmarını koparmak hariç ) yazılan saniyelerde istersem yaşatabilirim

unutulmamalıdırki biz aikido ve jitsocular hayatıızı korumak için savaşırız
gerçek üstat o sensey hayatın her sırrını çözdükten sonra bunları bulmuş sıra bizde nezaman yaşatırsak o zaman üstat oluruz
saygılar
o sensey...

react0r' Alıntı:
ilk önce öldürmek istediğim kişinin en hassas noktasını bulurum,
örnek veriyorum çukulota seviyosa,her zmn çukulota aldığı dükkana gider
bakkal amcaya dükkanı bana devretmesini söyler
iyi bir para verip,dükkanın sahibi olurum
iş bundan sonra başlıyor
orjinal kutularda gelen çukulotaları
bir bir açıp içlerine,hafif dozda karbon ilave ederim
ve yalıtıcılarla aynı şekilde paketi kapatırım
kurban hep çukulotalarımı alır ve yavaş yavaş zehirlenir:D

abooooo reactor abi me baksen adam öldürmenin engüzel yollarını abimden ögrene bilirsiniz :D

millet öldürmek hiç bişe bir çok teori okudum güzelleerde var öldürmek benim hayat felsefem ismimdende anlaşılacağı gibi benbir aikijitso ustasıyım istediğim yerinden öldürürüm sadece 5 sn gözlerime bakma şansı var bir iki örnek adem elmasını geriye isterk öldürürüm 10 sn yaşar tek parmağımla şah damarını koparır atarım sadece 1sn alır
engüzeli ise bu yazdığım saniyeler içinde (şah dmarını koparmak hariç ) yazılan saniyelerde istersem yaşatabilirim

unutulmamalıdırki biz aikido ve jitsocular hayatıızı korumak için savaşırız
gerçek üstat o sensey hayatın her sırrını çözdükten sonra bunları bulmuş sıra bizde nezaman yaşatırsak o zaman üstat oluruz
saygılar
o sensey...

sorgu suval sormadan yolda giderken kafasına sıkarım en kolayı budur

eğer benim birisini öldürmem gerekirse onu önce bi takip ederim beni kimsenin görmediğine emin olduktan sonra silahta parmak izi brakmayacak şekilde eldiven vs. sonra susturucu taklı olan silahla o insan ölene kadar sıkarım...silahıda olay yerinde bırakır giderim...yalnız silahın ruhsatsız , o silahında sende olduğunu kimsenin bilmemesi gerekiyor...

Eğer yakalanmayı planlıyorsam cinayetten sonra,cinayet mahalini bir apartman dairesi olarak seçerdim.Öldüreceğik kişinin kim ve nasıl biri olması onu öldürüş şeklime yansırdı.Namus düşmanı,din düşmanı,vatan ve din hayini olan biri olsaydı parçalara ayırır,parçalara ayrılmış cesedini salona saçar yan oda da günlerimi geçirmeye başlardım taki biri birkaç gün sonra kokudan rahatsız olup eve gelinceye kadar.Eğer yakalanmamayı istiyorsam bir gece karanlık bir köşede kafamda kar maskesiyle arkasından yaklaşır ses çıkarır bana bakmasını sağlar ve iki anlının ortasından beynini kaldırıma yayardım...

Eğer savaşta ölmek istiyorsam ölürken benimle birlikte birçok kafir götürmek için belirli bir çatışmadan sonra üzerime patlayıcıları bağlar düşman askerlerine olay yerinde teslim olurdum tam beni tutuklarken üzerime çullanıp beni dövmeleri için birilerine yumruk atar ve mücadele ederdim.Yeterince kişi üzerime geldiğinde emin olduğumda tekbir getirir teli çeker ve kendimle birlikte kafir parçalarını havaya saçardım..

1.değilde
2.cinayet bir gün İNŞALLAH

çeçen olduuna inandım simdi ;)

Geri