..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serveri kurdugunda oyuna sen girme sadece oyuncular girsin Senin başka pcden girmen gerek

ya benim d-link 360R MARKA modemim var port acmak icin herseyi uyguladim ama sayfa bulunamiyor diyor yani anliyacaginiz http:// 192.168.1.1 adresine girmeyi beceremedim

ya benim d-link 360R MARKA modemim var port acmak icin herseyi uyguladim ama sayfa bulunamiyor diyor yani anliyacaginiz http:// 192.168.1.1 adresine girmeyi beceremedim

bu modem modeLiyLe iLgiLi herhangi bir biLgim yok
d-Link in diğer 4-5 modeLiyLe iLgiLi anLatımLar var ancak
bu modeLe şahsen yardımcı oLamayacağım

Bendede Aynı Sorun Var Yardım Edebilecek Arkadaşlar Yokmu :S:S

Lütfen yardım sabit ip alımı

ya arkadaşlar hata veriyo hotname neyazarsanm yazıyım siz bana yazacağım bişey söyleytinde yazayım biraz acele edin lütfen yardım

2qjiux2.jpg

bak ben sana yardım edecem ama sen servere sxe kurdun ya onun programlarını ver tamam ben senin olayı çözecem

cs 1.6 kullan linkler hackhell de mevcut

yardım aynı sorun bendede var yardım pls:::

Spreyy Yardımı .

{T} iLe yaptımız OLayda .. kimileri kendi sahsina ait resim atabilio... oNu nasıl yapiyoRuz Valla baktim da beCeremedim yaRdımcı oLursanız sevinirim .. . ;)

Edit: ßirde Su olay Var . . Mapa giemiyorum . . dosyasini atiom gene olmuo .

Your map [maps/de_cbble.bsp] differs from the server's.
Host_Error: Disconnect

edit2 :) Logo konusunu buldum Burda ama oda olmadı :S

{T} iLe yaptımız OLayda .. kimileri kendi sahsina ait resim atabilio... oNu nasıl yapiyoRuz Valla baktim da beCeremedim yaRdımcı oLursanız sevinirim .. . ;)

Edit: ßirde Su olay Var . . Mapa giemiyorum . . dosyasini atiom gene olmuo .

Your map [maps/de_cbble.bsp] differs from the server's.
Host_Error: Disconnect

edit2 :) Logo konusunu buldum Burda ama oda olmadı :S

olmadı derken =) orada yazılanları aynen yaptın ve olmadı mı?

programı kurdum oyunu actım ama nereye connect cs.hackhell.com yazacagımı anlamadım ayrıca bu programın oldugu arkadaslarımla aynı oyunda onlıne oynayabılıyormuyum?

bide oyunun türkçe yaması cıktımı?

programı kurdum oyunu actım ama nereye connect cs.hackhell.com yazacagımı anlamadım ayrıca bu programın oldugu arkadaslarımla aynı oyunda onlıne oynayabılıyormuyum?

bide oyunun türkçe yaması cıktımı?

oyunda baştaki menüde konsola yani tab ın üstündeki é tuşuna bas connect cs.hackhell.com yaz enterla =)

programı kurdum fakat acınca hata veriyo bi yazı cıkıyo karsıma There is a new version available.Do you want to upgrade? yazıyo YES i tıkadıgımda ufak bı yukleme gbı bısı gelıo upgrading yazıo sonra kapanıo NO yu tıkladıgımda ise Access Danied Please run dis program "as Adminstrator" yazıo anlayamadım???

yüklenme dediğim yerde updating yazıyomus

Şu "set property" nedir acaba? Ben öyle birşeyle karşılaşmadım sağ tıkladığımda. Ustelik 512 de 20 ping nedir? Şaka mı?

CS şifresi bilen varmı

Selam arkadaşlar uçma şifresini felan biliyorum başka ne şifreler var bana yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler

Nisan aLma iSaretCigi Sorunu .

Arkadaslar Sorun su İSaretcigin Ustune gitmiyor Kursun ... söyle bi tanımlama yabmayın.. ilk attiğim kursunda gitmiyor hany Sekme olayı fln da degİL... yaRdımcı olabilirseniz ßu konudada sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri