..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla 3 4 kere sildim bastan yüqledim hep aynı sorn yardım lütfennnnn

güvenLik duvarın cs yi engeLLemiş oLabiLir
güvenLik duvarından eğer bir engeLLeme varsa bu engeLi kaLdırmayı dene

ya herseyi denedim ama port acma yi beceremedim lutfen yardim edin

slm
cs derken kendi pc mizde server kurduğumuzda bu hatayı alıyoruz bilgisi olan varmı?
neden olabilir bu?
2 ayrı ayrı pc de denedik aynı
düne kadar oynuyorduk

slm aynı sorun bende de var arkadaşım ne yaptımsa çözemedim format bile attım olmadı orda aynen şöyle yazıyor:
HTML:
Adding master server 69.28.151.162:27010
Adding master server 72.165.61.189:27010
Your server is out of date.  Please update and restart.
Your server is out of date.  Please update and restart.
bilen arkadaşlar lütfen yardım ...:help

Walla çok saoLun Be..Ben Bu Sorun Yüzünden Pc nin sistemini 4 defa geri aldım :D:D Dediğinizi Yaptıım Sonra ÜstÜste Açtım sXe Yi Açıldı Sonunda

Yubaaaaa:biggrin:clap:durdurun:goz::vur

Game Cam

Arkadaşlar Game Cam Programını kurdum ... Maçlarımı video ya almak için ama böyle bir hata verdi nedir bu ?

nnp4wh.jpg

Nasıl çalıştırıcam ben bu programı ???... Çalıştırınca alıyorum bu hatayı..

kardeş bu program yerine "Fraps" programını kullan istersen... Hem onun kullanımı daha basit...

ya ben oyna gırıyorum CLIENT ERROR , CHECK LOGS diyor anlamadım ama sxeyi açmadıgımda boyle bı hata vermıyor acıll yardımlarını beklıyorum?!?

cs 1.8 de öyleo luyor acill yardım indermek için sxe 6.9 hackhell diyor burdandan ındırdım ama sorum gıtmedıııı acıl yardımm

Online Açılmıyor!

Arkadaşlar HH de CS 1.6 oynamak istiyorum ama şöyle bi ekran çıkıyo ve bekle babam bekle:

2yza2jk.jpg

ne yapmalıyım sxe yi kullanarak yapıyorum ama yine görüntü bu

lütfen cevaplarınızı yazın ki sizinle oynamaya başlıyım.

rate ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

ratelerini şu şekilde girerek denermisin.

rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101

bağLanmaya çaLıştığın sunucuda sorun oLabiLir ya da internet bağLantında sorun oLabiLir
bence sorun oLmadığından emin oLduğun bir sunucuya bağLanmaya çaLış
konsoLa connect yazarak bağLanmayı dene

cs 1.5 servere girme

arkadaşlar öncelikle s.a.Soruma geleyim..Şimdi bi arkadaş server kurdu port yönlendirme vs hepsini doğru yaptı ve serverine girdi.Ancak biz servere giremiyoruz.Kendi girerken adını[enter]setinfo_pw-home şifresi[enter] connect 127.0.0.1 yapıp giriyo ama biz giremiyoruz..Yani Admin dışındaki oyuncular da aynı yolla girmiyo sanırım ama nasıl gireceğimizi bulamadık..Yardımlarınızı bekliyoruz

Linux Server Kurmak Yardim.

Arkadaslar ben Linux Server Kurcam Ama Bole Resimli anlatyim Lazim RESİMLİ VE YA VİDEOLU ANLATIM KOYUN SİZE SERVERIMDE ADMİNLİK VERCEM WALLAHA NE OLUR. RESİMLİ ANLATİM. SU SSH MIDIR NEDIR YAPAMIYOM ONU YAFFF.

ben bu soruna bi kaç kişide daha rastladım ya bende de olmuştu bi kere ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum oyunun tüm dosyalarını silip bişey kalmadığına emin ol tekrar yüklemeyi dene bi olur belki

bendede aynı sorun var dediğini yaptım ama olmadı..servere girince bu server sxe 6.9 ile korunmaktadır dio ve oyundan atıo halbükü sxe 6.9 yüklü ve açık nası olacak yardım edermisiniz

dai benim sorunuda çözermisin?
bende sxe 6.9 yüklü ve çalışıor ama oyuna girince bu oyun sxe 6.9 ile korunmaktadır dio ve oyundan atıo ne yapmam gerekio pls

cs 1.6 p_m4a1.mdl

arkadaşlar yeni skin yükledim ve p_m4a1.mdl hatası almaya başladım kendi csnizdeki m4a1 dosyalarını upload edebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri