..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cs 1.5 teki 62li serverlara ne oldu?

cs 1.5 teki 62li serverlara ne oldu?

Bilen varsa cevap yazsın.. Saolun..

nixon battı yha 62 onlar destekliyordu ondan... olmalı

Nixcon ifLas edince 62.68 Li ip Lerde beraberinde gitmi$ oLdu..

cs 1.6 sıdım yuklemede eksık yukluyo yardım acıl

agalar cs 1 6 yı sılıp yukledım hedef ayarları ve change game tı gostermıor acıl yardımmmm :durdurun

bölüm geçemiyorum

arkadaşlar condition zero da italyada (mission vip kırılmaz camın arkasında adamların bulunduğu) meydandan çıkamıyourum kamyonun üzertine atlıyorum oradan sokak lambasının üzerine ama balkona atlayamıyorum.yada varsa başka bir yol lütfen yardım edin kafayı sıyırdım.

merhabalar ben yeniyim...Bendede o hata veriyor onun bi çözünümünü bilen yokmu koca sitede

cs1.6 invalid cd key

arkadaşlar ben yeniyiö..arkadaşlar cs1.6 da invalid cd key hatası alıyorum servera girerken bu sorunu nasıl çözebilirim bilen varmı:bow

aynı problem bende de var bir türlü bu bölümü geçemiyorum,bilen arkadaşlar bilgisini paylaşsın lütfen

bu konuda cevap verilmiştir. forumu dikkatli incelersen görebilirdin.

Internet bölümünde gözükmesi için serverinin steam olması gerekir...

Bunun içinde hlds.exe kısayolundaki "-nosteam." yerine "-steam." yazman veya orayı bos bırakman gerekir...

Böyle bir şey yok. Siz bana hlds.exe nin kısayolunda ne yazması gerektiğini yollarsanız sevinirim. Bir de benim serverim ücretsiz açıldı. -nomaster diye bişi var.

İnternet Ayarları

Arkadaslar benim counter-strike serverım var. Ama arkadaşlarım giremiyor. Bu konuda bilgili arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

nerde abı formu aradım ben bulamadım bende alıorum bole bı hata cvp beklıorum

bendearadım bulamadım yardımm plss

cs1.6 warcraft server

arkadaşlar aranızda invalid cd key istemeyen warcraft server bileniniz varsa şimdiden teşekürler(çok istiyorum aa :D:D:D:D:):):)

cs1.6 aa ona göre

aga sanrım bılgıler ve puf noktalarında yazıo senın sorunun cevabı senın ısne arayacak olan sadece RATE ler onları yaz ın ın durser oraya gır formda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri