Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
yaaaaa sevgili arkadaslar ben cs 1.6 da server kurdum sizin anlattıklarınızla.ama hlds.exe
dosyasına çift tıklıyom.amahata veriyo.steam_api.hll dosyasını istiyo.acaba bu dosyayı nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.
Arkadaşım ilk önce bi yerde hata yapmışsın onun adı "steam_api.hll" değil "steam_api.dll" yani bir ".dll" dosyası . Ben bu dosyayı upload ettim bu yüklediğin dosyayı serverinin dizinine at.
cs 1.6 launcher hatası sonrasında bellek read olmadı diyooor
Arkadaşlar cs 1.6 yı yükledim ama kendim bir bölümü açarken mesela haritaları seçiyorum dust2 yüklenirken yarıda Condition zero launcher hatası veriyor ve bellek read olmadı diyor yardım lütfen ((
bellek read olmadı hatası genellikle ekran kartı ya da ramin bozuk olmasından yani yazılamayan bir sector oldugu zaman cıkan hatalardan biridir..
bende benzeri bi hata knight online de cıkıyordu ram i değiştirdim olmadı son çözüm ekran kartını garantiye gonderdim geldiğinde birdaha aynı hataya rastlamamıştım..
Bir de maplarında hata olup olmadıgına bak ben de de aynı hatayı veriyordu . Maplerimin içinde virüslü bi map varmış onu silmdim sorun ortadan kalktı .
:durdurunclan ısmını belırle ve o ısme uygun tagnı ORNEK(HeLL ormancı) mınımum 5 adam maxmum sınırsız ıstedıgın kadar al MSN adresını serverlere yaz reklam gıbı oyna dıgın serverlede 1 de clan macı yaptımı tamam clan kurulmustur her onune gelenı klana alma tavsıye basın cok agrır sonra konusma tarzzına bak ole al efendı olsunlar:durdurun