..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vakta kadar çalışan program bir gecede ne olduysa çalışmaz oldu

heryere baktım çözüm bulamadım..Diğer serverlarda oynuyorum ama cs4 te oynamak daha güzel ve güven verici ;)

Ayrıca denemediğim yol kalmadı..tüm patcleri yükledim, cs yi sxe yi silip baştan yükledim :(

Neyse....:=)

Tsk ederm acıklaman ıcın...Bende senın gıbı dusunmustum...Sılınmeyen dosyayı aradm ama bulamadm..Nerede bulacagıma yardımcı olursan cok sewinirim..Bir haftadır cs atamıorm..sinirden patlıcam....

iyi çalışmalar arkadaşlar ben csyi internetten oynamak istiyorum ve bunu nasıl yapıcağımı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim en baştan ne yapmam gerek anlatırsanın çok seviniceğim

ArKADaŞLaR MaNSioN BöLüMüNü NeRDeN BuLABiLiRiM

YaRDıMCı oLaBiLeCeK VaRMı?

Beyler benim cs nin exe dosyası silindi onu gönderebilecek biri varmı :(

Cs 1.6 error alıorum

Kardesh bir 2 dk alacak cvp yazman
Şimdi sXe acıorum 1.6 ya giriorum diorki "Error:Could Not Launch Game.Only Once İnstance Of This Game Can Be Run At A Game"
Ama 1.5 de sXe acıorum hiçbir hata yok vede servere rahatca girior neden böyle yapıor acil Cvp BEKLİORUM :(:(:(

bunun için oyunu 5 kere silip yenden yükledim sxeyide öle yaptım yine aynı hata yine aynı hata STRESSDEyim

emrah538' Alıntı:
sxe bu vakte kadar çalışıyordu bu sabah hata vermeye başladı..

cs yi ve sxe yi silip baştan yükledim sorun devam ediyor yine..

cs4 e girince kick atıyor client error, check logs diyor eskiden de olmuştu çözüm bulamadım belki bi bilen vardır :(

Sorun ekran kartı driverinden kaynaklınyormuş..Aynı sorunu yaşaynlar için yazayım :)

ekran kartı Ati :melek

Herkes kendi kaderini kendi çizer... En baştan niye böyle bi kekliğe kalkıştın, madem oynamayı bılmıyosun, neden wallhack kullanıyorsun...

Oynamayı Bilmeyen Kekler Hile Yapar....

s.a. beyler bana bi şu sxe injected hatasını nasıl giderebileceğimi anlatabilecek bir babayiğit var mı??????????????

s.a. beyler bana bi şu sxe injected hatasını nasıl giderebileceğimi anlatabilecek bir babayiğit var mı??????????????
Arkadaşım dün aynısı bana da oldu serverların olduğu yerde sağ üst köşede modemimizin bağlantı hızını soruyo_O ayarı yaptıktan sora giriyor.:victory

pehlione' Alıntı:
iyi çalışmalar arkadaşlar ben csyi internetten oynamak istiyorum ve bunu nasıl yapıcağımı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim en baştan ne yapmam gerek anlatırsanın çok seviniceğim
Kosolu aç yani Esc tuşunun hemen altı
Oraya connect cs1.hackhell.com yada
connect cs2.hackhell.com yada
connect cs3.hackhell.com yada
connect cs4.hackhell.com yaz.

Cs4 de sxe korumalı onun için anasayfadaki sxe programını
indir, kur, çalıştır ve onunu aç iyi oyunlar...

kadersiz' Alıntı:
ArKADaŞLaR MaNSioN BöLüMüNü NeRDeN BuLABiLiRiM
YaRDıMCı oLaBiLeCeK VaRMı?

http://rapidshare.com/files/38681364/cs_mansion.rar.html

Kabul ederseniz eğer ---,

Hackhell_Bomba_Team | SaLchA™ :)

Arkadaşlar HH benim için pek çok konuya yardımıcı olmuş güvenli ve çalışkan bir forum:goz:

1-2 aydan beri foruma katılıp bir türlü vakit geçiremedim. Ancak şuan böyle bi sorun kalmadı ve şuan HH deyim.

Foruma şöyle bir göz attım ve CS 1.5 & 1.6 server ve clan konuları gelmiş

Ben 2 seneden beri CS oynuyorum ve kendimi iyi görüyorum. Ben HH clanına girmek için nelerin gerektiğini öğrenmek istiyorum.
HH den CS oynayan arkadaşlarla takılıp oyunuma zevk katmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim​

Seni-76' Alıntı:
Abi sen bu Clani bos bosunami kurdum 2 hafta oldu daha hic bisey bilmiyoruz
Arkadaşlar doruyu sölemek gerekirse böle bir klan kalmadıkı boşuna yazmayın ;) benıde alın dıye klan kurucusu kendine clan arıyor sızde boşu boşuna vaktinizi harcamayın bu konuyla saygılar ;)

bahokey' Alıntı:
Arkadaşlar HH benim için pek çok konuya yardımıcı olmuş güvenli ve çalışkan bir forum:goz:

1-2 aydan beri foruma katılıp bir türlü vakit geçiremedim. Ancak şuan böyle bi sorun kalmadı ve şuan HH deyim.

Foruma şöyle bir göz attım ve CS 1.5 & 1.6 server ve clan konuları gelmiş

Ben 2 seneden beri CS oynuyorum ve kendimi iyi görüyorum. Ben HH clanına girmek için nelerin gerektiğini öğrenmek istiyorum.
HH den CS oynayan arkadaşlarla takılıp oyunuma zevk katmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim​
Şu an için kadrolar dolu 1. clan hariç seninde Hackhell
clanlarına katılman için serverlerde oynaman ve server
adminleri, serverde oynayan diğer oyuncularla birlikte
oynayıp kendini kanıtlaman gerekir gerisi sonra gelir...

Invalid Cd-Key Hatası

Arkadaşlar cs 1.6 nın v 26 sını yükledim ama sorun cıktı pc reset yedikten sonra hiç bir servera giremez oldum... sürekli cd key hatası vermeye başladı bana yeniden silip kurmaktan baska cözüm yöntemleri sölerseniz memnun olurum...:melek

Cd-key hatasini Steam server'lerine (orjinal key'li serverler) girmeye çalisirsan olur Ve bizimkisi kacak internet ten indirme oLduu için çalismaz o serverlerde :)
HH server'ine girmeyi dene (;

kardes search-monitor war bilirsinz oradaki serverlara da girmio... önceden cok rahat bağlanıodum bugün oldu... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri