..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun iki yolu vardır. Birincisi map dosyalarını uygun yerlere
c/p ile ikincisi ise bu haritalar yüklü serverlere girdiğinde
otomatikmen yüklenmesidir.Benim sana tavsiyem:
http://www.game-monitor.com/ adresinden Cs 1.6 Turkey
serverleri içerisinde bu mapların olduğu serverlere gir otomatikmen
maplar bilgisayarına yüklenecektir bir sorun taşamadan...

Bi El Atın Be

SXE DOWNLOAD LINKINI FORUMDA ARADIN BI TURLU BULAMADIM. YA BEN IYI ARAMADIM YADA YOK, BU KONUYA KOYARSANIZ DOWNLOAD LINKINI COK MAKBULE GECER.:vur :biggrin :durdurun

Hh Cs Serverlari Hakkinda Sorum Olucakti

sorunum çözüldü arklar nick= [Night-ScreaM]

sorunun halloldu galiba çünkü seni serverda gördüm :eek:

sevra giriyo fakat snra atıyo bu sever sxe anti-hile programını kullanıyor dior sxe yi acıyorm oyuna girmeden cs ikonuna tıkladıım gibi hata veriyo ama simge durumunda duruyo oyuna giriyorm server atıyo

ne hatası veriyor ?

Evet Karma haklı onu unutuyorsunuz.
Bence en iyi awp ci Karma ama assa nın da ondan assaı kalır yanı yoq

ben varken awp de assa nın lafı mı olur ??? :D

Tk | ReFo

:vur Kaspersky hl.exe Virüs Diyor

:vur :vur :vur :vur :vur Beyler Bir Kaç Gündür Hackhell'in Serverlarında Takılıyorum...Hatta Clan Bile Buldum...Oyundaki Nickim Trigger*Man...Ama Oyunun Zaman Farketmeksizin Bazı Anlarında Oyundan Atıyor...Antivirüs Kaspersky Kullanıyorum...Virüs Diyor hl.exe İçin Ve siliyor...Geri Yukluyorum 5-6 Saat İdare Ediyor Uyarı Gelmiyor...Ama Birşey Farkettim İnternet Bağlantımda Giden Paket Gelen Paketden Fazlaydı...Bunun Üzerine Restart Attım...Türlü Türlü Numaralar Yaptım Düzelmedi...Cs 1.6 Kaldırdım Pc'den Düzeldi...Bunun Nedeni Nedir Bilen Varmı Bana Şunu Düzeltmenin Yolunu Gösterin...Lütfen Yoksa Cok Sıkılıyorum :S Şimdiden Yardım Ediceklere Teşekkürler...

kaspersky yi kapat oyuna girerken genelde hl.exe ye virüs diyo ben izinlilere eklediim halde uyarı alıyodum ve hl.exe siliniyodu ya katlanıcan yedek bi hl.exe olucak sildikçe yapıştırıcan yada oyuna girerken kapatıcan kaspersky i

Avast yükle... ne o kayspersky fln... Avast'ı daha seneye yakındır kullanıyorum, daha 1 kere sorun çıkarmadı bana. Üstelik korumasıda mükemmel ve makineyi kasmıyor... reklam gibi oldu ama reklam yok... biz yiyiciyiz :p

LÜtfen Bİrİ Bana Yardim Etsİn

yaa CS 1.6 oynuyorum
oyunda Y tusuna basım konusamıyorum yardım edermisiniz
budan dj GEccce sllm'lar..ve tüm hackhell üyelerinede...

Tmm Haklısında Avast Kullandım Bende Zamanında Ama Kaspersky Farkediyormus Gercekten...Bide İnternet Bağlantımın Gelen ve Giden Paketleri Ters Orantıda İşliyor...Gelen Çok Olması Lazım Giden Çok...CS yi Kaldırdım Düzeldi :S Daha Ne Diyeyim ....

arklar hatayı cözdüm tmm dır birde nickimi deiştircim Pisikopat-Fare adında bi wall cı varmıs o sanıpbeni durmadan banlıyorlardı artık nickim [Night-ScreaM]

abi bende steam de var non steam da var ama vistada sxe çalışmıyo deli oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri