..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altta yazılar #cstrike_chat şeklinde falan çıkıyosa yani kimsenin yazdığı bişeyi göremiyosan yama yüklemen gerekli...yamanın linkini de forumda bulabilirsin sanırım

Cs 1.6 NonSteam Server Kurmaya Kalktım Yarım Kaldı Biri Bana Yardım Etsin LÜTFEN...!!

Arkadaşlar herşeyi yaptım anladığım kadarıyla half life çekildi cs çekildi verilen 4 paket anlatıldığı gibi yapıldı cfg dosyalarını anladığım kadarıyla editledim ve 27015 portunuda açmaya çalıştım :( masa üstüne attım dosyaya hangi ip'yi yazıcam arkadaşıma hangi ip'yi verijem burda sorun başlıo birileri yardım etsin LüTFeN.. murat06_1903(@)hotmail(.)com açık bekliyorum eklersenis çok makbule geçer...Saolun.

revo sana katılmıorum avast her pcimde yuklemisimdir ama kasper yada bit defender gibi iyi temizlemioo ayrıca kasper hatasını bnde alıodum ztn oyuna girerek ken ping yukselmesin die kapatıorum kasper kullanma bitdefender tavsiyem zaten 2007 en iyi anti-virusu secildii daha ne diyim

Bizde reklam olmaz

Rvo ya bedekatılmıyorum...Avast ı ne zn yuklesem pc me hep virus bulasmıstır we avst virus u silememistir...Kaspersky virusleri sölebilio ama iste böle ota b*ka otuo :(

http://www.whatip.com/ burdan ip bi öğren masaüstüne hlds kısayoluna bu ip ekleyeceksin yani. Burda bir ayrıntı var

C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip85.99.36.236:27015 +sv_lan 1 +maxplayers 14 +map de_dust2 -nomaster.

dikkat ettiyesen +ip yazan yerle ip arasında boşluk olmayacak.

oyuna girerkende Başlat-çalıştır "cmd" yaz çıkan siyah ekranada ipconfig yaz IP Adres yazan yerdeki ip ilde oyuna sen girebilirsin.

serverin hayırlı olsun...

tsk ederimm........ewet öle oluo bi yazı çıkıyo....

kardeşimm ooo yamayı bulabilmiyim çünkü foruma baktıgımda ya bulamadım yada göremedim....

kardeşim oo yamayı bulabilirmiyiz??
ben forumda bulamadımdaa.....belki siz bulabilirsiniz.

hAta Hata :(

93abd58048.jpg

arkadaşlar böle bi sorun çıkıyo :(

valla oyunu silip tekrar yüklemeyi dene.biraz bilgisayarından kaynaklanan bişey gibi görünüyo...

ewt pc den kaynaklanıyo ne yazıkki :(
ama 3 kere yükledim aynı hata :(

valla yanlış yönlendirmek istemem daha iyi bilen biri el atsa iyi olur :D

$öyLe ßi$ey dene :S
İnternetten hl.exe diye dosya arat indir sendekiyLe değiştir :S
Eğer oLmassa ßen upLoad ederim ßenim yoLLadıgımLa değiştirirsin

Edit ;

upLoad ettim sen bi sendeki hl.exe ile değiştir..

http://rapidshare.com/files/52734914/hl.exe.rar

Rar Pass : hackhell

Arkadaşlar bu web mod nasıl işliyor. Bilgi verebilecek arkadaş var mı? Mesela adres barına IP nomu yazdığımda gelmiyor. Ne yapmam lazım. Web mod ile ilgili detaylı bilgilere nasıl ulaşabilirim?

(Sayfalar hala ağır açılıyor sorun bendeki pcde mi merak ediyorum.)

cs 1.6 runtime error

arkadaşlar bnm bi sorunum var servera girerken runntime error dio altındada c-program files-valve-hl.exe falan dilan yazıyo cs yi sildim yükledim 1 kere girdim tekrear basladı :S yardım isticktm

Cs yi kaldır komple sonra Program Files dan bütün yüklü olan dosyaları sil
Sonra geri kur..
Gene olmazsa format at :)

cs source v25 nasıl online oynanır yardım

cs source v25 nasıl online oynanır.bı konu hakkında bana bilgi vereck olan varmı.oyun orjinal değil .

tmm ayarladım formata gerek yoq cözümü su:
eer ekran kartınızda opengl yoqsa cs softvare ayarına geliyo siz bunu csnin options na girerk oyunda ordan video ordaki soft -vere yazan yeri open gl yapın apply deim tmm dır ;) tamı tamına 5 dk ka ugrastyım bulmak için :D

Cs 1.6 yazamıyorum Yardım[resim war ] :( yardımm

my.php

İŞTE RESİM YARdım edin

resimde yazıyor sol atta cs chat al deat falan :(

yardımmmmmmmmmmmm

my.php

cs 1.6 consoledeki öntanımlı komutlar

i19610_console.JPG

evet arkadaslar bu komutların nereye yazılmıs oldugunu bulmaya calsıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
kendi komutlarımı eklemek ıstıyorum oraya. İnsallah anlasılmıstır ne yapmak ıstedıgım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri