..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
counter strike ın no-steam olmasına dikkat edin arkadaşlar...

Hayır adam diyoki exe dosyası silindi..
hl.exe yi silmiş olmalısın..
sXe yi kaldır..şunu indir VALVE klasörünün içine at
http://rapidshare.com/files/53673378/hl.rar
Sonra sXe 3.9 u kur yeniden pc ye..
CS yi çalıştırırkende AV ni deactive et oyun açıldıktan sonra yeniden active edebilirsin.
sorun kalmayacaktır...

sXe yi kurdum ama olmuyo yardım bi el atın

abi ler ben sXe yi www.sxe-injected.com dan indirdim ama
connect 62.68.199.198:27015 buna girdiğimde 3.9 ile korunuyor yazıyordu nasıl yapcam resimli veya güzelce anlatırmısınız

vavrulu nun dediğini denyim bakalım..

vavrulu dedigindir %90 indir hl dosyaysını indir cs nin dosyasının icine at
sonra hl dosyasını karantinaya almak icin
Settings git sonra Threats and exclusions gir ve Trusted zone tıkla ve add tıklayıp hl dosyasını bul ok de
artık cs güvenli bolgede bidaha silmez

yaptım şimdi aynen bu seferde WONAuth.dll bulunamadığından uygulama başlatılamıo dio :saskin

cs yi sil tekrar yuukle veya program ekle kaldıra gel counter-strike 1.6 gelip degistir kaldıra tıkla onar isareti warsa ona tıkla silip tekrar yuklemene gerek kalmaz ama yoksa silip tekrar
yukliyceksin

onar war sanırım ama 3 secenek çıkıo ya hani ekle kaldırda soru işaretleri war yazmıo onar sil gbi hangisi ki

tamm buldum onardım exe dosyası çıktı yeni tam oldu dedim ama olmamış neyse silip bastan yüklücez heralde artık başka çare kalmadı saolun yine de :clap

sadasdasda0.jpg

Boyleyse 2. secenege tıkla onarır sonra dedigm kaspersky fln ayarlarını yap olur

.dll dosyası silindiyse tam adını verirsen upload edebilirim...aynı yerine koyarsan olur
yok dersenki baştan kur yani en temizi o olur..

hatann baslığında hl.exe bileşenin konumu bulunamıyor altındada WONAuth.dll bulunamadığından uygulama başlatılamıyor diyor tam adı bu..

Anladım..
verdiğim hl.exe seninkine uyumlu diil..
Sen en iisi kaldır baştan kur...

Server kurdum iki sorum olacak

şimdi server kurdum ama sxe ile ilgili sorunum var bilgisayarımda 3.9 olsa dahi yok diyip atıyor diğer serverlerde deniyorum giriyor. ikinci sorum ise pingleri 150 üzeri olan oyuncuların otomatik kicklenmesi bunu nasıl ayarlayabilirim ?

!!!SoS!!! Zor bi soru deil arkadaşlar bi elatıverin :(

arkadaşlar sorun şu benbi cs serveri kurdum herşey güzel herşey çalışıo ama tek bi sorunwar
kendimi users.ini ye kaydettim:
şimdi sıra geldi oyuna girip consoldan giriş yapmaya ahanda ben tam olarak orda kalıyorum şimdi consola ne yazılıcaq yada başa biryene ne yazılıcaq onu şettiremiyorum =)

Şahsen ben anlamadım resimden bi bok :)
neyse konuyu baltalamıyım zaten bilgim yok :p

internetten counter kasıyo yardım

arkadaşlar yeni makine aldım amd 4200 1gb ram 512 mb gf 8500gt ekran kartı ve internetten ve normal counter kasıyo ne kadar degiştirdiysem video ayarları olmadı arkdaşlar yardım edecek varmı şimdiden tşkler

Enteresan valla...Bu özelliklerdeki bi pc nin kasması ilginç...La ben laptopdayım gene o kadar kasmıyo :D
Normal oyunda botlarla bile kasıyosa ram yada ekran kartında sorun vardır..

yok denedim ram ekran kartını bi bozukluk yok 20 dakka oynayınca takılmaya başlıyo hemde adamlar çok hızlı gidiyor yokmu bunun bu çaresi kafayı yiyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri