..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende yaşamıştım aynı sorunu

13 gün olmuş ama yazayım yinede = )

Eğer ati marka bir ekran kartı kullanıyorsan geçerli söylediklerim

Ya atinin driverini siliceksin xp kendi tanicak

ya da optionstan video ya gel opengl seçiliyse onu D3d yap

Bu ikisinden biri çözücektir sorunu.Sen önce D3d yapmayı dene : )

connection problem

arkadaslar 5 dakikada bir bu uyarı geliyor virus programı kapalı sxe acık giriyorum hangı serverda olusa olsun yapıyo 5 yada 10 dakıka sonra warning connection problem diyo ve donu kalıyo ne yapmam lazım :saskin:saskin

connection problem bende de oluyo bazen ama bilgisayarla alakalı değil internet bağlantısıyla ilgili sanırım yada modem uzun süre açık kaldığında olabilir

bende connection problem olduğu zaman bakıyorum msn falanda otomatik kapanıyo yani internet bağlantısı bi anda kesilip geliyo

ama her gün aynı problemi yaşıyosan bilemem

benim 15 gundur ne modem ne bilgisayar kapandı zoom x5 5654 var bi bilgisayar dan işlerimi diger bilgisardanda devamlı download yapıyorum modemden olabilir sanırım ama modemin kapatma dugmesı yok :s devamlıa acık kalıyo fisten cekincede dns hatası veriyo silip yeniden yuklemeden duzelmiyo

walla sen modem olayına bi çare bul başka türlü çözülmez senin işin

acele etme daha fikir verecek arkadaşlar çıkacaktır

Crosshair

Merhaba arkadaşlar...Counter-Strike 1.6 oyununu v6 ve bunun üzerine v22 patch kurulu olarak oynuyorum.22" monitorum var.1680x1050 çözünürlükte oynuyorum.Ama crosshair çok büyük...Tüm ayarları yaptım.Size Small,dynamiccrosshair 0 ...gibi bir problem değil.Onları yaptım.Ama hala dibimdeki adamın 1/3 ü kadar büyüklükte nerdeyse...:vur

Bu sorunu nasıl çözebilirim.Versiyondan olabilir mi acaba?Mesela v6 kurunca crosshair küçük ama bu seferde yazıları göremiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

cs e hackhell serverlari yüklenmiyo

arkadaslar ben yeni bir sc 1.6 indirdim buldum ve kurdum ama tek bir sorun war

favori server listeme hackhell serverlerini yükleyemiyom niye?

lütfen bir yardim edin

Bende ilk kurudugumda aynı sorunu yaşıyordum,mesela cs4,3 yüklenio dier 2 si yüklenmio,ama sonrada n kendisi eklio, sanırım server kapalı iken eklersen eklemmio listeye,ondan kaynaklanıyor olabilir

sxe vista yardım

arkadaslar yeni vista yukledım sxeyı çalıştıramıyorum admin olarak çalıştırmamı istiyo admin as run olarak çalıştırması için tıkladıgımda hiç bir şey olmuyo bir türlü sxeyi çalıştıramadım hackhell serverlarıda sxelı bir yardım etsenız
hallettım sorun kalmadı arkadaslar

nasıl kuredun serverı :S sölermısn acaba ?

evet eklemiyo çok kez denedim olmuyo cevabini verebişecek olan var mi ¿

sXe sorunu yardım?

arkadaşlar sXe açık olarak servera giriyorum ve sXe açık değilmiş gibi serverdan atıyo sorun nerde anlamadım yardım edebilirmisiniz?..

Acil Kendi Spreyinizi Yapını Bulabilirmisiniz

Acil Kendi Spreyinizi Yapını Bulabilirmisiniz Ne Olur Bulana + Tşk Vercem:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Sxe simgesine sag tıkla Yönetici Olarak Çalıstır de sorun kalmaz bende kullanıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri