..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkangel Yardım Pls Hlds Server Kurulumu

Portlarımı açıyorumm...cigicigi port test ile test ettiriyorum açık diyor...
Sonra serverı panel olarak kuruyorum ip hep 192.168.1.33 oluyor...ve kimse giremiyor..
Consol olarak kuruyorum consolda ip bolumune 192.168.1.33 yapıyorum oluyor kimse giremiyor...
Sonra consolda ip bolumune http://whatismyipaddress.com/ dan aldığım ip giriyorum bu seferde could't 27015 port gibi bir hata alıyorum fakat portlar açık...

Sp2 firewall u da ayarlıyorum yine olmuyor...ne yapabiliri.

DARKANGEL YARDIM PLS!!!!

yahu kardeşim yaşanan sorunların %100 ayınısı bende yaşıyorum hala çözüm bekliyorum

CS de bir bayan takımı.

Merhaba sevgili cs oyuncuları. Herkese bol fragli bir gün dilerim:)
Okuduğum bir makaleyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

bytches2.jpg
Çek organizatörler yeni bir adım atmaya karar verdiler ve bytches adındaki bayan CS takımını kurdular. Takım 2 Çek ve 3 Slovak kızdan oluşuyor ve şu anda EMS turnuvasında mücadele ediyorlar. Bytches takımı sadece ESWC katılmayı değil, erkek ve kız takımlarının katıldığı bir çok LAN turnuvalarda da boy göstermeyi planlıyor.

Takım menejeri Nodlle resmi sitelerinde, “Diğer takımlar gibi biz de büyümeyi ve gelişmeyi hedefliyoruz. Kaliteli bir bayan takımı, bir çok oyunda faaliyet gösteren büyük clanların bir parçası ve gurur kaynağı olmalı diye düşünüyoruz.” açıklamasını yaptı.

eSuba.girls a.k.a bytches

Jana “jance” Kozáková
jance.jpg

Zuzana “Lara” Otčenášková
lara.jpg

Michaela “Elsbeth” Gežová
elsbeth.jpg

Diana “DeeDee” Britková
deedee.jpg

Martina “Mia” Rodinová
mia.jpg

Bu takım ile onların isteyeceği her yerde her türlü sahada maç yapabilirim...
Tüm HH CS ekibine böyle bir takımla maç yapmasını temenni eder,
Bol fraglı bir gün dilerim :)))))))))

İlginç bende rasgele Fatoş nickli birisini görmüştüm herkes sen kızmısın diyordu.Kız evet diyordu.

Merak konusu kız k1ngdi ondan herkes sen kızmısın diodu:D:D

Cs 1.6 Hız problemi

Selamlar.

Bende Cs 1.6 kurulu.Garip bi problem yasiyorum ve suana kadar cozumunu bulamadim hic bir yerde.Bu sorun yüzünden speed actigim felan saniliyor ve bu laflari duymaktan cok sıkıldım gercekten.

Öncelikle oyunu kurduktan sonra bi süre boyunca normal oynanıyor (1 gün gibi) daha sonra oyunda hizlanma basliyor.Yani netten oynarken diger oyunculardan daha süratli gitmeye basliyorum.Ama arada bi takilip sonra uçuşa geçiyor resmen oyun.Bunun sebebi nedir acaba.Oynadigim sirada hiçbir program acik olmuyor.Download vs.. gibi bişeyde söz konusu degil.Ama anlamadigim şekilde uçuşa geçiyor karakter.Bu sorun yüzünden oyunu sildim olmadı.Belki virüs bulaşmıştır diye format attım ve 1 gün kadar normale dondukten sonra yine basladi aynı problem.Bu sorunun kaynagı nedir ve nasıl çözebilirim.Lütfen birileri bu konuda yardım etsin...

Serverda benden başka kime böyle bi sorun yaşamıyor.Internet hizida nomral 1024 adsl.

ya ben bunları vurmaya kıyamamki bırakırım onlar beni vursun :)))))

ne vurmucam yaf :D vurabiliosam vururum :D

yakısıklı 1 hafta once sana benım clandan kufur etmısler kusura baqma bunun ıcın ben geregını yaptım senden bı teq ıp ban geldı ama modem resetlendıqten sonra bıle gırmıyo acaba bu banı kaldıra bılırmısın sımdıden thnx :)

Pingim normal hatta baya dusuk onla bi alakasi yok.Ya bilen yokmudur bu sorunu.Benim gibi yasayan insalarda gordum forumlarda ama cozum yazan kimse yoktu.

wireLess modem kuLLanıyorsan eğer o tip bağLantıda bu sorun yaşanabiLiyor...hatta mesafe uzaksa bunun oLmaması anormaL oLurdu..
geneLLikLe sinyaL azLığından doLayı yaşanır bu sorun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri