..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zamaN yukaRıda veRdiğim LiNke yaz soRuNuNu eN kısa süRede cevap veRiLiR.

Hem koNu kiRLiLiği yapmamış oLuRsuN.

Arkadaşım destek olmuyorsan köstek olma, o başlık hataları ve o hatalara verilen çözümleri gösteriyor...

Yani insanlar oraya birilerine yardımcı olmak için değil oyun hakkında bilgi almak için giriyor bu durumda asıl kirlilik o başlığa atacağım bir mesaj olur.

Ayrıca benim açtığım başlığın çöp veya çöp olmadığına sen değil moderatör arkadaşlar karar verir.

Belki burada senin gibi lüzumsuz yazı yazan arkadaşlar yerine akılcı olarak yön gösteren birisi çıkarsa belki aynı sorundan müzdarip insanlarda yararlanır ve bu siteye de sorunlarına çözüm olması için girerler.

Yardımcı olamayacaksan lütfen başlığımı daha fazla kirletme.

arkadaşı maynı sorun bendede oldu dikkate alırmısın bilmem ama bende avast yüklüydü kaspersky yükledim sxe hatası ortadan kalktı

Nasıl admin ekleyebiliriz

Selam arkadaşlar kendim açtığım servere nasıl admin atayailirim..Hangi dosyadan nasıl yapıyoruz, nasıl giriş yapıyoruz..Ayrıntılı anlatabilcek arkadaşlar yazarsa iyi olur: )

Şimdiden Tşk.ler..

Yokmu kimse:(

Evet ya sitede 1.5 linux kurulum ve dosyaları yok biri anlatsada faydalı olsa bize

cevap yazın yaw hani setinfo _PW vardıya ondan bahsediyom..

Benim fps 4-5 arasında

cs 1.6 da fps 4-5.. Normalde 100 falandı hiçbişe yapmadım aniden oldu..1 haftadır böyle?

reason:Timed out Hatası

Arkadaslar Yeniden Kurdum herşey Tamam ama servera baglanırken

reason:Timed out bu hatayı verip atıyor

Deli oldum yardım edebilirmisinz

:D yok ya ekran kartında bişe yok.. Diğer oyunlarda böle bişe yok..??

Direk konuya giricem bende:).
1-) Bi clan maçındaydık benim kulaklık gg sol sol taraf çalışmıo:mad:. Bende naptım? Gittim normal ıpod kulaklıını kuLağıma taktım. Sonra pc kuLaklıqını ustune. Bide mictenn tt veriorum:). o qunu unutmam kazanmıştık ve kulaklarımı patlamıştı maçtan sonra:):).
2-) Adminlerle genelde hile olmadığım konusunda tartışırım. BazıLarı gerçekten çok LoL oluo:). Bi keresinde server adminiydim o zaman bile hile dedi safın teki ekran yapıo falan dio.
3-) Cs yuzunden sosyal hayatım bitiodu diebilirim:).
4-) Genelde aç aç cs kasarım. Eve aç gelince direk cs'ye girince bide:).

vs. durumlar...

yakın baglantı bulamıyorum

bırturku yakın baglantı bulamıyorum 50yapıyorum baglantı uzaklıgıın kımseyı bulamıyorum.150 e anca goruyor makına onlarda yaancılar yardımcı olurmusun ???

NET_sendpacket error: WSAEINTR hatası

arkadaşlar oyundayken birden donuyor ve oyun kapanıyor. ekranda NET_sendpacket error: WSAEINTR hatası beliriyor. oynayamıyorum oyunu lütfen yardım edin

Acil yardım arkadaşlar....

S.a arkadaşlar yeni ekran kartı aldım his hd3850 512mb ddr3 256 bit . Cs de online oynarken bol bol frame veriyor lütfen yardım edin yoksa cs yi silecem sinirden. Şimdiden yardımcı olacaklara çok tşk ederim..

Modelleri orjinal yapma

Hackhell'in öneriler bölümünde bulunan cs full'ü yükledim ama silahlar sesler falan çok değişik geldi bana orjinale alışmışım. Bunu nasıl değiştiririm? Silahlar skinler sesler orjinal olsun istiyorum tşkler.

Botlarla Oynarken Ses yok?

Arkadaslar botla oynarken radyo-telsiz sesleri nasıl acılıyor? serverda yani nette oynarken radyo seslerini duyuyorum ama kendim botlarla oynarken ayak ve silah sesinden baska ses yok ? bu sorunu nasıl halledebilirim? kurulu oyun counter 1.6 non stream v23 update

tesekkürler...

Arkadaslar su sorumun cevabını bir bilen arkadas yok mu Allah askına?

bırturku yakın baglantı bulamıyorum 50yapıyorum baglantı uzaklıgıın kımseyı bulamıyorum.150 e anca goruyor makına onlarda yaancılar yardımcı olurmusun ???

çünkü onlar yabancı steam serverlardır . Steam serverlar paralıdır . Senin no-Steam Server araman gerekir . www.google.com a NoSteam Türk Serverları yazarak bulabilirsin...

wew

yaa ben sever 'e kurdum cs 1.6 da.hlds.exe dosyasını acıyom hata veriyo.steam_api.hll dosyasını istiyo acaba bu dosyayı nerden bulabilirim.yada indirebilirim ?acaba yardımcı olabilirmisiniz.saygılarım wew. :(

steam_api.hll dosyası

yaaaaa sevgili arkadaslar ben cs 1.6 da server kurdum sizin anlattıklarınızla.ama hlds.exe
dosyasına çift tıklıyom.amahata veriyo.steam_api.hll dosyasını istiyo.acaba bu dosyayı nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz. :(

burası knıght online özel bölümü konu yanlıs yerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri