..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İLerLemeLi Macera,Aksiyon oyunLarı gibi oLmuş ... :D:D:D ...Tam çözümünü oku buLursun.:D:D:D ...Kötü bir espri oLdu ama :D:D:D...Hiç bir biLgim yok...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=410459&highlight=%DDnvalid+CD-KeyBuyur bu başLığada mesaj yazmışsın HackHeLL |Fyonb cevap vermiş mesajLarı okusaydın anLardın...Ben burdan söyLeyim...Orjinal CD-Key istiyor.Ya orjinaL CD-Key buLucaksın ya da istemeyen bir serverde oynuyacaksın...3. seçenek HACKHELL serverinde oynuyacaksın.Ancak server şu an kapaLı durumda...AçıLmasını bekLiyoruz...Umarım başka yerLerede yazmazsın şimdi...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=410459&highlight=%DDnvalid+CD-KeyBuyur bu başLığada mesaj yazmışsın HackHeLL |Fyonb cevap vermiş mesajLarı okusaydın anLardın...Ben burdan söyLeyim...Orjinal CD-Key istiyor.Ya orjinaL CD-Key buLucaksın ya da istemeyen bir serverde oynuyacaksın...3. seçenek HACKHELL serverinde oynuyacaksın.Ancak server şu an kapaLı durumda...AçıLmasını bekLiyoruz...Umarım başka yerLerede yazmazsın şimdi...

Ama tam cevap yok nasil cozecez onu sylemiyo yardim plss:durdurun

serverlara girememen normal aslında silince oyunu siliniyodu serverlar (yada format atınca siliniyodu emin değilim ama :D ) sen bi daha sil yükle olmazsa pm at bana map sitesi vericem ordan indirirsin yada osman abilerden birini buraya davet edelim :) onlar biliyodur

bi 5 sene önce geriye gideyim cs 1.3 de key istediği zaman klasik olarak 3333-33333-3333 yazardık bi bunu dene ama büyük bi ihtimalla olmayaaktır oda olmazsa

find servers => favorites servers => add servera tıkla ve cs.hachell.com yaz bizim servera gir oyna rahat rahat eğer dersenki baba yine olmuyo al o zaman sana keyler

Cd-Keyler:
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
5ZN2F-C6NTT-ZPBWP-L2DWQ-Y4B49
58V2E-CCKCJ-B8VSE-MEW9Y-ACB2K
5ZK2G-79JSD-FFSFD-CF35H-SDF4A
5Z62G-79JDV-79NAM-ZQVEB-ARBWY
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5ZQ2A-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2B-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4KY-H9N8Q-VTSYT

Not:Bu Cd keyleri Suraya Yazacanız:

1)Başlat>Çalıştır>regedit
2)Software>Valve>Cs
3)Ve Cd Key Yazili Koda Sag Clikleyip En Alttaki Yazi Yerine Cd Key imizi Yaziyoruz

hadi kolay gelsin olursa teşekkür butonuna basman yeterli :)

şuanki cs sunucusunda invalid cd key hatası alıyorum regeditte cd key adlı herhangi bir dize değeri yok sizce ne yapmalıyım?!?

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=424443

gerekli açıklamayı yapmıştım burada ama yine yapayım umarım olur

Cd-Keyler:
5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
5ZN2F-C6NTT-ZPBWP-L2DWQ-Y4B49
58V2E-CCKCJ-B8VSE-MEW9Y-ACB2K
5ZK2G-79JSD-FFSFD-CF35H-SDF4A
5Z62G-79JDV-79NAM-ZQVEB-ARBWY
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5ZQ2A-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2B-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4KY-H9N8Q-VTSYT

Not:Bu Cd keyleri Suraya Yazacanız:

1)Başlat>Çalıştır>regedit
2)Software>Valve>Cs
3)Ve Cd Key Yazili Koda Sag Clikleyip En Alttaki Yazi Yerine Cd Key imizi Yaziyoruz

hadi kolay gelsin olursa teşekkür butonuna basman yeterli :)

tmm abide warcraft server yaz bana ondan sonra :mad:

yok anlatamadım galiba regeditte valve ve cs klasorunde cd key yazılı herhangi bir dize değeri yok anlatabildim?

aynı servere 2pc ile girme

arkadaşlar eskiden aynı modem bağlantısıyla aynı servere 3 pc ile aynı anda girebiliyoduk şimdi giremiyoruz.3 4 gun once bu hatayı almaya basladım.resimdeki hatayı yeriyo.

302t2si.jpg

bunu nasıl çözeriz yardım ederseniz sevinirim.

yarıdımmmm

ya bitürlü oynayamıyorum habire (you have been disconnected forum the server. Reason: kicked: ai lag prea mare, revin-o mai tarzi) bu hata çıkıyor neden acaba? yardım pls

resım gozukmuyor dostum edıtle bakalım yardımcı olmaya calısalım
ekledıgın sey resım mı yoksa boyle bı hata msjımı cıkıyor boyle bı hata cıkması olanaksız

cs 1.6 servere bot alma

arkadaşlar benim cs 1.6 nosteam serverim var servere bot almak istiyorum nasıl yapabilirim bi yardımcı olsanız
herşey normal adminlik felanda yapabiliyorum. ama Ip sorunu var yanı ıp 192... ile başlıyo sadece ben girebiliyorum :D bende dedim botlarlar uğraşım biraz dediğim gibi nasıl bot atabilirim servere

sadece bot programını indirmen yeterli okadar he eyer kendi cd in içinde warsa o ayrı sorun

CS Source bir hata alıyorum yardım edebilir misiniz ???

arkadaşlar cs source de bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı acaba :saskin

CModelLoader::Map_IsValid: Map 'zh_dark_cbble_48f' bsp version 20, expecting 19
map load failed: zh_dark_cbble_48f not found or invalid

29n9ziv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri