..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x3we.jpg

oyunun ana menüsünde options a girdikten sonra aLtta advanced butonuna bastıktan sonra açıLan böLümde resimde gözüken eski stiLL i değiştirip bahsettiğin görünümü seçebiLirsin...

Server Açtım Fakat..

arkadaşlar 192.168.2.1 sitesine giriyorum nat ayarlarından virtual server diyorum orda 192.168.2. kutu var oraya ip min sonunu giriyorum portlarra 27015 yazıorum açıkmı diye test ettiriyorum açık dio dedicated servera tıklayınca Couldn't allocate dedicated server IP port 27015 Hatası gelıo yardım EDİN PLSSSSS

sorunsuz bir server oLmasını istiyorsan tartışmasız Linux servera kurmaLısın...

Error Downloading from Speakeasy HATASI LÜTFEN YARDM

Error downloading Security Module from Speakeasy.net Server is not Secure Hatsını alıyorum Dedicated De yardım plss

HackheLL in 1.6 Serverını Kuran Arkadasa Ulasabilirmiyim ?

Sitedeki biligilerden yararlanarak server kurdum fakat ping loos lag gibi değerleri yüksek
sizin kurmus olduğunuz server da ortalama 30 fps de oynuyor millet 16 ya felan düşüyor arada bunu nasıl sağlıyorsunuz LÜTFEN YARDIM edermisiniz .. Hackhell kullanıcılarının hepsine teşekkür ediyorum bu siteye hayranım :)

mvcck Senin Serverin Da Yaşanan Ping ve Lag Olayı İnternet Hızından Dolayıdır. HH Serverinin Kurulu Olduğu Bilgisayarın İnternet'i Yüksek.

1.6 DLL Hatası Veriyor Yardım Edebilecek Olan Varmı

arkadaşlar find server dan add server deyip ip yi ekliyorum server gözüküyor ( örneğin awp battle 6/32 ) oyuna giriyorum tam dolarken ortada ekrana yazı geliyor DLL hatası veriyor.Yardım edebilecek olan varmı

Örneğin Sunucunun Bağlantısını En Az Kaç olması gerekli ?

Bilgisayarından Dolayı da Olabilir....

Birde 256mb/sn 3 kişi
512mb/sn 5 kişi
1024mb/sn 8 kişi
2048mb/sn 14
4mb/sn 17

Ama Ram Obur Oyunları Calıstırıo . Bende Condıtuon Zero Wardı Sıldım Dedınız Yukluom ısaallah Calısır

s.a akradasim oyunu bırdaha yuklemen gerekli ! bendede aynısı oldu sonra yenıden yukledım çalıştı

senin kurduğun server kendi pc nde. bizim serverimiz sunucu serverlarında..

konu yanlış yerde, taşındı..

1 Mbit BaqLantı iLe oLmuyor ßu i$Ler =)

server acınca su hatayı alıyorum bakın

arkadaşlar aranızda bole bı hatayla karsılasan oldumu server ı yenı actım ve gırıcem bı bakıyorum bu hata cıkıyo

view.php

yardım eden tşk yı alır yardım pls

yardım eden yokmu yha :S

lütfen yardım edın

hata nerde ??

resım koydum yha kardes

resım gozukmuor heralde ben hatayı yazıyom

LAN SERVERS ARE RESTRİCTED TO LOCAL CLİENTS (CLASS C).

yardım edermısnız

DeathMatch Kurmak

Beyler Hlds Servera DeathMatch Eklemek İstiyordum İlk önce bu sitede aradım
bir konu buldum videolu anlatım ile göstermişti ama link patlamıs sadece dm linkini indirip kurdum oyuna giriyorum csdm ile ilgili yazılar cıkıyor ama normal cs gibi nasıl dm ye dönüştürebilirm yardımcı olursanız sevinirim

yardımcı olcak yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri