..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
counter source ''Hata''

arkadaşlar online oynamak istedigimde ''This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ).'' hatayı alıyorum.. kesin bir cewap verirseniz çok sevinirim...

bu sorunun nedeni o serverlerin lisanslı veya ücretli olması
siz kendinize ücretsiz serverler bulun böle bir sorun yaşamazsınız

Webmod acığı hakkında.

Merhaba arkadaslar bu webmod acığının nasıl fixleneceğini bilen yada fixlenmiş bir sürümünü indirebileceğim biryer war mı ? şimdiden teşşkrler

hepsimi lisanslı :D:D:D
çok tşkler en anlamlı cwbı aldım...

oyunun orijinaL cd key e sahip oLması Lazım...
steam üzerinden bağLanabiLirsin denediğin serverLara
yabancı bir kaç tane server var oynayabiLeceğin ancak onLarda da ping sorunu yaşarsın..

webmod v1.3

Merhaba arkadaslar. Webmod v1.3 sürümünü nerede bulabilirm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşşkrler.

webmod v1.3

Merhaba arkadaslar. Webmod v1.3 sürümünü nerede bulabilirm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşşkrler.

Webmod acığı hakkında.

Merhaba arkadaslar bu acık nasıl fixlenir yani fixlenmiş sürümleri warsa nerden indirebilirm

Cfg Kullandıysan Ondan Nickin Deqişmiş oLaßilir..

google den yaz eğer internet dowland maneger diye bir program yüzünden indiremiosan onu denetim masasından kaldırr aynı problemi bende yaşadım..

Wikitakiki ve PORT acma konusunda yardım edermisin...

Arkadaşlar yanlıs anlamayın wikitakiki dedim cunku onun sayesinde server acmaya calısıyorum
Cs 1.6 server acmaya calısıyorum hersey tamam sadece port acma kaldı
Çogu yerde anlatım war ancak cs için deil ben port acmanın birazini biliyorum ancak
sanırım bitiş port u 27015 ama başlangıc port u ne olucak:saskin
Hem ıp bölümünede hangi ıp yi yazcaz (192.168.1.xx) fln mı yoksa (78.xx.xx.xx) fln mı

BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM

Bende O konuya baktım kaç saattir uraşıyorum aynı yerde takıldım xD.. bi cvp pls!

modemin markasını ve modelini buL .. modeline ait bi ip adresi verecek o adresden Port bölümüne tıklayarak açabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri