Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
Merhaba Arkadaşlar Cs 1.6 server kuruyorum ancak zombimod gungame paraşüt lazer vs. bunlar gibi eklentileri kuramıyorum zombimod için zombiemod.com adresinden eklentiyi download ediyorum kurulumunda anlatılanları yapıyorum ancak oyun yine normal cs olarak açılıyor.Zombimod Olarak açmam için Başka eklentiler vs. yüklememmi gerekiyor.
Şimdiden Teşekkürler...
elimde cs cd si var. orjinal cd. yüklüyorum ama cd key falan yok. orjinal cd de key nasıl olmaz anlamadım ama benim asıl sorunum şu. aynı işyerinde çalışan arkadaşımla lan üzerinden bu oyunu nasıl oynayabiliriz. ya da cs nin bir başka versiyonunu. bendeki cd de steam var onu da kuruyorum. sonra cs deki hlds den server kurmaya çalışıyorum network de lan ı seçiyorum start diyorum bana şu hatayı veriyor. your server is out of date and will not be listed on the master server until you restart. ne yapmam lazım?
ben cs serwweri icin herseyi yaptim bi tek port acmadim port acmanin sitesini biliyorum ama ordaki username ve paswordu bilmiyoruum routerin markasi mikrotik