..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vistada sürekli sxe sorunları yaşanıyor ve hala tam çözülmüş değil, eğer imkanınız warsa xp kurmanızı tavsiye ederim. ama önce anti virüsünüzü silip yada kapatıp deneyin sxe yi çalıştırmayı.

normalde ping in kaç dostum?

ping, bilgisayarının işlemcisine, ram ine, ekran kartına, internet bağlantına ve girdiğin serverin kalitesine göre değişlik gösterir.

portda sorun war help

portalda sorun war ben port açmaya girdim önceki herşeyi yaptım kod 27015 de portal kapalı dio bi yardım eder seniz...

3587vyb.jpg

25ow3d2.jpg

rkov1d.jpg

v7753m.jpg

rkov1d.jpg

modem adı zyxel tcp:4662 udp:4672 p-660s

bunları şeçiom ama olmuo :(

şimdiden teşekkür ederim...

portalda sorun war ben port açmaya girdim önceki herşeyi yaptım kod 27015 de portal kapalı dio bi yardım eder seniz şimdiden teşekkür ederim

1. ona portal demio port denio . Nese..
2. Modeminin markasını ve modelini verirsen yardımcı olabiliriz...

yazı ıle ılgılı

arkadaslar ben cs 1.6 kullanıyorum fakat yazdıgım yazıların kımsede gozukmemesını ıstıyorum nasıl ayarlıcam aslında bıraz sacma gelebılır ama bu ayarı ogrenmem gerek yardım edın lütfen

awp durubunu gitti lutfen yardım

arkadaslar zoom acınca kırmızı crosshair gozukmuo nasıl duzelte bilirim yardım edin lutfen:vur

arkadaslar webmod 1.3 benim 1 sene önce buldugum çin ce olan bi webmod tabi bazı kişiler bunu editleyip koymuşlar bu modun diğer webmodlardan bi farkı yok hatta daha kötü hataları var boşa aramayın

Hamachi İle Cs1,6 sorunu

arkadaslar karsılıklı cs1,6 oynamak istiyoruz ve hamaci ile oynıycaz ama sürekli hata veriyo yardımcı olabilecek arkadaslara şimdiden teşekkürler =)

Sound Yardim

Kendi serverime internetten ultimate soundlari indirdim ama nasiil kuracagiim ? bilmiyorum:melek

bi yardimm etseniz:saskin

sxe 6.9 istemci hatası

sxe 6.9 u kurduktan sonra cs 1.6 istemci hatası die bi hata vermeye başladı.

LÜTFEN YARDIM!! online oynayamıyorum..

bndede olmustu bı ara cs ve sxe kaldırdım 2 sınıde yenıden yukledım sorun cozuldu bı dene ıstersen

sxe yi kurarken anti virüsünüzü kapatın ve oyuna girerkende kapalı olsun.

İnternet ile ilgili bi sorun .. Cs oynayamıorm!

Ağ bağlantılarıma tıkladıqınızda etkınlıkte qıden ve qelen sımqelerı war qıden aktıf ama qelen sımqesının ustune kılıt var ve internete baqlanabılıorm ama 10-15 dkda bır ınternet qıdıp qelıor .. buu sorun kılıt yuzunden ıse nasıl kiliti kaldırabılırım deıl ıse bu sorun nereden kaynaklanıor .. Sımdıden Tessekkurler

port açılmıyo yardım

portda sorun war ben port açmaya girdim önceki herşeyi yaptım kod 27015 de portal kapalı dio bi yardım eder seniz...

3587vyb.jpg

25ow3d2.jpg

rkov1d.jpg

v7753m.jpg

rkov1d.jpg

modem adı zyxel tcp:4662 udp:4672 p-660s

bunları şeçiom ama olmuo :(

şimdiden teşekkür ederim...

Sorunun ondan dolayı olacagını pek zannetmiorum.. hattınızda parazit olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri