..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antivirüsle bi tarat makineni derim dediğim gibi virüsten dolayı olabilir..

Bakarmısınız ping hakkında

Arkadaşlar balikkesirde yaşıyorum pingin 40 veya 50 lerde istanbuldaki arkadaşlarımın 20 lerde pingleri onlar 1 mbit kullanıyor ben 2 mbit peki ben 4 mbit yapsam pingim onlarınki gibi olurmu ?Merak ettim teşekkürler.

avast la geniş bi tarama yap(3-4 saat sürüyo) ama tarama bittiğinde bilgisayar yeniden doğmuş gibi oluyo:D

size kesiin cozumu soyliyimm hlds yi acin ve task menagerde hlds ya sag tiklayin ve set priority yi high yapin ben 512 kpbs internet baglantimla 7 kisi 20 ping oynuyoruz ;)

Kardeş Şunu Açık Açık De Senin Xp İngilizce Herhalde.
Türkçe Dermisin.
Görev Yöneticisi İle Mi Alakalı?
Çünkü Ben Biliyomda.

counter 1.6 hosting kurulum?

merhaba
counter i ücretli hosting e kurmamız mümkünmü?
mümkünse gösterebilirmisiniz?

You.dll[cl_dlls\client.dll]differs from the servers !!! nasıl çözücem!!!!

You.dll[cl_dlls\client.dll]differs from the servers !!! nasıl çözücem!!!! bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin pls!:victory

:saskinYa ArkadaŞlar Ben Countere Gİrİyorum Consoluda AÇiyorum Sonra Connect Yazip Onlİne Kodlari Yaziyorum.ama BİrŞey Almuyor Ve Kutucuk HİÇ Dolmuyor.LÜTFEN YARDIM EDİN...........................LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

server giriş nasıl oluyor...

??? acemiyim anlatırmısınız...internetten girmek istiyorum

eğer pachlerin falan ger şeyin tamsa oyunu açıp konsola connect sonra serverın ip adresini yazıyorsun
mesela 212.***.**.** gibi =)

:saskinYa ArkadaŞlar Ben Countere Gİrİyorum Consoluda AÇiyorum Sonra Connect Yazip Onlİne Kodlari Yaziyorum.ama BİrŞey Almuyor Ve Kutucuk HİÇ Dolmuyor.LÜTFEN YARDIM EDİN...........................LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hangi Patch i kullanıyosn?

Kardeşim Düşer Ama gerek yok 4mb yanı baska bişi yapmıosan
sadece cs için yukseltme tabi tek sorun net hizi deil senın pc de ping e etken
ayrica oyu oynarken neler yaptıgın fln :goz:

cs oynarken msn ni virüs proramını filan kapatda gir pingin hala yüksek ise çeşitli programlar var onların işe yaradıını gördüm kullamıştım eskiden ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri