..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cS 1.6 Kapanıyor--> Lütfen bi çözüm

arkadaşlar oyuna giriyorum daha oyunu yeni açmı$ken oyun kapanıyor :vur :vur sinirden çatlayacağım 3 gündür cs ye giremiorum :( :( :( 1 yardım edin lütfen..

Daha yeni sildim geri yükledim gene düzelmedi :vur :vur

Yokmu Yardım edecek :vur :vur

arkadasım ben de server kurdum fakat panele giriş yapamıyorum yani rcon giriş yazan yer yok.. hani hlds/cstrike nin icinde server cfg nin içindeymişya rcon giriş işte o bende yok ... yani bana sadece cstrike dosyası lazım bana yardımcı olursan da olmazsanda allahh senden razı olsun...:(

belki saçma ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

arkdaşlar bende counter oynamak istiyorum ama bu internetten oynama gibi bi deneyimim yok. İnternetten oynamak için neler gereklidir nasıl oynanır bunu yazılı ve videolu anlatırsanız sevinirim. Bizde katılalım artık dimi :)

Vala Bende Bİlmİodum Derbederİn İyİ Oldu :)

sxe yüzünden bir kerede açılmıyor hata veriyor 2 kez tıklayıp açınca da oyun donuyor bende de var aynı hata lanet olası 6.9 yüzünden 7yi çıkarın artık :mad:

7 nerde kaldı wallar çoğalı :) Bendede sxe hata veriyor kapatıp açıyorum sxe düzeliyor

Sxe server sorun

Merhaba Arkadaşlar Serverime sxe kuruyorum bir sorun yok bilgisayarımdan bağlanınca sxe client çalıştırdığım halde beni oyundan atıyor Acaba atladığım bir ayar mı var.
Yardımnlarınız için şimdiden teşekkürler....

Not: sxe en son versiyondur 6.9 hem client olsun hem server...

crosshair sorunu

arkadaşlar ben cs 1.5 yükledim. ama crosshairin olduğu yere gitmiyor kurşun daha üste çıkıyor çözümü söyylerseniz sevinirm neden böle yapıo anlamadım:saskin

ya bi arkadaşımız daha önce de açmımş ama ben daha önce oynadım oyunu üste gidiyor normalde falan demişsiniz ben daha önce oynadıımda hep ortasına giderdi.. yani duvarın dibine giripte vurduum zaman bi zahmet ortaya denk getirsin... lütfen yardm edin...

AMX super mod kurulumu?

arkadaslar dedicaded servere amxmodx kurdum bıde bunun amx super modu varmıs ekleniyomus amxmodx e bunu indirdim ama kuramadım biri yardım etsin ve hangi amx surumu gerekli çalışması için

Port AÇma LÜtfen Yardim

YA ARKADAŞLAR BEN SERVER KURUYODUM PORTU AÇAMADIM BANA 27015 HATASI VERİYO ÇÖZÜMÜ RESİMLİ ANLATIM YAPANA DİLESİN BENDEN NE DİLERSE

Modem Markası:air-ties rt-102

:goz:

IYIDE KARDES ACABA PORT NASIL ACABILIRIM http://192.168.1.1/ adresine defalarca girmek istedim ama sayfa bulunamiyor diyor bir turlu bu port acma yontemini beceremedim ya bilen biri varsa yardim etsin ya lutfen nasi olcak bu is

valla al benden de okadar su port acma olayini bi turlu beceremedim ne zor ismis defalarca denedim ama nafile ya lutfen birisi yadim etsin

counter servere girebilen varmı? (yanlış anlaşılma)

slm
cs derken kendi pc mizde server kurduğumuzda bu hatayı alıyoruz bilgisi olan varmı?
neden olabilir bu?
2 ayrı ayrı pc de denedik aynı
düne kadar oynuyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri