..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işLetim sistemin vista mı
vistaLarın bazıLarın servis packten doLayı bu tür sorunLar oLabiLiyor
ayrıca eğer hdd böLünmüş durumdaysa c yerine diğer sürücüye kurmayı dene bir de..

Sistemim xp fakat 2 harddisk olarak böldüm . Hem c ye hemde d ye kurmayi denedim 2 side ayni sonuclandi.

güvenlik duvarını tamamen kapatmayı dene. anti virüsünü kapatmayı dene.
Xp güncelleştirmelerini tam yapmaya çalış.

Hepsi tamam ama olmuyor :S Bİrşey engelliyor gibi ama onu da kontrol ettim. Çözemedim bu olayı ya bilgisayara format düsünüyorum :S

Linux cs Server ?

Merhabalar

Windows sunucuda pek çok sorun yaşadım cs için linux'u önerdiler bi kaç sorum olcak sayın arkadaşlar :

1-Linux ile windows arasındaki bu fark ne ?
2-Linux kurulumunu biri anlatabilirmi ? (Sitede baktım linklerin çoğu ölmüştü konularda)

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

hocam bu verdiğin linkteki çekilen dosyların linkleri ölü

saolasın hocam teşekkürler

peki bunların addonlarını vermen mümkünmü webmod falan ?

bilgisayarında bulunan hl.exe yi bunla değiştir ve girmeyi dene
http://rapidshare.com/files/116486138/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar

counter strike den giremezsen hl.exe çalıştır.
karşına gelen pencerede oyun sende ingilizce ise "Change Game" Türkçeyse "Oyun Değiştir" yazısı olacak. Ona tıkla ve eğer soun hallolmuşsa Cs açılır. Umarım işine yarar.

Denediğin icin tesekkürler ama gene olmadi :S

Galiba format atmaktan başka çarem kalmıyor :(

Valla bende uzun zamandir cs oyuncusuyum. Bir ton sorun gördüm. Cözümlerinin hepsi neredeyse aklimda fakat basima böyle birsey hic gelmemisti. Ne oldum degil ne olacagim diye buna diyeceksin galiba :) Neyse en azindan güzel bir site kesvetmemi sagladi :)

Eski günler kadar olmasada girerim :) Umarim hileci diye buradan da kovulmayiz :)

Cs 1.6 Server Yardım

arkadaşlar cs 1.6 server dosyalarını indirim portumu açtım herşey tamamdır yalnız hlds ayarınıda yaptım uzantısını consol filan neyse hlds ye tıklıyorum consol açılıyor sonra 2saniye sonra kapanıyor nedeni nedir hata yok tıklıyorum yazılar geliyor 2saniye sonra kapanıyor nedeni nedir acaba yardım edin lütfen:)

v23 serverı v29 yapınca steam olurmu?

Şimdi wikitakiki kardeşim beni tanır zaten göremiyorum epeydir msnde onu burdan yazayım dedim

bizim sunucumuz 1 senedir açık v23 olduğu için internette görüntülenmiyor server v29 yükledik internette görüntülendi fakat buseferde server steam oldu non steam yapmak için ne yapmak gerekli? wikitakiki yani savior :D kardesm buralardaysan bi cvp olmadı msnden yardımcı olursan sevinirim..

cs 1.6 donma sorunu

başlıktan da anlaşıldıgı gibi bilgisayar donuwerio.donduktan sora ses kesiliyor.ve resten başka bişe işe yaramıyor.rate ayarlarıylada fln da oynadım ama yine de donuo :vur

yardımmmmmmmmmmmmmm

Oyunun İçinden Kapatmak İstiyorsan AmxModX için Anlatayım

"amxmodmenu" yazıp menuyu ac 9 ile 2. sayfaya gec daha sonra Plugins Durdur Gibi Bişiler Yazar Ona Gir Sanırım 6 da Oradan Plugin sec ve kapat kaydedip cık ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri