..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
server sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ederim. server kurulumunda bir eksiklik yada yanlışlık wardır.

hangi versiyonu kullanıyorsunuz ?

Hackhell 1,6 Public Server Hakkında...

arkadaslar hackhell server ından baska serverlar fazla sarmıyo en azından tanıdığımız kişilerle karşı karşıya oynuyoruz ama server bi açılıyo sonra 2 gün boyunca kapalı kalıyo neyse sadede geleyim 5 gün önce oynuyordk dust2 de işte kasıyoruz adminlerimizden manigatör geldi işte biraz daha kastık sonra vote yaptık iceword bölümünün secilmesine karar verdik sonra loading yazısı geldi bekledim bekledim ne server acıldı ne bişi sonra 2 gün bekledim acılmasını 2 gün sonra revo'ya dedim knka hh pb neden kapalı canım sıkılıyo baska server lar sarmıyo dedim sonra dur söyliyimde acsınlar dedi neyse acıldı server yine 1 gün filn takıldık yine manigatör geldi yine biraz daha kastık sonra yine vote yine iceword sectik server yine kapandı (manigatör yüzünden oldu demiyorum yanlış anlaşılmasın) server da sorunmu var yoksa map de mi sorun var bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...

osman dai ben de vista kurdum :) ultimate sp1 bakalım cs olacak mı bende :saskin henüz cs yi kurmadım ama :utan

dai vistada csde sorun olmaması lazım ama sxe de genelde sorun çıkıyor :vur

linux olsa daha iyi olur fakat şu anda kullandığın pc ye kuramazsın. serverın olması gerekiyor, masaüstüne o kapasitede server kurulamaz.

100 adet serverı bi makinada kurmak için gerekli konfigrasyon nedir ve ne kadar bağlantı gerekir 10 mb yeterlimi mesela?

aynı sorun bendede war: Your server is out of date. Please update and restart. Bu sorunun çaresi yok galiba söyle diyor serverin süresi bitmiş güncelleyip restart atınız :S

Merhaba kardeş serveri ben kendim kurdum sunucum var herşey normal çalışıyor sadece rcon'a restart attığım zaman rcon yeniden başlaması gerekirken kapanıyor.Bu arada işletim sistemi windows server 2003 entrp.

Evet kardeş fakat benim server açık yani adamlar geliyor server ama internette oyun içinde aratıldığında çıkmıyor ... Normalde server aktif herkes giriyor yani biri yardım etsin artık ya...

walla kardeş bi yolunu bulursan banada söyle çünkü aynı sorun bendede war bulursan söyle ben çok aradım ama bulamadım bunu çaresini... :S

yhaa client eror check logs hatasına bir çözümü olan varmı

64 bit kullanıyon heralde ..bunun da çözümü yok

Fps iLe iLqili heLppp!!

Arkadaslar bende cs patch v23 var .. Bir sorunum var .. Serverlarda smoke 'â bakınca fps düşüyor diğer arkadaslarıma sordum onlarda ole bısey olmuyormus wındowstan ayarlanıyormus bana anlatırmısınız [fps70sabit] smoke 'bakınca [fps20 falan oluyor]

sxe den kaynaklanıyor.

sxe nin fix 1.0 sürümüde smokeda fps çok fazla düşüyor.

fix siz versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim.

ayrıca fps_max 101 yazmayı unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri