Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!
hersey cıkınca bi kar alan kalıyo baska bise yok acaba yalnızlık korkusu mu var :S
ayrıca doktor sallamıs olabilir dunyada kimse bulamadıgına gore sallamis kro
Ütopya sen cvbı biliyonmu ? bi taş attın kuyuya çıkar çıkarabilirsen! soruyu nette arattım cvbı hiç bi yerde yok.
bu sadece kafa karıştırmak için ortaya atılan bi oyun,fobisi olan bi insan onu resmederken neden karıştırp dolandırıp resme aktarsın? direk korkularını resme dokebilirdi,
bence burdaki akıl hastası bizler oluyorz bu bulutlara bakarak bişeye benzeteme benziyor...
saygılar hörmetler kolay gelsin
garip sanki 3'lere takılmış..3 at, 3 yolcu, 3 pencere, 3 ağaç....bilmem ki bana öyle geldi.. Herif bu resmi yaptıktan sonra bu tür düşüncelere dalarak mı akıl hastası olmuş acabaa??
Bakarken dalgın bir şekilde bakarsanız soldaki evin bir kız kafasına sağdakininde erkek kafasına ait olduğunu görebilirsiniz ben öyle gördüm açıkçası...
Yada gözünüzü hiç kırpmadan resmin tam ortasına 40 saniye bakın sonra gözünüzü kapatın.. bir pencere belirecek o pencerenin içerisine iyi bakın ...
bence adamın resim yapma fobisi varmış bunu da profesörün baskısıyla korkudan yapmış.
profesör bu kadar olay olmaya meraklıydı heralde bir kazık soru sorayım da bilemesin kimse olaylarına girdi heralde o da delilerin arasında kala kala sıyırmış olmalı.
üzüm üzüme baka baka kararır ve körle yatan şaşı kalkar sözlerini hatırlatmak isterim..