Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delidir ne yapsa yeridir bence profosörde bilmiyo sonucu

bence nehir yada su fobisi var adamın çünkü resimden kar hariç bütün cisimleri kaldırınca nehir akıntısına benziyor

dunde baktım bugunde bisey goremiyorum :)

hersey cıkınca bi kar alan kalıyo baska bise yok acaba yalnızlık korkusu mu var :S
ayrıca doktor sallamıs olabilir dunyada kimse bulamadıgına gore sallamis kro :D

terkedilme fobisi var hep 3 sayısına kurulu resim bazı yerlerde 2 anneyle babayı 2 saymış 3. yü çocuk saymış çocuk gitmiş anne baba 2 kalmış :saskin

en arkada geceyi anlatan karanlık gökyüzü var bence karanlıktan korkuyor olabilir

bence kızağa bağlanıp kamçılanmaktan korkuyo :D eline sağlık.

bu arada doktorum atmıyorum :) cevabı benden başkası bilemez :)

Ütopya sen cvbı biliyonmu ? bi taş attın kuyuya çıkar çıkarabilirsen! soruyu nette arattım cvbı hiç bi yerde yok.
bu sadece kafa karıştırmak için ortaya atılan bi oyun,fobisi olan bi insan onu resmederken neden karıştırp dolandırıp resme aktarsın? direk korkularını resme dokebilirdi,
bence burdaki akıl hastası bizler oluyorz :D bu bulutlara bakarak bişeye benzeteme benziyor...
saygılar hörmetler kolay gelsin :D

tüm cisimler kalkarsa resim bi poka benzemez adamin poka karsi fobisi var desem cok mu geyik olur :):):)

Delinin Biri Kuyuya Taş Atmış
40 Akıllı çıkaramamış..
Deli Olna Bu Konuyu Açan
Akıllı Olanlarda Cevaplayanlar..

garip sanki 3'lere takılmış..3 at, 3 yolcu, 3 pencere, 3 ağaç....bilmem ki bana öyle geldi.. Herif bu resmi yaptıktan sonra bu tür düşüncelere dalarak mı akıl hastası olmuş acabaa??

Bakarken dalgın bir şekilde bakarsanız soldaki evin bir kız kafasına sağdakininde erkek kafasına ait olduğunu görebilirsiniz ben öyle gördüm açıkçası...

Yada gözünüzü hiç kırpmadan resmin tam ortasına 40 saniye bakın sonra gözünüzü kapatın.. bir pencere belirecek o pencerenin içerisine iyi bakın ...

atlar gibi Kırbaçla sopa yeme fobisi olabilir..

bence adamın resim yapma fobisi varmış bunu da profesörün baskısıyla korkudan yapmış.

profesör bu kadar olay olmaya meraklıydı heralde bir kazık soru sorayım da bilemesin kimse olaylarına girdi heralde o da delilerin arasında kala kala sıyırmış olmalı.

üzüm üzüme baka baka kararır ve körle yatan şaşı kalkar sözlerini hatırlatmak isterim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri