Burası kürdistan Kabul Edin Artık

şu Adama Oy Veren Köpeklerin Elleri Kırılsın Bende Kürtüm Ama O şerefsizleri Savunmuyorum Lan Gerizekalılar Devlet Içinde Devlet Olurmu Aptal Herifler Siz Sanıyorsunuzki Kürtlerimi Düşünüyorlar Lan Dingiller Bu Bir Oyun Türkiyeyi Ele Geçirmek Için Bu Bir Oyun Adamlar Dıştan Götü Yemedi Işten Almaya Bakıyorlar Ama Bizim Gibi Gençler Oldukca Nah Alırlar Bende Kürtüm Ama Buna Oyveren Kürtlerden Nefret Ediyorum Allah Belanızı Versin şerefsizler Sizi Devletin Ekmeğini Yiyorsunuz Ekmeğini Ama Size Yapılcak En Güzel Iyilik Ne Olur Biliyormusun Ulu önder Atatürk Gibi Alacaksın Haritayı Eline Bu Dtp Nin Kazandığı Yerlerin üstünü çizeceksin Buraları Bombalayın Diyeceksin Elazığında Bir Bölümü Dahil Elazığdan Sonrasını Silecen Haritadan Yeni Yerleşim Yerleri Kuracan Halkıda Gebersin Gitsin Hepsi Terör şerefsiz Köpekler

Bu ülkede ayrım yapıldığı kesin ,insanlar eşit şartlarda yaşamıyor. Ancak ayrım Kürt ,Türk ,Laz veya çerkez diye yapılmıyor. Zengin fakir diye yapılıyor.Eğitim ,sağlık ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayan ve en güzel şekilde yaşayan insanlar olarak ayrılıyoruz. İşi Kürtlüğe Türklüğe vurmanın manası yok.Bu ülke Türkiye cumhuriyeti devletidir ve günahı sevabıyla bizimdir. Bir karış toprak alabileceğini umarak nifak sokanlar yukarda bazı arkadaşlarımın dediği şeyi alırlar.

Selamlar ,saygılar.

diyeceksin ki madem öyle siz bölmek isteyenler çıkın meydana biz Türkiye Halkı çıkalım meydana kim kimi yerse, ama mızıkcılık yok sonra....

diyeceksin ki madem öyle siz bölmek isteyenler çıkın meydana biz Türkiye Halkı çıkalım meydana kim kimi yerse, ama mızıkcılık yok sonra....

umarım bu bi şakadır..:d

mecliste yıllllar önce haykırılmış bir şeyi tekrarlıyorum..

bu millet tarihinde omuz omuza ölüme gitmek bahasına her türlü zevale karşı durmuştur..

işte bu muştunun kaynağı iki şeydir;
1. Ortak Vatan
2. Ortak Din

Ne zaman bunlara sarılırsak, inanın et ve tırnak dahi bizi temsilde kifayetsiz kalır.

Kürd'ü başım üstüne, Türk'ü başım üstüne.. Allah birdir dedikçe...

umarım bu bi şakadır..:d

mecliste yıllllar önce haykırılmış bir şeyi tekrarlıyorum..

bu millet tarihinde omuz omuza ölüme gitmek bahasına her türlü zevale karşı durmuştur..

işte bu muştunun kaynağı iki şeydir;
1. Ortak Vatan
2. Ortak Din

Ne zaman bunlara sarılırsak, inanın et ve tırnak dahi bizi temsilde kifayetsiz kalır.

Kürd'ü başım üstüne, Türk'ü başım üstüne.. Allah birdir dedikçe...

hayır şaka değil ben gayet ciddiyim bu konuda ki dediklerinin aksine bişeyde yazmadım Kürt-Türk-Laz gibi etnik kökene dayanan bi düşmanlıkta çıkarmadım sadece Türkiye halkı ve bölücüler kullandım madem omuz omuza ölüme gidenleri bölmek isteyenler var ve bu hainler benim askerime benim halkıma haince saldırıda geri durmuyor şimdiye kadar yapılan bütün ılımlı hareketlere rağmen hala daha kan kusmaya devam ediyorsa o zaman onların oyunundan oynanması gerektiğini söyledim ve kusura bakma şaka diyebileceğim bişey görmüyorum :goz:

Türk kürt kardes degildir bu büyük bir yalandir serefsiz pkk lilar da bu yalanin kanitidir

yuh insanoglu bukadarda yuzsuz ve nankor olamazkı.kardesliği kimsenin bozmaya gucu yetmez.

aslında bizlere yazık... böyle yüzsüzlere haddini bildirmek değil bir de bir takım haklarla birlikte devletin bir kurumunun yöneticisi olarak başımıza baş olmalarına müsaade veya müsamaha gösteriyoruz..

Ey gafiller unutmayınki Biz TÜRK'ÜZ... ÖLMEDİKÇE GÜÇLENİR,ÖLDÜKÇE ÇOĞALIRIZ!

Bu kutsal vatanı bölmeye parçalamaya çabalayan hainler bir gün kendi kanınızda boğulacaksınız!!!

Nasıl tahammül ediliyor anlamıyorum ya. Nasıl bir iş ki bu?

ülkede demokrasi var diye herkes ağzına geleni söylüyor sonuçta ele geçirdikleri o da şimdilik belediye başkanlığı bu ülkenin insanlarının verdikleri oylarla geldiler o oylarlada giderler zannediyorlarki koltuk kalıcı kim kalmışki o koltuklarda siz kalasınız hem milletide o kadar hafife almasınlar şimdiye kadar başaramadılar bundan sonra zor başarırlar meclise gir belediye başkanı ol marifetse bu ülkenin olanaklarını kullanmayın maaşlarınızı biz vergilerimizle ödüyoruz bu yediği kaba pisletmektir

yorumumu güneydoğu anadolu bölgesinde uzun yıllar kalmam ve yaşadığım tecrübelere dayanarak yazıyorum ...

hey gidi cahil kürt halkı böyle olduğun sürece sömürülmeye ezilmeye mahkumsun sen senin sözcülüğünü liderliğini yaptığını düşündüğün adamlar aslında kendi zenginlik ve mevkilerini otoritelerini muhafaza etme peşindeler sen sadece araçsın , öyle olmasa senin haklarını aradığını idda eden pkk neden sana kurşun sıktı bir düşün..neden kundaktaki bebeği hunharca katletti ...

yatırım yok , fakirlik var diye zrıvalarla seni isyana teşvik ediyorlar benim köyümde hala asfalt yol yok senin en ücra köyün bile asfaltlanmış , seni koruduğunu iddia eden pkk bölgeye sana ilim vermeye gelen öğretmenleri katlediyor , sana yol su okul getirecek iş makinalarını yakıp işçileri katlediyor, amaç ne seni yoksul kılarak senin hak savunuculuğunu yapmak yani senin sırtından lider koltuğunu sağlamlaştırmak uyananın artık , perdenin önünde sahnelenen bu ama arkada daha bir korkunç film var oda emperyalistelerin taşeronluğu, bizim dediğiniz sözde kürdistan diye tabir ettiğiniz topraklar İsrailin vaad edilmiş topraklarıyla nekadarda örtüşüyor hiç baktınızmı , bugun Irakta kendi yönetimini satan insanlara Saddamı arar oldular empeyalizmin acımasız çarkları arasında yok olup gidiyorlar lütfen ikaz ediyorum uyanın vatanımızı bölmeyi amaçlayan ve sonunda emperyalizme kurban edilmek istenen ülkemize sahip çıkın aynen bizim yaptığımız gibi....

amerikan salakaları

hala amerikanın bizimkileri ayırıp bir tampon bölge kurmak istediğiini kimse anlamak istemiyor. yakında eğer kürt türk fark etmez mühim olan bizim huzurumuz birlikteliğimiz kardeşliğimiz dersek işlerini bozarız mazallah. tabi bunları anlayamayalım diye kifayetsiz vatan hainleri farklılıkarımızdan yararlanıp bizi bölmek için emperyalist sistemin tasması altında havlamaya devam ediyorlar. yeter artık kürtlere türk , türklere kürt düşmanlığı aşıladığız. konuşma sırası bizde bu ülkede.

He oğluşum he yavruşum kesin öyledir canım kesin orası kürdistandır canım he he güzel yavrum he he...

neden vatan haini ilan edip içeri atmıolar bu pisliği

onları kim cesaretlendirdide ötüp duruyorlar dersiniz. düşündünüz mü?

Şu hükümet yakında ana dilimi kürtÇe yapar, SonRa okullarda kürtçe öğrenme zorunluluğuda getirir.Zaten kürtçe kanal çıkaran ve bir KÜRT partisinin PKK'lılara terörist dememesine rağmen mecliste tutan hükümet bunları niye yapmasın.SürprizLere hazırLıkLı oLmak Lazım neolur neolmaz

Bu şerefsizlerin kökünü kazımalı deyincede biz ırkçı oluyoruz,bencil oluyoruz,cahil oluyoruz,katil oluyoruz....Peki o zaman bunlar ne?

Geri