Burası kürdistan Kabul Edin Artık

clubbert kardeş bunlar kürtlerin çeyreğini bile temsil etmiyoar ona göre genelleme yapmadan konuş

ayrıca

"FABRİKA YERİNE KARAKOL YAPTILAR" kısmında çok haklı..........

kürt belediyeleri kuracakmış.olur bende zaten bi trakyalı olarak trakya devleti kurucam.kafama göre.katılmak isteyen iller bana msj atabilirler.sınırları kafamıza göre ayarlarız.lafla kuruluosa bende kurayım baribi tane:)

bu adam iki yüzlünün teki. Ama arkadaşlar iyi belediyecilik yapıyor. maalesef herkes ondan memnun

şunuda unutma osman baydemir ^^ kürt TÜRK ' ün vasıfsız elamanıdır ^^
ister işe alır istersek işten atarız...
anladı artık herkes
hadi selametle
tayyipsiz hava sahası dileğiyle.

biz savaşa hazırız. Bu itlerde hazır ki bu kadar küstahca konuşabiliyorlar. Hodri meydan.

abartmayın savaşacak bir mesele yok ortada

şunuda unutma osman baydemir ^^ kürt TÜRK ' ün vasıfsız elamanıdır ^^
ister işe alır istersek işten atarız...
anladı artık herkes
hadi selametle
tayyipsiz hava sahası dileğiyle.

arkadaşım neden bütün kürtlere laf atıyorsun bu nedemek yakürt türkün vasıfsız elemanıdır diye böyle saçmalık mı olur.

Arjen02 arkadaşım ben zaten "kürtler" diye genelleme yapmadım dikkat edersen."Bu şerefsizler" derken vatanın birlik,beraberlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik eylemlerle meşgul olan birtakım insanları kastettim.(istediği etnik kökene mensup olsun)Sanırım yanlış anladın ;)

Oranın adını kabullenicek Türk daha doğmadı yavrum.Orası Türkiye'nin doğusudur.Kürdistan istiyosanız defolun gidin K.Irak'a ! Şerefsiz aç köpekler sizi

l

hiç haklı değl

yapılan fabrikaların sahiplerini kaçırdılar

sularını kestiler

elektriğini kestiler

AĞALAR KAZANSIN DİYE

AĞALIK KAZANSIN DİYE

yabancıyı barındırmadılar

üstün de yaşadığı topragın ne olduğunu bilmeyen bu kadar insanın olduğu yerde bunlar da çıkar ortaya
unutmasınlar uyuyan dev uyanırsa tükrüğü ile boğaçak itleri

Size bu ülkede kenef bile yok lan.

Dağda gezen çakallar kurt sofrasında yem yemeye kalıyoda yem olursunuz haberiniz olsun.

iyice kaşınmaya başladınızda hadi hayırlısı bakalım.Çok güzel kaşırız biz adamı.

orası kürdistan olsa ne olur

atası TÜRK

sen ancak ananın amını alırsın orospu evladı

clubbert kardeş bunlar kürtlerin çeyreğini bile temsil etmiyoar ona göre genelleme yapmadan konuş

ayrıca

kendi memleketine bile fabrika acmıyolar harac alıyolar die

kurtuluş svaşında beraber kurtardık yalanı da tutmadı toplam olarak 100 kişiyi geçmez araştırın şehitler de bunların soyundan değil

Satlık değil diyorsunuz ama başımızdakiler satıyor TÜRKİYE'Yİ!!! Öcalan'a sayın diyen bir başbakanın yapamayacağı birşey yoktur.

dahahangi bayrak altında yaşadıklarını bile bilmiyorlar nasıl bir özveri bu nasıl bir miletiz yaaa

Söyleyene değil, söylettirenlere bakmak lazım. En önemliside millet olarak önümüze sunulan her bilgiye bodozlama atlayarak yorum yapmak gibi kötü bir olışkanlığımız var. Önce bir mantık süzgeçinden geçirelim.. yok! Bizim bu genetik karakterimizi iyi bilenler burdada örneği görüleceği gibi bu özelliğimizi herzaman kendi çıkarlarına rahatça kullanıyorlar. Şehit cenazelerinde de aynı yöntemle farklı şekilde uygulandı bu senaryo.Başka konularda da uygulanmaya devam edecek kimsenin şüphesi olmasın..

bu gerçeğe uzak açıklamaları yapan şahıs ve hitap ettiği kitle, yine bu şahsın nidalarının olanaksız hayellerden ibaret olduğunu bilmiyorlarmı sanki. peki bu açıklamalar ne amaçlıyor ozaman? Ve bu amaçlanan şey neye hizmet edecek? asıl soru bu...

Ya sev ya terket diyenler sizin a...... s..... ..!

kalitesiz insan da seviyede yoksa, kendi ağzına sıçar. kapasite yok. 1 adım ötesini göremiyecek kadar basit, yada ağa yaltakçısı k......r ancak bu kadar basit olabilir, şerefsizler yarın ayrı bir özerkleğiniz olsa ağaların uşaklığından ,onlarda siyonistlerin köpekliğinden başka nereye gidebilirki. en nihayetinde yinede görüyoruz bugün kuzey ırakta, insnların varabildiği tek yer, bir liderin en yakın yalakası nasıl olabilirimden öteye gidebiliyorlar mı. ya o ben liderim diyebilenler. abd nin dolaysı ile doğrudan israilin bir askerinin bile karşısına cıkamayan zavallı. kendine tabii aptallara zulmü hükmeden, onların uşağı zavallı. BU MU SİZİN AYRI DEVLET İSTEĞİNİZ. HAYSİYETSİZLER. zaten bir vatanın var koskoca , mükemmel bir vatan. kanlarla zorla alınmış bir vatan. adam olda ırk ayrımı yerine birbirine düşeceğine seni bu hale getirip rant sağlayanlara kazığı sok.

Ahmet Türk'de "cin şişeden çıktı, girmez artık" diyor ya, her seferinde "O cini şişeye, şişeyi de senin g.tüne sokmayı biliriz" demek geliyor içimden...:)

Geri