Bus Driver

içine girme olsa tam süper olacak

yani içten görünüş

abi ben oyunu indirdim ama oyun açılmıyo...!

dostum deneme süresi bitti oyun demomu nedir bir aydınlatsana şimdiden teşekkürler

oyunu veriyosun soruma cevap vermiyon olmaz ki böle demo mu diyoz süresi bitti madem öle belirtsene başında böle paylaşım olmaz ki merakla bekliyom cevabını

güzel bi oyuna benzio indirelim bakalım.ya oyunlarda kendini bulabiliyorsun artık.her türlü alanda oyun yapılıyor.

eline sa[lik karde; bu oyuna bayiliyorum

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun aha bayildim////////////

teşşekürler

Teşekkürler facetoface

mrb arkadaşım bana acele sadece crack dosyası lazım oyunun atarsan yada rapide yüklersen sevinirim ama çok acele

Güzel oyun

WARTOX' Alıntı:
Oyun güzel fakat çok kısa ve çok basit özellikleri var.. İleri-geri-sağ-sol-korna ve sinyaller :) Oyun bunlardan ibaret tuş olarak bile.. Ben otobüsleri modifiye etme fln isterdim.. HardTruck'da olduğu gibi, hattaki otobüslerle yolcu kapmak için kapışmayı isterdim.. Bunda paşa paşa sürüyosunuz... Otobüsü içten sürme flnda yok, sadece arka kamera var.. Buda çok kötü olmuşç...
Dediklerine aynen katılıyorum.Ama kafa dağıtmak için eğlencelik bişi.

Lütfen Yardım!

Mevcut sistemim bu

ilaçları da söylenilen yere kopyaladığım halde şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum.

Ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler.

ya kardeş tşk ederim ama password diyor onuda bi versen çok güzel olcak

süper bi oyun ben test ettim :D 2 süper bölüm var hapisaneden elemanları tıkıyolar otobüs'e sonra öbür hapisaneye ( trafik kuralları yok ani frende - puan yok :D ) süper 2 bölüm var bence 40 mb bi oyun için gayet büyük ( 30 bölüm ) mevcut... tabi bunun yanında Hard Truck'la iş birliği yapsalarmış güzel olurdu :D onun gibi dreksiyon görüntüsü olsa bu oyun enfes olurdu ha bu demek değil ki oyun kötü tek bir kötü yanı var o da bu :) Fazla Atraksiyon ( mafia ) davaları yok :D

Geri