Bus Driver

KardeŞ SÜper Bİ Oyun İndİrdİr Kurdum We De Oynuyorum Crackda Bİras UĞraŞtim Ama UĞraŞmama DeĞdİ. Elİne SaĞlik

crack olayın halledemedim

ELAZIĞLI' Alıntı:
KardeŞ SÜper Bİ Oyun İndİrdİr Kurdum We De Oynuyorum Crackda Bİras UĞraŞtim Ama UĞraŞmama DeĞdİ. Elİne SaĞlik

hocam nasıl hallettin ben crack dosyasının içindeki iki exe dosyasını program files teki bus drivera yükledim ama oyun hata veriyor.. bir yardımcı olur musun?

güzel bir oyuna benziyor

paylaşımın için saol:D

crack olayın halledemedim

[COLOR="Black"' Alıntı:
*Crack yapamayanlar için özel not;

Oyunu kurduktan sonra crack dosyasını açın
Dosyanın içerisindeki exe dosyalarını "Program Files" daki "Bus Driver" klasörünün içerisine kopyalayın
Oyun sorunsuz çalışacaktır.

Oyunu ben de kurdum ve çalıştırdım. Crack veya oyunda kesinle sorun bulunmamaktadır. Ekstra benim screenshotlarım aşagıdadır. Keyifli oynamalar.[/COLOR][/B]

ben halledemedim hocam crack olayını, kopyaladım hata verdi..

arkadaşlar amd core turion işlemcisi 1 gb ramı 256 mb ekran kartı olan bi lap topda bu oyunu oynayamıyorum sinir oldum ya nedendir sizce?

saol dostum eline sağlık
tır olanı oynadım ama bunu oynamamıştım
tşk

eline sağlık dostum güzel paylaşım yapmışsın
tır oynamıştım ama otobusü ilk defa oynayacam
tşk

Sayın (facetoface) arkadaşım paylaşım için teşekkürler oyun güzel,tier 1-2 açık oynanıyor fakat 3-4-5 locked oynanmıyor?

güzel bir oyuna benziyor indirip bakacağım şimdiden teşekkürler

SelamiKurt' Alıntı:
Sayın (facetoface) arkadaşım paylaşım için teşekkürler oyun güzel,tier 1-2 açık oynanıyor fakat 3-4-5 locked oynanmıyor?

her seviye önceki bölüm bittiğinde açılıyor. 1. bölüm bitirdiğinde arkası geliyor. sıradan gidersen sorun olmaz.

indirdim kurdum hiç bi sorun yok eline sağlık abi

Oyunda sorun yok + teşekkürler...

bo oyun çok zewkli bi oyun da bi de içten gösterse yolu süper olacak

Güzel oyun.devamını bekliyorum.Thank you!

Geri