:( canım sıkılıyor

Devil

Script Hacker
Reaction score
0
i34169_xss.jpg

http://www.lubian.net/
http://www.anyma.de/

güsel güsel:D

bende girdim atmış walla indexi:D

sanırım zoneden 6 ay dolmadığı için kayıt alamadı:)

ya diyorum arkadaşlar bir sitenin üstünden herkez ayrı ayrı geçmesin diye yazık günah adamlara:D

şaka bir yana tebrikler;)

abowwwwww bende istiyom bende istiyom hacker olacam hahaha

güzel iş .) subdir varsa orayı alabilirsin 6 ay olmadan orayı verirsende olur zone-h n dolsun biraz .) tebrix

Bu Cocuk Kendinin Red Hacker Oldugunu Iddaa Ediyor :) Ama Hakediyor...

Cezafan'a Sizin gibi Ezikler Elinden Birsey GeLmeyince Sadece KufrederLer.. Ancak inSanin Kendi Kendine Kufur Etmesi Hos oLmuyor ;) Birazcik Adam Olsan [ ki DegiLsin ] Kufur Edecegine Bir Site HackLeyip Onlar O Bayragi Atarsa Bende Turk Bayragi Atarim Derdin.. Ama Dedigim Gibi Elinizden Birsey Gelmeyince Kendi Kendinize Kufur Ediyorsunuz KiziL Hacker'Lar Olarak SaldiriLarimiz Surucektir ..!

Çok HakLsını Phara0h... İnsanLar eLLerinden birşey gelmedikLeriz zaman küfüre başvuruyoLar... Ancak unutmasınLar ancak Çaresiz İnsanLar Küfür EderLer...BizLeri Bu $ekiLde durduramazsın... :]

bakalım hackhellın hangı hızlı yonetıcısı gelıp arkadası aıt oldugu yere gonderecek acaba :D

herif iyi küfredio baksanıza
rapper galiba

ayrıca arkadaşa katılıyorum oraya türk bayrağı koyarsanız daha iyi olur

Bende merak ediy0rum MacXos .) Ayrıca Hellraider sen hackLersen sen koyarsın biz koymuy0ruz. Tamam?

Tamam devam edebılırız..

yhx MacXos

GüseL bi cvp Phara0h .) Haftanın En HızLı Modu: J@CK@L .)

hellraider' Alıntı:
herif iyi küfredio baksanıza
rapper galiba

ayrıca arkadaşa katılıyorum oraya türk bayrağı koyarsanız daha iyi olur

Hacking Siteye Turk Bayragi.. Ataturk KeLLesi Koymakmidir ..? bana Bunu AnLat.. Ben Hicbir Alman Hacker'in siteye Alman Bayragi Attigini Gormedim..Tabi Sizin Etrafinizdan Hacking Ogrendiginiz LamerLer Size BoyLe Gosteriyor.. Dedigim Gibi SaLdiriLarimiz Surecek Dunyada Hic EmperyaList, Fasist, KapitaList ve digerLeri Kalmayincaya Kadar Bitmeyecektir..

Geri