Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cezafan'a Sizin gibi Ezikler Elinden Birsey GeLmeyince Sadece KufrederLer.. Ancak inSanin Kendi Kendine Kufur Etmesi Hos oLmuyor Birazcik Adam Olsan [ ki DegiLsin ] Kufur Edecegine Bir Site HackLeyip Onlar O Bayragi Atarsa Bende Turk Bayragi Atarim Derdin.. Ama Dedigim Gibi Elinizden Birsey Gelmeyince Kendi Kendinize Kufur Ediyorsunuz KiziL Hacker'Lar Olarak SaldiriLarimiz Surucektir ..!
Çok HakLsını Phara0h... İnsanLar eLLerinden birşey gelmedikLeriz zaman küfüre başvuruyoLar... Ancak unutmasınLar ancak Çaresiz İnsanLar Küfür EderLer...BizLeri Bu $ekiLde durduramazsın... :]
Hacking Siteye Turk Bayragi.. Ataturk KeLLesi Koymakmidir ..? bana Bunu AnLat.. Ben Hicbir Alman Hacker'in siteye Alman Bayragi Attigini Gormedim..Tabi Sizin Etrafinizdan Hacking Ogrendiginiz LamerLer Size BoyLe Gosteriyor.. Dedigim Gibi SaLdiriLarimiz Surecek Dunyada Hic EmperyaList, Fasist, KapitaList ve digerLeri Kalmayincaya Kadar Bitmeyecektir..