Cep telefonu Kontör Algoritması

betho' Alıntı:
Arkadaşlar öyle bir program vardı indirdim ama inanın ürettiği tüm algoritmaları yüklemeye çelıştığınızda bu algoritmanın daha önce kullanıldığını söylüyor operatörler.Bence de bu iş boş adamlar bu konunun hacklenmeye çalışılacağını düşünerek önlemini almışlar
sadece algoritmayı üretmek yetmiyor,o algoritmanın satışa sunulduğu zaman dilimi ile yükleneceği zaman dilimide hesaba katılmış.operatörün ana bilgisayarı bu ve bunun gibi bir takım doneleri karşılaştırarak yüklemeyi onaylıyor.onun için o değerli zamanınızı böyle boş şeylere harcamayın,daha verimli işlerle uğraşın.....saygılar

Şimdi Aynısını yazıyordum Arkadaşlar Kendinizi yırtmayın Boşuna Turkcell ana bayiinde bir Dönem Çalışmışlığım var

Kontorlerin üzerinde bir adet bildiğiniz üzere seri var bu seri Hangi Şehre Ne zaman Gönderilmiş Hangi zaman Dilimi içerisinde Yüklenebilir

Örneğin izmire

3265 6589 9895 6598 65 nolu kontor numarasını verdi

bu kontoru sattıktan 3 ay sonra blokeye alıyor Eğer kartı yeni aldıgınızda böyle bir uyarı veriyor ise hemen turkcell ana bayine gidip durumu bildiriyorsunuz eğer Blokee alındıgı sistem üzerinden görülürse blokesini kaldırıyorlar ve sizde Kontoru kullanıyorsunuz

Aksi Takdirde Bu işlem Gerçekleştirilemez

yani zaman dilimi ve kontoru dünyanın hangi bölgesine sattıklarını dahi sistem kontrol ediyor mesela

Budan 100 kontor alın turkcell ertesi gun gidin yurt dısında yüklemeye çalısın bakalım yukleyebiliuormusunuz

Bunları Nereden Biliyorum

Sistem Geliştirme Uzmanıyım

ben iki kişi aynı anda aynı kontor numarasını yükleyince oluyor diye biliyorum ama bence denemeyin....çünkü 0.001 salise bile geçse kabul etmiyor....

ya sizin şifreyi bulmayı düşünmeniz bile hata zaten siz kullandıktan sonra birisi o şireyi kart içinde alıp yüklemeye çalıştığında bu şifre önceden kullanılmıştır diyecek hadi bunu 2 kişi 3 kişi götürmedi neden yüklenmedi diye (ki bence herkes götürür 14 ytl az para değil trkcll için söylüyorum misal) işte ondan sonra hapismi istersin para cezasımı sen beyen.Onun için algoritmayı çözüp şifreyle yüklemektense arkadaşım gibi kaynağına inip kaynağından onbinlerce yüklemek daha mantıklı onun içinde kıvrak bir zeka lazım.

İşte arkadaşımdada o zeka varmış telefonunda 53 000 kontörü var şu anda konuşmayı dert edinmiyor istese 1 milyon kontörde atar.Suyu kaynağından içmek daha zevkli oluyo soğuk soğuk :D.

başka yere de yazdım türkcelin algaritması kırılmış ki adamlar olasılı hesaplayıp %80 tuttura bi prog hazırlamış benim elime geçtinde şifreler kullanılmıştı pekde denemedim açıkcası biraz uraşınca bıraktım

hack suctur diye hackden kacıcaksanız bu sitede ne işiniz var.. yanlış anlamayın arkadaşlarda ben bunu yapabilio olabilsem şifreleri tanımadığım insana satar bulunmazdım. sonuçta oda bir emek, aslında bi yandanda hırsızlık...

istediğiniz kadar bıkın ama yapacak bişey yok kontöre devam

yaa bu algoritmayı çözen adam zaten delidir kontorede parayada ihtiyacı yoktur be:)

hep aynı geyik ne gerek var çalmaya
millet enayi para veriyo
biz akıllıyız öle mi ?

beyler tabiiki bi algoritması olcak herkontör kartının üzerindeki sayıları bi pcdemi saklıyolar sanıyosunuz ? aynı şey program serialleri içinde geçerli yani şöyle düşünün bi program yüklüyosunuz 1mblık.ve serial istediğinde internetede bağlı olmadığınız halde serialın doğru olup olmadığını anlıyo 1mba milyonlarca seriali sığdırdıklarını sanmıyosunuz heralde? sonuçta bu tür şeylerin bi algoritması vardır bulmak tabiki imkansıza yakındır ama bulursanız çatır çatır yüklersiniz.ayrıca turkcell falan yok kart kullanılmış ayağına anlayamaz.

arkadaşlar çalışan bir tanıdığım var bu algoritmalar tatihe göre değişiyor muş bu yüzden bulmak imkansız gibi.Ayrıca "kcomeby" arkadaşıma katılmıyorum..Peşpeşe bu şekilde ikiveya ikiden çok kontör yükleyince dikkat çekiyor ve bulunuyorsun...Cep telefonunun pili takılı olduğu sürece yer tesbiti bile yapılabiliyor....

Arkadaşlar o kontör alogoritması için fazla uğraşmayın Yasal değil ve cezası ağır Ayrıca Alogaritmayı çözüpte kontör yüklenirse sizden fazlasıyla çıkar Emin olabilirsiniz . . .

KardeŞler Bu İŞ Tamamen BaŞkasinin Parasini Çalmakla Anyi Şeydİr
Bİrİsİ Alip YÜklemİŞtİ BoŞ ÇikmiŞti Daha Önce YÜklenmİŞ
Oda BİŞey Yapmadi Allah Belasini Versİn Dedİ
Allaha Havale Edİyorum Onlari Dedİ Tamamen Hirsizlik

:) o kontoru kimin yükledigini ogrenemez 1 ikincisi kırma gibi bir şansı yok seri numarası barkod numarası ve dolum şifresi eş değer logaritmayla calısıyor :) ve artı call center :)

aslında ne güzel bi sistem...ağını kuruyosun hattını satıyosun... sonra şifreli kartlarla para basıyosun...fiyatları da istediğin gibi üretiyosun... ohhh walla... bizde mi bi şebeke kursak napsak... kontur beleşe gelir :p

Geri