Cep telefonu Kontör Algoritması

kontör şifrelerinde merkez sayı war.bu konuda şöeyle bişi duydum kontör şifrelerinde belli sayılır toplanarak yada 2 katı alınarak merkez sayı oluşturuyor ve bu çerçeve içerisinde sayılar belirleniyor

matamatigin çok iyi derecedeyse ve visualbasic den de anliyorsan yapabilirsin

Ben biliom kontür algoritmasını sondaki son 2 haneye eşit olacak

toplamı yani :) mularo_47

var tabikide yalnız bunu kullanman legal degil uyarıyım

evet uzun sürüyor algoritmayı anlamak ama inlansız değil bunu bilin ben çözdüm ama kollanmadım denemek maksadı hariç kullanmanızıda tavsiye etmem çünki sonuçları hukuki anlamda çok agır ben sadece bunu bol maaşlı bi iş kapısı açılırmı diye yaptım ama oda olmadı :D:D:D

Benim Arkadaşım Bu Olaya Şahit Olmuş,

Anlattığına Göre;

Geçen Gün Geziyorduk! Bi Turkcell Bayisine Girdik. Dükkan Sahibi Tanıdıktı Zaten, Msn Falan Yapim Derken. Aklıma Ip Adresini Almak Geldi. 2 Trojen Fırlattım PC'ye.. Ertesi Gün internet cafede Giriş Yaptım Adamın PC'ye Ordan Kendime 200 Kontor Aktardım..Aktartdıktan 10-13 Dakika Sonrasında Polis Geldi içeri. Biz Tabi Kapadık Cep Telefonları. Aradan Sıvıştık. Herneyse Buldular Tabi En Sonunda. 18 Yaş Altı Olduğundan Parasıydı şuydu buydu Atlattık Olayı!..

Aynen Böyle Ben Fazla inanmadım Açıkcası..

Anlattığına Göre;

Geçen Gün Geziyorduk! Bi Turkcell Bayisine Girdik. Dükkan Sahibi Tanıdıktı Zaten, Msn Falan Yapim Derken. Aklıma Ip Adresini Almak Geldi. 2 Trojen Fırlattım PC'ye.. Ertesi Gün internet cafede Giriş Yaptım Adamın PC'ye Ordan Kendime 200 Kontor Aktardım..Aktartdıktan 10-13 Dakika Sonrasında Polis Geldi içeri. Biz Tabi Kapadık Cep Telefonları. Aradan Sıvıştık. Herneyse Buldular Tabi En Sonunda. 18 Yaş Altı Olduğundan Parasıydı şuydu buydu Atlattık Olayı!..

Bence mantıklı dostum bunu kım yasadı senmı arkadaslarınmı? hack olayı artık yasak bır suc ondandır..

Anlattığına Göre;

200 kontör= 30 YTL verdi kurtuldu yani!!

Polisi boşa ayaklandırmışlar o zaman:hhdil

bakın şöyle bişi var flasget programını herkes biliyodur.

flash get programını açın F7 ye basın flashget site gezgini açıcak. adres çubuğuna http:\\www.turcell.com.tr yazıp enterlayın.. site içiresinde ne var ne yok indirin :D belki burda kontor şifrelerinin paketlendiği gizli dosyalarıda bulabilirsiniz hiç sanmıyorum ama.. denemek lazım..

ben simdi üye oldum Bu kontör işine kafayı taktım ararken burayı buldum.ve bu işi cözüp yırtcam bu 435ytl asgari ücretten arkadaşlar?...bence mutlaka bi sistemi olmalı neden mi türkiyede binlerce kontör bayii var bu kadar şifre uydurma olamaz bence!!...fikir düşüncelerinizi bekliyorum byyy

Geri