Cep telefonu Kontör Algoritması

HackerfewzY

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu cep telefonu kontörlerinin algoritması var mıdır??? Kırılabilirmi? Bunun üstünde hiç düşüneniz oldu mu? 2 haftadır bunu düşünüyorum,, delirecem....

wallla bilmem ki bu mevzuu aşar beni ehue

Sen sadece 2 haftadan berı dusunuSun..Bu konu 4-5 yıldan berı dusunuLuor ama hala Bı sonuc cıkmadı

aslında vardır illaki bi algoritması ama herhalde bunu o algoritmayı üreten kişiden başkası bilmiyordur. ve o kişinin şuan kontöre ihtiyacı olmaması nekadar güzel bi durum. :)

zaten dielim oldu sende yükledin sonra baskasi senin kirdiin sifre kartini alacak sonra yüklemeye calistiinda kullanildiini anlayarak müsteri hiz. arayacak o da bu kontörün kimin yuklediini orenirse hap1 yutarsin en az 3 ay hapis

E oda doğru. Sonuçta sen kontör hack yapıyorsun. Ve Hack olayıda aslında büyük bir suçtur. Bence uğraşma. Tamam pahalı biraz ama ne yapalım paşa paşa vereceksin parasını :)

bence boyle bişey belki mumkun olabilirdi ama buyuk bi suc da olurdu banka.hack ile banka soymak gibi bişey bu

ne demişler düsün düsün b. isin ben ce fazla düsünmede calişömaya başla bir 10 seneye bulursun yada öyle bir sistem kalmaz :)

böyle birşey yok olsaydı matematik uzmanları simdiye kadar cozerlerdi..

ya var da ne bilim 10 - 15 denemede 1 çıkar sanırım :):):):) bence o rakamları kafasına göre çıkaran bi sistem var

Valla biri bulursa benimde işime yarayacak.

arkadaşlar bence. kaç defa denerseniz deneyin kontör yükleyemezsiniz. çünkü köntörler üç farklı şifre var... diyelimki turkcell 100 kontör aldınız. kontör şifresi var bu 1. bu sifrenin hem altında hemde yan tarafında 2 farklı numara var bilmem dikkatinizi çektimi..işte bu numaralar oldukça kontör yüklemeniz imkansız...isterseniz 50 defa deneyin....

beyler boyle birsey var ama onu hesaplamaniz icin baya ugrasmaniz lazim cunku internetten dogru online islem merkezinden kontor yukleme dediginizde karsiniza kontor seri numarasi vede kontor sifresini istiyo yani buna bagli olarak seri numaralari birbirinin arkasindan gelen kontor sifreleriş buluırsaniz aralarinda ki bagi kurmasi kalir geriye ondan sonra istediginiz gibi turetirsizniz..

deneyin belki olur...:D ALİN SİZE İKİTANE VEREYİM :D

ARALARİNDAKİ BAGİDA SİZ KURUN

ŞİFRE: 9397 0143 3210 16 SERİ NO:284523404
ŞİFRE: 1029 0759 2805 61 SERİ NO:284523403

Zor bu işler zorrr Bu işin Türkiyenin ve Dünyanın en büyük bilim araştırma merkezi var...TÜBİTAK,dergilerini okuyun belki bulursunuz eheee :)

eğer onlar böle şifreler oluşturabiliorsa elbette bi sistemi vardır ama henüz kırılmadı. . .sadece bi program var 40 yılda bi düşürüo ben 600 knt düşürdüm ama baya bi denedim. . .

Neymiş kardeş o programın adı?

illuminati' Alıntı:
eğer onlar böle şifreler oluşturabiliorsa elbette bi sistemi vardır ama henüz kırılmadı. . .sadece bi program var 40 yılda bi düşürüo ben 600 knt düşürdüm ama baya bi denedim. . .
Neymiş kardeş o programın adı?

Zaten kotalı 3 denemeden sonra ßi süre kadar kontör servisi çalışmıyor..

ha gayret walla arkadaslar yapıcaksınız siz bu isi :) saka bi yana bence bunu cozzmek imkansız

hahaha zamanında toplist alayım die bile irc script yazmıştım yaa :D hahaha $rand ile yazıodum rastgele numaraları kontor numarası gibi veriodu milletde atlıyan atlıyana haha :D , MANŞET : KONTORUN ALGORITMASI COZULDU !! >> KONTOR URETICI BY AdmiX diye oyyy ölecem ya :) zor bro zor... çözerseniz bana da haber verin ;)

edit: bakın walla kafadan sallıya sallıya deneyin geçen sene yüklediiniz kontor kartlarını sakladıysanız oradan tekrar bakarak aynısını yazın bi deneyin. 3 kere yanlız girince bloke olmuyor kormayın bloke dedii günden 1 gün sora kontor servisi tekrar aktif oluyor merak etmeyin 1999'da denemediim şey kalmamıştı :D heueheha yada daha fantastic olsun diosanız efsanelere dewam edin ;)

valla onu bunu bilmem ama ben knt aldığımda bi üst numarasını bide alt numaralarını deniyorum sonra gerçeyini yazıyom belki tutar :D ama hiç tutmadı ya :D

Geri