Cep telefonu Kontör Algoritması

bu iş yaş iş kontor alan masum insanların hakkını geçersin o da olmaz

Kırılamayacak hiç bir şey yoktur. Mutlaka başarılır. amma er, amma geç.

arkadaşım eline bir kaçtane eski knt kartıal karşılaştır enbaştaki satırda yada ortalarda belirli sayıların kullanılmadığını anlarsın gerisini sen bul ama 4-8hanelerinde sıfır olmnaz hadi kolaygelsin

Bu algoritmanın kırılması için birkaç sistemin aşılması lazımki bunlardan birine girmek için bile belli bi güvenlik sistemlerini kırmak gerekir. Zor ama imkansız değil..

yok ööle bişi. cok düsünmeyin yoksa kel kalırsınız ;)

Fİnans matematiği okuyun kırarsınız:D

aman git para ver al ..
herşeyin beleşini aramayın :D

Arkadaşlar bu cep telefonu kontörlerinin algoritması var mıdır??? Kırılabilirmi? Bunun üstünde hiç düşüneniz oldu mu? 2 haftadır bunu düşünüyorum,, delirecem....

SEN DAHA ÇOK YENİSİN:D:D:D BU BAşlık ALTINDAKİ BÜTÜN YAZILARI OKU:D:D:D: BAKALIM BULABİLCEN Mİ_???

:D:D:D:D:D

ZAMANINI DAHA DEĞERLİ ŞEYLERLE GEÇİR BENCE..:D

O İŞ YAŞ:D:D:D

Yapan bulan elbet vardır Varda ama kırdığını varsaysak bile anında yakalnırsın atarlar içeri...
Bunu yapanlar daha doğrusu yapabilecek olanların var olduğu biliniyor ama cezası var ve yaklanırsın..

bunu yüzünden kaçtane hattım gitti ya off ama bir türlü bulamıorum arkadaşın biri kafadan yazdı aveadan 100 kontör geldi çocuğa

bu kişi gerçekten tutturduysa ve gerçekse keşke sayısal oynasaymış:D:D

ama yinede tespit edilir....o numaralı kontör kartı boş çıktığında sistemden bulunur...bulunması lazım...

sen belkide dogru numaraları gırıyorsun ancak bılmedıgın bırsey var belli aralıklarla sisteme yenı numaralar eklenıyor yanı gırdıgın numara 250 kontur numarası ancak sısteme satısa cıkarılan numara degılse gırtsende ıse yaramaz onemlı olan sısteme yuklenen numaralar yanı sıfre kod mantıgınıda cozsen sısteme gırılmış numara olması gerek

türkün akli hep böyle seylere calisir zaten yav birazda üretici olalim zaten programlari belse kullaniyoz birde bunumu cikardiniz simdi birakin kurcalamayin tehlikeli yanarsiniz valla en az 3 ayy

o kadar düşünceğine çalışıp paranla alsan kafayı yemezsin =)

Micheal Scofield :Dsöyleyin onuda yapar o Tellefonun :Dşeklini üstüne çizdirir gene yapar bişeyler :d

bencede aslında çözülebilir.elektrik-elektronk mühendisiyim ben.önemli olan algoritmanın matematiksel mantığını çözebilmek.bunun içinde internette bir araştırma yapıcam.maksat ta zaten bedava kontör yüklemek değil.maksat çözülebilirliğini kanıtlamak bence.bazı arkadaşlar random fonksiyonlar kullanıldığını söylemişler.ama bence değil.seri numarası üretim tarihi ile alakası var bence.yabancı siteleri araştırıp elle tutulur bişeyler bulunca tekrar yazıcam buraya.kimbilir belki çözersek hapis yerine vodafone da iş verirler:):)

Geri