Che'nin Çantasından Çıkan NUTUK

Che'da Mason Oldu YA bravo.. Ondan Sonra Kominist.. Che Neden Nutuk Okuyamaz mı.. Sizin At Gözlüğünden... Atatürk Şerefsizdir.. Atatürk Adidir.. Demek Mi Daha İyi Yoksa Çift tarafı okuyup Doğru Yolu Bulmak mıdır... Ayrıca... Başörtülülere değil Türbanlılara Kızarlar Kemalistler.. Türbanla Baş Örtüsü Çok ayrı bunu unutma.. Ayrıca En Büyük Mason Fetullah Gülen Her Yeri Sarmışken... Diğer Masonlara Kızmaya Ne Yer Ne de Zaman Kalıyor... :goz::goz::goz:

Che ye mason dediğimi nereden çıkardın?

Karıştırmak bulaşıcı galiba.Albayraktan sana da geçmiş.

Türbanın ne oldğunu herkes biliyor.Hiç eveleme gevelemeye gerek yok.

Fethullah Gülen ister beğen ister beğenme,Türkçe olimpiyatları ile ülkemizin tanıtım anlamında katkıları olmuştur.Ha belki tek farkı Hadise gibi teşhir sanatını beceremiyor.Herkesin bir kusuru olur.

Şimdi lafı bükmeğe gerek yok.Masonların Anıtkabir e girmesini doğru mu?Doğruysa neden kapatıldı hem de ziyaret ettikleri zat tarafından?

Hani kökü dışarıda olan dernekler yasaktı?Ya atam izindeyiz diyorsunuz,yaptığı bir işi takip etmiyorsunuz.Bu ülkede yasaklar sadece başı örtülüler için mi var?

Ya birisi sen dükkanını kapatsa selam bile vermezsin.Masonlar localarını kapatan adamı ziyaret ediyorlar.Siz de burda Atatürk şöyle lider diyorsunuz.

Ben masonların ziyareti size normal mi geliyor onu merak ediyorum.

Aynı şekilde bir tane gerilla,nutuk taşımış diye Atatürkün karşı olduğu fikri söylüyorsunuz.Che,M.Kemal aynı dünyanın insanı mı

Yukarıdaki konu devrimcilerin Atatürk' ü örnek aldığı ile alakalı.
saglam7 başka bir konu olur o zamanda Atatürk' ü seven Türbanlıları, Hİtleri falan konuşursun.
Senin ne yapmaya çalıştığın bellii değil.

Bir kere de yukarı da yazan konuyu konuş.
Konuları karıştıran sensin bir de bize diyorsun. Olmuyor ki..

İşte Dünya Lideri olmak budur.
O Mustafa Kemal ışığıdır ki; doğudan batıya, güneyden kuzeye, birçok halk hareketini ve halk önderini etkilemiştir. Örneğin, çağdaşları Lenin ve Çörçil kendisini hep takdir etmişlerdir.

Bu söz yeter..

Che ye mason dediğimi nereden çıkardın?

Karıştırmak bulaşıcı galiba.Albayraktan sana da geçmiş.

Türbanın ne oldğunu herkes biliyor.Hiç eveleme gevelemeye gerek yok.

Fethullah Gülen ister beğen ister beğenme,Türkçe olimpiyatları ile ülkemizin tanıtım anlamında katkıları olmuştur.Ha belki tek farkı Hadise gibi teşhir sanatını beceremiyor.Herkesin bir kusuru olur.

Şimdi lafı bükmeğe gerek yok.Masonların Anıtkabir e girmesini doğru mu?Doğruysa neden kapatıldı hem de ziyaret ettikleri zat tarafından?

Hani kökü dışarıda olan dernekler yasaktı?Ya atam izindeyiz diyorsunuz,yaptığı bir işi takip etmiyorsunuz.Bu ülkede yasaklar sadece başı örtülüler için mi var?

Ya birisi sen dükkanını kapatsa selam bile vermezsin.Masonlar localarını kapatan adamı ziyaret ediyorlar.Siz de burda Atatürk şöyle lider diyorsunuz.

Ben masonların ziyareti size normal mi geliyor onu merak ediyorum.

Aynı şekilde bir tane gerilla,nutuk taşımış diye Atatürkün karşı olduğu fikri söylüyorsunuz.Che,M.Kemal aynı dünyanın insanı mı

Lafı Eveleyip Geveleyen Yok.. Anıtkabir Herkes'e Açık Bi Yer.. M.Kemal Atatürk'e Saygısı Olan Herkese Açık.. O zaman Senin Sözün Kendi Dediğine Geliyor... Siz Atatürk'ü Peygamberleştirdiniz... Sen Giremez Mi Dediğin Söz Buna Tekavül Ediyor.. Orası Peygamber Mezarı mı Ki Giremesin... Ayrıca Fetullah Konusunda Bırak... Türkiye Tanıtım felan filanı.. O Misyoner Diyemiyorsun Yan Çiziyorsun.. Ayrıca Ben Ne Albayrak Adlı üyeye Benzerim Ne diğerlerine.. Sadece Fikrimiz Bir O üyeyle Karıştırdığımız felan yok..

Ayrıca Ben Merak Ediyorum.. Siz Değil misiniz.. Din Elden Gidiyor Tek Gerçek İslam Yok İslam Dininden Olmayan Cehhenemlik Olacak Felan filn Diyenler... Eee O Türkçe Olimpiyatlarında Müslüman Olmayanlarda Vardı.. Bu Ne Perviz Bu Ne Lahana Turşusu.. Sözleriniz Birbirini Tutmuyor..( Ben Din Üzerinden Söz Yazmadım Bunu Belirteyim..)

Ayrıca Sen Nerde Bütün Solcu Var Hep Saymışsın Sağdan.. Adamlar Nerde.. Veya Dinci Yobazlar Nerde.. Tarikat Şeyhleri.. Deniz Fenerciler... Nerde Nerde.. Sizin Tarafınızdaysa Çalsada.. Allah yolunda yapıyoruz desede.. Allah'ı Hiçe Sayıp Yeni Bir Peygamber Üretsede Sizden Doğrudur Demi...:goz::goz::goz:

Lafı Eveleyip Geveleyen Yok.. Anıtkabir Herkes'e Açık Bi Yer.. M.Kemal Atatürk'e Saygısı Olan Herkese Açık.. O zaman Senin Sözün Kendi Dediğine Geliyor... Siz Atatürk'ü Peygamberleştirdiniz... Sen Giremez Mi Dediğin Söz Buna Tekavül Ediyor.. Orası Peygamber Mezarı mı Ki Giremesin... Ayrıca Fetullah Konusunda Bırak... Türkiye Tanıtım felan filanı.. O Misyoner Diyemiyorsun Yan Çiziyorsun.. Ayrıca Ben Ne Albayrak Adlı üyeye Benzerim Ne diğerlerine.. Sadece Fikrimiz Bir O üyeyle Karıştırdığımız felan yok..

Ayrıca Ben Merak Ediyorum.. Siz Değil misiniz.. Din Elden Gidiyor Tek Gerçek İslam Yok İslam Dininden Olmayan Cehhenemlik Olacak Felan filn Diyenler... Eee O Türkçe Olimpiyatlarında Müslüman Olmayanlarda Vardı.. Bu Ne Perviz Bu Ne Lahana Turşusu.. Sözleriniz Birbirini Tutmuyor..( Ben Din Üzerinden Söz Yazmadım Bunu Belirteyim..)

Ayrıca Sen Nerde Bütün Solcu Var Hep Saymışsın Sağdan.. Adamlar Nerde.. Veya Dinci Yobazlar Nerde.. Tarikat Şeyhleri.. Deniz Fenerciler... Nerde Nerde.. Sizin Tarafınızdaysa Çalsada.. Allah yolunda yapıyoruz desede.. Allah'ı Hiçe Sayıp Yeni Bir Peygamber Üretsede Sizden Doğrudur Demi...:goz::goz::goz:

Peygamber mezarı ziyarete açık.Hacca giden birine sorabilirsin.

Şunun adını açık koymak lazım.

Atatürkçüyüz diyenler daha M.Kemali tam anlayamamışlar.M.Kemal empeyalizme karşıydı diyorlar.Bir emperyalistin medhü senasını (Churchil) M.Kemali övdü diye yazıyorlar.

M.Kemal komünizme karşıydı diyorlar.Bir komünistin hem de ağababası Lenin'in medhü senasını M.Kemali övdü diye yazıyorlar.Aynı şekilde bir gerillayı da.

Masonlara düşmandı,çünkü masonların ülke için tehlike olduğunu söylerdi diyorlar ama masonların Atam sen kalk ben yatam ziyaretlerini normal görüyorlar.

Ya M.Kemali yaptığı herşeyile sevip takip edin yahud işinize geldiği gibi M.Kemali kullanmayın

M.Kemal daha değerli adam değil mi şu yazdığım adamlardan?

Yahu saglam7 aynı şeyleri 50 kere dedin.
Bizi bir dinlesene hep devrimcilerden örnek verip duruyon. Çekmeye çalıştığın yer ne amacını belli et.
Ben de biliyorum ki Atatürk' e övgü yağdıran türbanlı kişilerş, ılımlı kişileri, anti-devrimcileri izlemişsindir. Biraz da onlardan bahset..
Mesela şeyden başla. En son çıkan türbanlı biri Atatürk' ü bize yanlış anlatıyorlar dedi. Başla mesela..

Yahu saglam7 aynı şeyleri 50 kere dedin.
Bizi bir dinlesene hep devrimcilerden örnek verip duruyon. Çekmeye çalıştığın yer ne amacını belli et.
Ben de biliyorum ki Atatürk' e övgü yağdıran türbanlı kişilerş, ılımlı kişileri, anti-devrimcileri izlemişsindir. Biraz da onlardan bahset..
Mesela şeyden başla. En son çıkan türbanlı biri Atatürk' ü bize yanlış anlatıyorlar dedi. Başla mesela..

Atatürkü sevmiyorum Humeyniyi seviyorum diyeni kasdediyorsun:biggrin

Şahsi düşünce saygı duymak lazım

Kendini anlatma saglam7 seni biliyoruz.

Bak diyalog gör..

"Ben türbanlıyım ama Atatürk’ü çok seviyorum. Ona bağlıyım ve ben Atatürkçüyüm. Sakın türban takıyorum diye Atatürk karşıtı olduğumu sanmayın. Türbanlı bir insan Atatürk’ü sevemez mi?"
Sayın Türenç'in kendisine yanıtı şöyle olmuş:

"Sever... Sizin de Atatürk’ü sevdiğinize inanıyorum. Ancak şunu iyi bilmelisiniz ki şu tesettürlü haliniz Atatürk’ü hiç mutlu etmezdi. O, Türk kadınının uygar ülkelerin kadınları gibi giyinmesini, onlar gibi çağdaş yaşam sürdürmesini isterdi. Ömrü boyunca da bunun için uğraştı."

Che teröristtir..

Atatürk bizim kahramanımızdır..

Che hiç bir zaman kahraman olamaz..

"Sever... Sizin de Atatürk’ü sevdiğinize inanıyorum. Ancak şunu iyi bilmelisiniz ki şu tesettürlü haliniz Atatürk’ü hiç mutlu etmezdi. O, Türk kadınının uygar ülkelerin kadınları gibi giyinmesini, onlar gibi çağdaş yaşam sürdürmesini isterdi. Ömrü boyunca da bunun için uğraştı."

Burada ayrıldık,nedeni;
Cumhuriyetin ilanından beri bir türlü ulaşamadığımız muassır medeniyet seviyesine neden ulaşamadık?
Ve tezat gibi görünsede;
muassır medeniyetler;
her türlü fikir,düşünce ve yaşam tarzına saygı gösterirler.Atatürk'ün yaptığı ve yapacaklarını (yarım kalanları) az çok biliyoruz.Ama yapılanlar ve söylediği kelimeler arasında yorum yaptığımızda tezat oluşturaca o kadar çok vecizesi vardır ki;
bunun için ölmüş ve şu an gündem ile ilgili yorum yapamayacak bir Önderin hal ve hareketlerini tasavvur etmek güç gözüküyor.

Yukarıda yapılan alıntıda;
Atatürk'ün fikir ve hissiyatından çok,yorumu yapan kişinin olayı nasıl algıladığı empoze edilmeye çalışılmakta.Bunun en güzel örneğini Baykal vermiştir.
Karaçarşaflı kadınlara Chp ve Atatürk rozeti takarak.
Baykal'ı tasvip ettiğimden ötürü vermedim örneği.Ama olması gerekeni yazdım sadece.Çağdaş ve uygar milletler bazı arkadaşların deyimi ile bez yada paçavra ile uğraşmaz.Önemli olan;
o bez yada paçavranın kapattığı kafanın içindeki düşüncelerdir.Nice türbanlı ablalarımız ve kardeşlerimiz vardır ki;
bu ülkeye bizlerden daha fazla faydaları dokunmuştur.Ve nice ablalarımız vardır ki;
her tarafı açık ve saçık olsada onlarında bu ülkeye bizlerden fazla faydası dokunmuştur.
Amaç;
bu ülkenin ve yaşayanların huzur ve mutluluğu ile bölünmez bütünlüğünün korunmasıdır.
Bunu ister çıplak,ister çarşafla yapsınlar.
Yeter ki;
tek millet,tek yürek olalım.
Güçlü bir TÜRKİYE olalım.

Atatürk : Komünizm Türkiye ye alsa giremeyecektir'' dememişmiy di demiş bir arkadaşınız.

che nin çantasından nutuk çıkmışmış :D

duydun mu kadir inanıır...

O yüzden Laiklik Cumhuriyet Devletçilik Devrimcilik Sol düşüncelerin eseridir??

çok komiksiniz ya...

Atatürk SOL DÜŞÜNCEDEN ETKİLENMİŞTİR !!

ve ondan sonra gelenlerde Atatürkten etkilenmiştir..

bunu anlamıyor musnuz?

Che teröristtir..

Atatürk bizim kahramanımızdır..

Che hiç bir zaman kahraman olamaz..

Neye göre terörist büyük bilgin??

Halkını emperyalistlere karşı örgütlemek ve savaşmak terörtlikse.. Atatürk de Teröristtir.. Sen Haklısındır..

Bİ GİT YA !!

Diğer konuya yazdıklarım:

Her Sol Devrimin 1923 ten sonra (Lenin Dahil) herkesin belli kişileri örnek aldıkları görülür

Bu Marx, Engels, Lenin, ve Atatürk'tür.

Marx ve Engels düşünceyi ortaya atmış Lenin ve Atatürk Uygulamıştır..

Che nin Fidel Castronun yada türk devrimcilerinin yanlarında Nutuk taşıması gayet normaldir..

Che, Fidel , Mao, Stalin , Lenin . Hepsi kahrandır.

bu saydığın isimler PKKnın idolleridir.aksini ispatlayamazsınız.

ayrıca bazıları kendi koministliklerini temize çıkarmak için Atatürkü koministlerle aynı satırlarda buluşturuyorlar ya valla bravo doğrusu

bu saydığın isimler PKKnın idolleridir.aksini ispatlayamazsınız.

ayrıca bazıları kendi koministliklerini temize çıkarmak için Atatürkü koministlerle aynı satırlarda buluşturuyorlar ya valla bravo doğrusu

Hücre evlerindeki zindanlarda insanları katleden hizbullah, terörist usame bin ladin,İranda insanları taşlayarak öldürenler,Bunları yapanlar da Hz.Muhammed'i idol aldıklarını idda ederler .Ee şimdi sorun bu eylemleri gerçekleştirenlerde mi yoksa idollerde mi?

PKK ve lider kadrosu uyuşturucu ticareti yapan aşiret sisteminden beslenen amerikan kuklası maşadan ibaret Che,Mao gibi isimlerle aynı cümlede bile kullanılamaz

Not: yazılan yazılarn hiçbirinde Atatürkün komünist olduğuna dair bir idda yok nerenizle okuyorsunuz.Adam tamamiyle karma ekonomiden yana politikalar yürütmüş..Özel sektör var fakat denetim mekanizması ve gerektiğinde devlet desteği de var.(ki çoğu ciddi ekonomist Türkiye gibi ülkeler için tek çözüm yolunun karma ekonomi modeli olduğu yönünde hemfikirdirler)

Burada ayrıldık,nedeni;
Cumhuriyetin ilanından beri bir türlü ulaşamadığımız muassır medeniyet seviyesine neden ulaşamadık?
Ve tezat gibi görünsede;
muassır medeniyetler;
her türlü fikir,düşünce ve yaşam tarzına saygı gösterirler.Atatürk'ün yaptığı ve yapacaklarını (yarım kalanları) az çok biliyoruz.Ama yapılanlar ve söylediği kelimeler arasında yorum yaptığımızda tezat oluşturaca o kadar çok vecizesi vardır ki;
bunun için ölmüş ve şu an gündem ile ilgili yorum yapamayacak bir Önderin hal ve hareketlerini tasavvur etmek güç gözüküyor.

Yukarıda yapılan alıntıda;
Atatürk'ün fikir ve hissiyatından çok,yorumu yapan kişinin olayı nasıl algıladığı empoze edilmeye çalışılmakta.Bunun en güzel örneğini Baykal vermiştir.
Karaçarşaflı kadınlara Chp ve Atatürk rozeti takarak.
Baykal'ı tasvip ettiğimden ötürü vermedim örneği.Ama olması gerekeni yazdım sadece.Çağdaş ve uygar milletler bazı arkadaşların deyimi ile bez yada paçavra ile uğraşmaz.Önemli olan;
o bez yada paçavranın kapattığı kafanın içindeki düşüncelerdir.Nice türbanlı ablalarımız ve kardeşlerimiz vardır ki;
bu ülkeye bizlerden daha fazla faydaları dokunmuştur.Ve nice ablalarımız vardır ki;
her tarafı açık ve saçık olsada onlarında bu ülkeye bizlerden fazla faydası dokunmuştur.
Amaç;
bu ülkenin ve yaşayanların huzur ve mutluluğu ile bölünmez bütünlüğünün korunmasıdır.
Bunu ister çıplak,ister çarşafla yapsınlar.

Söylediklerinin içten olduğu inancıyla sana katılıyorum. Zaten Baykal' ın da ya da diğer birleştirici adımları atanlarında insanı, insan olduğu için kabul etmeleridir.
Anlama meselesine gelince, erkek egemen bir dünya da yaşıyoruz. Tüm kahrı kadınlara çektiriyoruz. Kuran' da bu doğrultu da değerlendirilmiştir. Çok iyi bilirsiniz, Ramazan ayında sorular havada uçuşur, tek bir ilim adamı çıkıpta şöyledir diyemiyor. Her kafadan bir ses.
Atatürk konusuna gelince, Atatürk' ün tavrı net ortadadır. İsteği bu yöndedir ama kimseye karşı bir cephe almamıştır.Atatürkçüleri hırçın görüyorsanız bunun nedeni altında yatan pis emellerdendir. Genelden söz edersek hiçbiri insanları hor görmez.

Yeter ki;
tek millet,tek yürek olalım.
Güçlü bir TÜRKİYE olalım.

Tüm isteğimiz budur. Daha uzun yıllar farklı yollardan da gidilse eminim sonuca birlikte varacağız.

Geri