neb34
Banned
- Reaction score
- 0
Che'da Mason Oldu YA bravo.. Ondan Sonra Kominist.. Che Neden Nutuk Okuyamaz mı.. Sizin At Gözlüğünden... Atatürk Şerefsizdir.. Atatürk Adidir.. Demek Mi Daha İyi Yoksa Çift tarafı okuyup Doğru Yolu Bulmak mıdır... Ayrıca... Başörtülülere değil Türbanlılara Kızarlar Kemalistler.. Türbanla Baş Örtüsü Çok ayrı bunu unutma.. Ayrıca En Büyük Mason Fetullah Gülen Her Yeri Sarmışken... Diğer Masonlara Kızmaya Ne Yer Ne de Zaman Kalıyor... :goz::goz::goz:
Che ye mason dediğimi nereden çıkardın?
Karıştırmak bulaşıcı galiba.Albayraktan sana da geçmiş.
Türbanın ne oldğunu herkes biliyor.Hiç eveleme gevelemeye gerek yok.
Fethullah Gülen ister beğen ister beğenme,Türkçe olimpiyatları ile ülkemizin tanıtım anlamında katkıları olmuştur.Ha belki tek farkı Hadise gibi teşhir sanatını beceremiyor.Herkesin bir kusuru olur.
Şimdi lafı bükmeğe gerek yok.Masonların Anıtkabir e girmesini doğru mu?Doğruysa neden kapatıldı hem de ziyaret ettikleri zat tarafından?
Hani kökü dışarıda olan dernekler yasaktı?Ya atam izindeyiz diyorsunuz,yaptığı bir işi takip etmiyorsunuz.Bu ülkede yasaklar sadece başı örtülüler için mi var?
Ya birisi sen dükkanını kapatsa selam bile vermezsin.Masonlar localarını kapatan adamı ziyaret ediyorlar.Siz de burda Atatürk şöyle lider diyorsunuz.
Ben masonların ziyareti size normal mi geliyor onu merak ediyorum.
Aynı şekilde bir tane gerilla,nutuk taşımış diye Atatürkün karşı olduğu fikri söylüyorsunuz.Che,M.Kemal aynı dünyanın insanı mı