bursastyLe
New member
cHp peK bişi yapamıcak yine
Deff' Alıntı:Baykal'ı tabiki sevmezsinizz..Zira adı tayyip gibi yolsuzluk davalarına bulaşmadı...chp düşmanları baykal yuhalandı diye bi taraflarına kına yaksınlar...Ayrıca bugün haberleri izledinizmi bilmiyorum ama sizin ampul partiniz akp'nin önde gelen isimlerinden bülent arınç(ki adını zikrederken bile miğdem bulanıyor) bugün çiftçiyi azarladı..bide pişkin pişkin utanmadan, babası yaşında adama terbiyesizlik yapma dedi..Adamcağız sadece derdini söylemişti...Ama basiretsiz akp liler eleştiriye tahammül edemiyorlar...sadece bülent arınç değil...başta tayyip olmak üzere hepsi böyle...İşte sizler hala, hakkında sayısız sahtecilik ve yolsuzluk davası olan, kendi çiftçisini, kendi askerini ve kendi halkını hatta ve hattta Atatürkümüzü ve onun değerlerini aşşağılayan adamları savunabiliyorsunuzya...Çok yazık...
Deff' Alıntı:Baykal'ı tabiki sevmezsinizz..Zira adı tayyip gibi yolsuzluk davalarına bulaşmadı...chp düşmanları baykal yuhalandı diye bi taraflarına kına yaksınlar...Ayrıca bugün haberleri izledinizmi bilmiyorum ama sizin ampul partiniz akp'nin önde gelen isimlerinden bülent arınç(ki adını zikrederken bile miğdem bulanıyor) bugün çiftçiyi azarladı..bide pişkin pişkin utanmadan, babası yaşında adama terbiyesizlik yapma dedi..Adamcağız sadece derdini söylemişti...Ama basiretsiz akp liler eleştiriye tahammül edemiyorlar...sadece bülent arınç değil...başta tayyip olmak üzere hepsi böyle...İşte sizler hala, hakkında sayısız sahtecilik ve yolsuzluk davası olan, kendi çiftçisini, kendi askerini ve kendi halkını hatta ve hattta Atatürkümüzü ve onun değerlerini aşşağılayan adamları savunabiliyorsunuzya...Çok yazık...
scorpion81' Alıntı:asıl bölücüler senin zihniyetinde olan insanlardır bu ülkenin gerçekleri vardır tuncelilerin hiçbir zaman bölücülükle alakası olmamıştır ben kendi adıma bu türkiyede yaşamaktan memnunum ama bu ülkede kürtlerin ikinci sınıf insan muamelesi gördüğünü kabul etmekle başlayabilirsiniz tabi demokrasiye inanıyorsanız bu ülkeyi düşmandan kurtuluş savasında türklerle kürtler ve diğer türkiyeye bağlı insanlar beraber kurtardı bu ülkede türkler her türlü kültürel hakka sahipken diğer milletler özellikle de kürtler ve aleviler kültürlerini istediği gibi yasayamıyorlar.
sen önce zihniyetini kontrol et sonra başkaları hakkında yargıda bulunma.eleştirebilirsin ama yargılayamazsın.senin suan yaptıgın gibi yargıda bulunana insanlar
12 eylül 1980 den sonra nice güzel insanı yok etti.bu ülkede bölücü varsa o da senin zihniyetinde olan ve buna devam edenlerdir.
Gєηco' Alıntı:yazmayayım dedim dayanamadım..
şimdi ne demektir bu ya 2. sınıf insan muamelesi ne alaka yani
aynı şeyLerden yararLanmıyormuyuz
eletriğimiz aynı,suyumuz aynı okuduğumuz okul aynı bir yere çalışmak için gittiğinde saan ayrımmı yapıyorLar.. yada sen kürtsün diye dışlanıyormusun ortamlardan lütfen arkadaşım yorumuna dikkat et..
Senin kültürün benim kültürümdür.. yaDa kültüR deRken neyi kastediyorsun..
DTP nin yaptıkLarınımı ?
yada doğuda olan oLayLarımı ?
yada mayınLarımı ?
Ölen şehitLerimizi ?
Vatan hainLerinimi
neyi kastediyosun ben senin yorumunu ters manada anLamadım beni yanLış anLama
Lakin düşün bu durumda böyLeyiz.. Yani Kürt Sorunu yaşayan bir üLkeyiz ..
bu şartLarda iyi kötü diye ayRım yapılamıyor.. yapılamadğı gibi kimsede linç edilmiyor..
yani o konuda o kadar demokratız.. emin oL
scorpion81' Alıntı:1- kürtler meclise girmesin diye yapılan %10 barajı adil mi?
2- cemevleri ne yasal statü verilmeli mi?
3- zorunlu din eğitimi kaldırılsın mı?
4- eğitim sağlık gibi temel haklar parasız olsun mu?
5- kürtler türkçe ile birlikte kendi dillerinde de eğitim görsünler mi?
6- yerel kürtçe radyo ve televizyonlar açılsın mı?
7- dünyanın parası ordu yerine ülkenin kalkınması için harcanmalı mı?
8- benim düşüncemden değil diye yakılan asılan işkence edilen öldürülen insanlar öldürülmeye devam edilsin mi?
daha da yazılır.ama ben kısa keseyim dedim.eğer bu maddeler sana göre bir sorun değilse evet bu ülkeden hiçbir sorun yoktur.ben bu ülkede yasamayı seviyorum kürdistan diye bir hayalimde yok.ama bu vatanı türkler,kürtler,aleviler ve diğer bütün etnik milletler kurtardıysa neden bu ayrımcılık.önemli olan anayasanın değişip değismemesi degil önemli olan insanların kafalarının değişmesi öncelikle.
scorpion81' Alıntı:1- kürtler meclise girmesin diye yapılan %10 barajı adil mi?
2- cemevleri ne yasal statü verilmeli mi?
3- zorunlu din eğitimi kaldırılsın mı?
4- eğitim sağlık gibi temel haklar parasız olsun mu?
5- kürtler türkçe ile birlikte kendi dillerinde de eğitim görsünler mi?
6- yerel kürtçe radyo ve televizyonlar açılsın mı?
7- dünyanın parası ordu yerine ülkenin kalkınması için harcanmalı mı?
8- benim düşüncemden değil diye yakılan asılan işkence edilen öldürülen insanlar öldürülmeye devam edilsin mi?
daha da yazılır.ama ben kısa keseyim dedim.eğer bu maddeler sana göre bir sorun değilse evet bu ülkeden hiçbir sorun yoktur.ben bu ülkede yasamayı seviyorum kürdistan diye bir hayalimde yok.ama bu vatanı türkler,kürtler,aleviler ve diğer bütün etnik milletler kurtardıysa neden bu ayrımcılık.önemli olan anayasanın değişip değismemesi degil önemli olan insanların kafalarının değişmesi öncelikle.
Gєηco' Alıntı:yazmayayım dedim dayanamadım..
şimdi ne demektir bu ya 2. sınıf insan muamelesi ne alaka yani
aynı şeyLerden yararLanmıyormuyuz
eletriğimiz aynı,suyumuz aynı okuduğumuz okul aynı bir yere çalışmak için gittiğinde saan ayrımmı yapıyorLar.. yada sen kürtsün diye dışlanıyormusun ortamlardan lütfen arkadaşım yorumuna dikkat et..
Senin kültürün benim kültürümdür.. yaDa kültüR deRken neyi kastediyorsun..
DTP nin yaptıkLarınımı ?
yada doğuda olan oLayLarımı ?
yada mayınLarımı ?
Ölen şehitLerimizi ?
Vatan hainLerinimi
neyi kastediyosun ben senin yorumunu ters manada anLamadım beni yanLış anLama
Lakin düşün bu durumda böyLeyiz.. Yani Kürt Sorunu yaşayan bir üLkeyiz ..
bu şartLarda iyi kötü diye ayRım yapılamıyor.. yapılamadğı gibi kimsede linç edilmiyor..
yani o konuda o kadar demokratız.. emin oL
alish' Alıntı:Türk Kürt Ayrımı YapıLmıyor Demişsin.. Ahmet Kaya Tişörtünü Giyen İki DiyarbakırLı İşçiyi Linç Etmeye ÇaLışan BinLerce Kişiyi Ne Çabuk Unuttunuz.. Daha GeçenLerde OLmadımı?
Gerçi Şimdi Ahmet Kaya da Teröristti Dersiniz ya.. Neyse !
scorpion81' Alıntı:1. hiçbirşey yokken sırf askerler daha fazla para kazansın diye olağanüstü halin uzatılmasını sağlayan yalandan çatışmaları burada yaşasaydın anlardın.olağanüstü halin kalkacagı günün gecesi kesin silahlar patlardı burda.niye çünkü burada askerler daha çok para kazanır yazık değil mi bu milletin paralarına
2- sen daha nerede yasadıgını bilmiyorsun darbecileri unuttun galiba denizlerin idamlık sucu neydi mendereslerin idamlık sucu neydi
3- yüzde 10luk baraj sadece kürtleri engellemek için yapılmıs birseydir o sözünü ettiğin partiler bırak yüzde on yüzde 1 alcak kadar bile tabanı yoktur.
4- madımak otelini kim yaktı kardeşim o kadar aydını kim öldürdü
5- türkerin televizyon kanalları olacak kürtler bölücülük yapar diye olmayacak öylemi gölgelerinden korkan insanların lafları bunlar
6- kontrgerillalardan haberin varmı ne iş yaptıklarından gerilla öldürmekten başka görevleri yani
7- doğruları söyleyen insanlara terörist diyorsunuz ruslara göre çeçenler terörist ama bize göre çeçenler kahraman değil mi şu bakış açınızı lütfen kontrol edin
alish' Alıntı:Türk Kürt Ayrımı YapıLmıyor Demişsin.. Ahmet Kaya Tişörtünü Giyen İki DiyarbakırLı İşçiyi Linç Etmeye ÇaLışan BinLerce Kişiyi Ne Çabuk Unuttunuz.. Daha GeçenLerde OLmadımı?
Gerçi Şimdi Ahmet Kaya da Teröristti Dersiniz ya.. Neyse !